PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26394
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Znacie strone na ktorej jest sezon 4 ?

ocenił(a) serial na 9
nescafedc

Kotek, nie wiesz, że filmweb nie popiera piractwa? No chyba, że Tobie chodzi o stronę, na której można kupić DVD...

leniwa_cisza

też mi coś ... ciekawe gdzie kocico oglądasz te wszystkie filmy i seriale...
btw mam jedną stronę gdzie są wszystkie sezony, ale niestety bez napisów polskich ;/ http://www.seriale.cc/serial-dowody_zbrodni.html
też szukam, bo mnie mega wciągnął ten serial ...

ocenił(a) serial na 9
dun111

Pewnie, że piracę, ale to nie zmienia faktu, że filmweb nie popiera. ;p
Właśnie przed chwilą podałam kilka linków, ale fw stwierdził, że mój post jest niezgodny z regulaminem. (Swoją drogą ciekawe skąd wiedział?)
A więc jeszcze raz. Genialne napisy do DW są na napisy24. Ktokolwiek to przetłumaczył odwalił kawał dobrej roboty. (Przynajmniej jeśli chodzi o sezon 5, bo innych jeszcze z tymi napisami nie oglądałam. A na pebie ktoś kilka dni temu wrzucił sezony do piątego z lektorem. ;)
Polecam się na przyszłość. :)

leniwa_cisza

`A na pebie ktoś kilka dni temu wrzucił sezony do piątego z lektorem. ;)`
tzn. gdzie? :P bo ja w tych wszystkich stronach nie bardzo się orientuję :P dla mnie istnieje tylko seriale onl ine pl :D

ocenił(a) serial na 9
dun111

Hehe. Wygląda na to, że link do pebu jest uważany za automatycznie niezgodny z regulaminem. xD Tak więc spróbuję inaczej. http://www.google.pl/search?hl=pl&safe=off&client=opera&hs=A99&rls=pl&q=%5BRS%5D +Dowody+Zbrodni+peb+strona+15&aq=f&aqi=&aql=&oq= (Mam nadzieję, że wyświetli Ci to samo, co mi.) Klikamy w odnośnik, najlepiej od razu do strony 15. Na samym dole, w dwóch ostatnich postach jest wrzucone niedawno, czyli linki raczej jeszcze nie padły. ;)
Niestety nie jest to online tylko w warezach... Ja tak wolę, więc online to Ci raczej nic nie polecę. ;)

ocenił(a) serial na 9
leniwa_cisza

Okej, link nie prowadzi tam, gdzie miał. Po prostu wpisz w googla "[RS] Dowody Zbrodni peb strona 15", to powinno wyskoczyć...

ocenił(a) serial na 9
leniwa_cisza

I czemu, u licha, nie mogę edytować postów? Dziadostwo! Kiedyś działało...

leniwa_cisza

niestety jest tylko 5 sezon reszta jest usunięta ;/

ocenił(a) serial na 9
dun111

Naprawdę? *sparawdza* Faktycznie. A przecież dopiero kilka dni temu wrzucone... W takim razie jeśli nie przeszkadzają Ci napisy, to możesz ściągnąć sobie skądkolwiek w oryginale i obejrzeć z napisami z napisy24...
A który sezon teraz oglądasz?