Mam do Was pytanie. Bo serialem Cold Case jestem zafascynowana dopiero od niedawna, a właściwie od trzech tygodni - wszystko co oglądałam to 3 odcinki: The House, Who's your daddy i wczorajszy czyli Sleepover [ nie oglądałam nawet pierwszej serii, która w zeszłym roku leciała na tvn siedem:(( ]Ale choć widziałam tak mało, to te trzy odcinki i tak wystarczyły mi, aby bez pamięci zakochać się w tym serialu:) Wiem, że nakręcono 4 serie, że teraz na tvn siedem leci chyba druga seria i wiem, że już dobre dwa lata temu Cold Case leciał już na tvn. I tu moje pytanie: Ile juz serii leciało w polskiej telewizji, wtedy na tvn??? Czy wszystkie cztery, czy tylko 1, 2, może 3 ??? Bo 4 była chyba niedawno nakręcona, wiec moze jeszcze nie była w Polsce emitowana, ale nie wiem, moge sie mylić. A pytam o to, bo chciałabym wiedzieć ile straciłam, ile mnie omineło??? Ile bedę oglądać ze świadomością że wszyscy to już widzieli, a ile będę dopiero odkrywać razem z innymi:))
Pozrdawiam wszystkich zafascynowanych tym arcydziełem:)))
Witam.W naszej telewizji lecialy dwa sezony, trzeci niestety jeszcze nie. W Stanach leci teraz sezon czwarty. Sama też uwielbiam ten serial i mam nadzieję ze TVN zakupi dalsze sezony. Nie martw się, że nie widzialaś pierwszego sezonu, TVN na pewno będzie go powtarzał. Cieszę się, że serial ma fanów. Pozdrawiam!