na rzecz dennego 39 i pół???? Czy może Dowody przeniesli na inny dzień?
39i pół nie jest beznadziejnym serialem głosowalem na niego w Telekamerach Nie stety przerwano kolejna emisje co jestem nie zadowolony znowu to samo moze bardziej zakonczyc serie a pusniej dac 39i pól lub dac inna emisje serial powróci pewnie we wakacje dlatego sie ciesze ze takie hirty Jak Kosci Skazany Csi Gotowe na wszystko nie mniał TVN po to co TVN robi z serialem Dowody Zbrodni i Bez sladu sa t kpiny takie ze kompeletnie zapomiałem jaki ogladalem sezon .
sory żle sie wyraziłe...moim zdaniem jest beznadziejnie dennym serialem :) a to ze glosowałes na niego w telekamerach o niczym nie swiadczy. pozdrawiam
nie przeżyje bez Dowodów Zbrodni. ;(
nie wiem jak mogli dać ten beznadziejny serial zamiast DZ. ;/
oby puszczali go w inny dzień np. w soboty zamiast niani. ;) bo i tak lecą stare odcinki.
w tym ostatnim zdaniu chodzi mi o Dowody Zbrodni. ;) fajnie by było gdyby puszczali DZ w soboty. bym mogła się we wtorki uczyć a nie przesiadywać przed telewizorem. xd
Okropne co TVN robi z widzami.Po raz kolejny zaprzestaje emisji Dowodów Zbrodni na rzecz innego serialu, którego nie lubię. To samo również zrobili z Agentami NCIS. W poniedziałek(23.02.09) został wyemitowany odcinek o 21.30 a teraz przenieśli go na czwartek na godz.23.55. Nie no pora idealna zważając na to, że wszyscy następnego dnia muszą rano wstać iść do szkoły/pracy. Ale chociaż ich przenieśli,a z dowodów Zbrodni na razie zrezygnowali:/ Pewnie wznowią emisję jak skończą się im inne seriale,po prostu żenada :(:(:(:(
Masz rację.
W niedziele, tak późno... A ten serial jest spychany na dalszy plan, dlaczego? Bo jest gorszy? No pewnie, że nie. Bardzo mi się nie podoba to, co TVN robi. Jeden odcinek to i tak dla mnie za mało.