Szukam już od pewnego czasu odcinka, który oglądałem bardzo dawno temu i chciałbym do niego powrócić.
Uwaga nie wiem czy dobrze pamiętam fabułę, ale chodziło w niej mniej więcej o to:
Pewna gruba dziewczyna zakochała się w chłopaku, który naśmiewał się z niej. Została zaproszona na imprezę, na której wszyscy się z niej nabijali (założyli maski świń).
Tylko pamiętam te dwa wydarzenia. Mam nadzieję, że pomożecie znaleźć ten epizod.
Pozdrawiam
Żaden problem. Skojarzyłam ten odcinek i też zachciało mi się go znów obejrzeć. A szukanie odcinków Cold Case to sama przyjemność.
Jeśli będzie to w mojej mocy, to jak najbardziej. Ostrzegam jednak, że zatrzymałam się gdzieś w 4. lub 5. sezonie, więc szukanie nowszych odcinków może być bardziej skomplikowane. Co nie znaczy, że nie spróbuję. Tak więc, w czym mogę pomóc?
Raczej tak. Odcinek opisuje chłopaka ,który chce iść w ślady zmarłej matki ,której pasją był taniec
,niestety brat i ojciec chłopaka są pochłonięci zapasami (albo inną sztuką walki nie pamiętam za dobrze).
Pamiętam kto zabił chłopaka ,ale wole nie zdradzać zakończenia.