Jutro o 20,50 jest Monk jak zawsze zimą i latem, pomyślałem od razu,że dowody zbrodni będą we wtorek wieczorem jak zawsze. A tu niespodzianka. Zamiast dowodów jest serial ,,Bez śladu" Czy wie ktoś czy wogóle dowody będą emitowane??
oj. nie wiem.. ale baardzo bym chciała że DZ leciało w wakacje..
i mam też strasznie fatalną wiadomość..
TVN7 zaprzestaje emitowania Dowodów Zbrodni.. zamiast Dowodów będzie lecieć Krok od domu.. beznadziejnie.. znów nie kończą 4 serii ! a ja tak bardzo chciałam obejrzeć ! ;(
Poprostu Masakra po skonczeniu Kosci chcialem przezucic sie Na Dowody zbrodni serie 24godz ktora emituje Polsat juz widzialem a tu prosze a mam TV7 a tu kicha
Przerwali serię dlatego że TVN jak zwykle nie skończył emisji 4. sezonu tego serialu i dlatego TVN7 nie mógł jej wyemitować bo najpierw całą serię musi puścić TVN a podejrzewam że wznowi ją dopiero zimą bo latem nie ma na to szans zwłaszcza że nawet Monk i Jedensta godzina nie będą puszczone do końca ze względu na koniec wakacji a jak znam TVN to puszczą zamiast tego jakieś swoje szmirowate produkcje. Dlatego tak bardzo jestem wkurzona że to właśnie ta stacja kupiła prawa do Fringe bo oczywiście będzie ten serial emitować po 23 w środku tygodnia. A przecież mogliby tak jak TVP czy Polsat dobre zagraniczne seriale puszczać o przyzwoitej porze.
Wczoraj "Dowody Zbrodni" były emitowane w TVN Turbo. Co prawda powtórka, bo kiedyś oglądałem ten odcinek, ale chyba warto sobie odświeżyć serial. Te wszystkie "CSI..." mogą się przy nim schować.
a jaki odcinEK wczoraj leciał na TVN7 i o czym był mniej więcej?? Z góry dzięki.
Zgadzam sie z radziecka to co pisze jest prawda ja tez uwazam jezli chodzi o seriale zagraniczne to tvn stoi na ostatnim mniejscu juz wole Polsat i jego reklamy bo tam seriale wedlug mnie o dobty godz to samo mozna powiedziec to TVP dla mnie TVn powienien zakaz puszczania seriali zagraniczny.