PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26359
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Mam do Was pytanie. Bo serialem Cold Case jestem zafascynowana dopiero od niedawna, a właściwie od trzech tygodni - wszystko co oglądałam to 3 odcinki: The House, Who's your daddy i wczorajszy czyli Sleepover [ nie oglądałam nawet pierwszej serii, która w zeszłym roku leciała na tvn siedem:(( ]Ale choć widziałam tak mało, to te trzy odcinki i tak wystarczyły mi, aby bez pamięci zakochać się w tym serialu:) Wiem, że nakręcono 4 serie, że teraz na tvn siedem leci chyba druga seria i wiem, że już dobre dwa lata temu Cold Case leciał już na tvn. I tu moje pytanie: Ile juz serii leciało w polskiej telewizji, wtedy na tvn??? Czy wszystkie cztery, czy tylko 1, 2, może 3 ??? Bo 4 była chyba niedawno nakręcona, wiec moze jeszcze nie była w Polsce emitowana, ale nie wiem, moge sie mylić. A pytam o to, bo chciałabym wiedzieć ile straciłam, ile mnie omineło??? Ile bedę oglądać ze świadomością że wszyscy to już widzieli, a ile będę dopiero odkrywać razem z innymi:))
Pozrdawiam wszystkich zafascynowanych tym arcydziełem:)))

ocenił(a) serial na 10
DTFC

Witam.W naszej telewizji lecialy dwa sezony, trzeci niestety jeszcze nie. W Stanach leci teraz sezon czwarty. Sama też uwielbiam ten serial i mam nadzieję ze TVN zakupi dalsze sezony. Nie martw się, że nie widzialaś pierwszego sezonu, TVN na pewno będzie go powtarzał. Cieszę się, że serial ma fanów. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 8
DTFC

Dzięki za informację:) Ufff, no to mi ulżyło, że 3 i 4 sezon obejrzę razem ze wszystkimi, nie będąc w tyle:) A póki co będę się delektować drugim sezonem, mając nadzieję na szybką powtórkę pierwszego:) Jeszcze raz dzięki serdeczne:))) Pozdrawiam