PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26359
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

!

ocenił(a) serial na 10

wczesniej ogladalm juz kilka odcinkow tego wspanialego serialu ale dopiero teraz naprawde sie wkrecilam;) pierwszy sezon już za mna! Mam jednak pytanie czy lili bedzie ze scootim ? wg mnei byliby super para

ocenił(a) serial na 10
nokiae65

Znam odpowiedź na to pytanie, ale jej nie udzielę, bo serial może przestać być dla ciebie ciekawy ;) Oglądaj kolejne serie i sama się dowiesz jak to będzie pomiędzy nimi :)

ocenił(a) serial na 10
Monia1210

a możesz chociaż zdradzić, w którym sezonie coś się zacznie;)?

ocenił(a) serial na 10
nokiae65

Skończyłeś oglądać 1 serie, więc bierz się za 2, bo jest to bardzo dobra seria pod względem kryminalnych spraw i sporo się dzieje jeżeli chodzi o detektywów (głownie Scotty'ego)

ocenił(a) serial na 10
Monia1210

już na 3 jestem ! Scotty mnie tak zawiódł w tym sezonie... no jak on mógł jej to zrobić hm ?! czego mam sie spodziewać w 3;>

ocenił(a) serial na 10
nokiae65

Już jesteś na 3 sezonie? Masz dobre tempo :D Ja nie obejrzałam jeszcze wszystkich serii, ale natknęłam się na podobny temat na filmwebowskim forum i stąd wiem co będzie lub nie będzie między Lili i Scottym :D
Jeżeli chodzi o drugi sezon to Scotty mnie denerwował ale trochę go rozumiem... Załamał się po śmierci Elisy, długo nie mógł się z tego otrząsnąć i nagle na jego drodze pojawia się kokieteryjna Christina, która dodatkowo była dla niego zakazanym owocem ze względu na to że jest siostrą Lili i można się domyśleć że jest siostrą niezbyt lubianą ze względu na przeszłość. A jak wiadomo zakazany owoc podwójnie kusi :D
Jeżeli chodzi o trzeci sezon to o ja mogę napisać pojawiają się nowi bohaterowie, ale bez obaw Scotty w tym sezonie z tego co pamiętam nie będzie miał żadnych romansów ;)

ocenił(a) serial na 10
Monia1210

no właśnie już zaczęła go podejrzewać, że zakocha się w tej nowej... Jakoś ona mi tam strasznie nia pasuje, na długo zostanie w serialu ? Co do tempa no to mam problemy ze snem i nocą ogladam po kilka odcinków ;D Ej nie ja nie wytrzymam musze wiedzieć no! będą razem ?

ocenił(a) serial na 10
nokiae65

Według mnie ta nowa (Josie Sutton) pasuje do obsady, ale nie zostanie długo w serialu i dołączy nowa babka kat miller http://www.filmweb.pl/person/Tracie+Thoms-180181 . Wg mnie ona lepiej pasuje do obsady niż Josie, ale ta pierwsza też była fajna ;) Kat zostanie w serialu już do końca. A jeżeli chodzi o Lili i Scotty'ego to mogę napisać że w dalszych seriach będą kogoś mieli ;) Zatem oglądaj kolejne serie i śledź losy bohaterów, bo szkoda znać spojlery ;P

ocenił(a) serial na 10
Monia1210

no dobrze musze być cierpliwa;)