Co prawda nie jestem jakimś wielkim fanem tego serialu, lecz z nudów włączyłem TVN i zacząłem oglądać. Film piękny zwłaszcza ta końcówka i muzyka w tle. To jeden z nielicznych filmów na którym uroniłem łezkę. A Wy? Co myślicie o tym odcinku?
Jestem fanką ,,Dowodów" od jakiś trzech lat i cieszę się, że tvn emituje ten serial w wakacje już któryś raz z rzędu. Jednak mogłoby być go więcej. A wczorajszy odcinek jak najbardziej ciekawy. Końcówka zawsze zaskakuje, a muzyka z pewnością wzrusza.
Ja też nie dawno zobaczyłem pierwszy raz któryś z odcinków i od tamtej pory obejrzałem prawie wszystkie sezony ;)
Ryczałam jak bóbr. To było okropne co oni jej zrobili. Jaką cenę ona musiała zapłacić za bycie sobą ? Życiem . A oni ją wszyscy opuścili. Ojciec zostawił w szpitalu, Chłopak zerwał kontakt. Zostawili ją samą. To było najgorsze co mogli zrobić. Tylko 2 razy ryczałam oglądając ten serial. Ten był drugim razem . I ta końcówka .
-Uwolnij mnie
-Nie chcę nie mogę
-Prawda że teraz pięknie wyglądam?
- Teraz pięknie wyglądasz ( i starł jej szminkę z ust)
A potem uniósł poduszkę do góry i ją uwolnił. Biedna dziewczyna. Nie mogłam przestać płakać przez 2 godziny .
Zarówno ten odcinek i wcześniejsze były super . Fakt - ostatni odcinek był wzruszający, ale chyba jak większość. Najlepsze, że do samego końca trzyma w napięciu i trudno przewidzieć jak się skończy i kto będzie " winny " powody zbrodni też okazują się zupełnie inne, niż wydaje się to na początku. Wciągający serial kryminalny, polecam każdemu :-)