PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26359
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

We wtorki o godzinie 22:30. Pzdr ;]

Cold Case jest jednym z kilku seriali powracających na wakacje /obok m.in. Krok od domu, Bez śladu i Monk'a/

ocenił(a) serial na 8
brakdanych

SUPER! strasznie sie ciesze :)mimo ze nie znosze tvn za to co robia z zagranicznymi serialami. Ale czy jest to pewne? bo z tvnem nigdy nic nie wiadomo moze lepiej sie nie cieszyc zawczasu.

ocenił(a) serial na 10
snowboardzistka

Nareszcie się doczekałam... Tylko co z tego skoro pewnie wyemitują połowe 3 sezonu a druga polowa bedzie znowu za jakiś rok :|

ocenił(a) serial na 9
brakdanych

Jeśli to prawda to poprostu będę skakać z radości ! To mój najukochańszy serial i bardzo, ale to bardzo tęskniłam za jego oglądaniem :):):):):):):)

ocenił(a) serial na 10
brakdanych

fajnie :) Pooglądam se je po raz kolejny :D

ocenił(a) serial na 10
brakdanych

Wreszcie, wreszcie! nie mogę się doczekać:):)

ocenił(a) serial na 9
Maarit

hurra :)jeszcze porzywrocie supernatural

EuEl

To dziwne, ale program mowi co innego
http://www.tvn.pl/2007-06-19,6833943,176,program.html

Happily_ever_after

No bo TVN zmienił ramówkę i choć nie miało już być "Teraz MY" to jednak będzie. Premiera została przesunięta najprawdopodobniej na kolejny tydzień (bo serial nie został całkowicie wykreślony z wakacyjnej ramówki), ale w tej chwilii nic nie wiadomo... :/

mojfilmweb

Tak jak pisałem - od 26 czerwca, we wtorki o 20:55. /o ile znów się nei zmieni ;)/

pzdr.

mojfilmweb

EDIT:
O 21:55, mój błąd - o 20:55 będzie "Detektyw Monk". Sorry.

ocenił(a) serial na 10
brakdanych

SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!! To najleprzy serial na świecie!!!! Boze od sierpnia 2006 czekam na ta chwile !!!! JUPIII

brakdanych

nareszcie sie doczekalam to moj ulubiony serial...........................