PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26394
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Szukam już od pewnego czasu odcinka, który oglądałem bardzo dawno temu i chciałbym do niego powrócić.
Uwaga nie wiem czy dobrze pamiętam fabułę, ale chodziło w niej mniej więcej o to:
Pewna gruba dziewczyna zakochała się w chłopaku, który naśmiewał się z niej. Została zaproszona na imprezę, na której wszyscy się z niej nabijali (założyli maski świń).
Tylko pamiętam te dwa wydarzenia. Mam nadzieję, że pomożecie znaleźć ten epizod.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
jeandarc

s03e02 The Promise

leniwa_cisza

Dzięki.

ocenił(a) serial na 9
jeandarc

Żaden problem. Skojarzyłam ten odcinek i też zachciało mi się go znów obejrzeć. A szukanie odcinków Cold Case to sama przyjemność.

leniwa_cisza

To może mi też pomożesz?

ocenił(a) serial na 9
EmilyJohnson

Jeśli będzie to w mojej mocy, to jak najbardziej. Ostrzegam jednak, że zatrzymałam się gdzieś w 4. lub 5. sezonie, więc szukanie nowszych odcinków może być bardziej skomplikowane. Co nie znaczy, że nie spróbuję. Tak więc, w czym mogę pomóc?

leniwa_cisza

Raczej tak. Odcinek opisuje chłopaka ,który chce iść w ślady zmarłej matki ,której pasją był taniec
,niestety brat i ojciec chłopaka są pochłonięci zapasami (albo inną sztuką walki nie pamiętam za dobrze).
Pamiętam kto zabił chłopaka ,ale wole nie zdradzać zakończenia.

ocenił(a) serial na 10
EmilyJohnson

Jest to odcinek 17 Shuffle, Ball Change sezon 4. Pamiętam niedawno leciał na 13th street