PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26394
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

to , że nawet jeśli ktoś jest zły,zrobił coś niewybaczalnego,to puszczą fajną muzę, i tak czy inaczej zawsze mi jest wszystkich szkoda .

Hehehe :-)

ocenił(a) serial na 10
faith_hope_love_peace

fajna muza to podstawa ;]
ale wg mnie powinni robić więcej spraw już bardziej współczesnych tak mniej więcej od roku 98.
mi nie zawsze szkoda, ale często zwłaszcza gdy ktoś spowodował czyjąś śmierć 'przez przypadek'.
:)

ayta_2

DAMN-YOU : Co masz na myśli mówiąc 'bardziej współczesnych' ??

ocenił(a) serial na 10
faith_hope_love_peace

takich które działy się stosunkowo niedawno, parę lat temu.
;]

ocenił(a) serial na 8
faith_hope_love_peace

Zawsze pod koniec odcinka robi mi się smutno i też mi ich wszystkich szkoda.Z tą nastrającą, smutną muzyką i jak oni są pokazani jako młodzi, a potem jacy są dziś.Ojej.Wtedy się wzruszam;( Nasuwają się też myśli o przemijaniu i starości... :(:(:(

KarollaaaD

Dokładnie Karolaa. Widocznie my się szybko wzruszamy :] Ale jest to oczywiście kolejny plus serialu. Co do DAMN-YOU - Masz rację,widocznie potrafisz prawidłowo ocenić sytuację. Ja tam nigdy nie patrzę, czy coś było przez przypadek czy też całkiem umyślnie...I tak zawsze jest mi smutno,że ktośtam siedzi w więzieniu.(szkoda,że tak nie jest w rzeczywistości...) hehe,pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
faith_hope_love_peace

potrafię, nie potrafię...
tylko jeśli ktoś wyciąga pistolet (itp.) i strzela bez namysłu to mi nie jest go żal, niech siedzi w tym więzieniu.
;]