PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26394
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Odcinek 9.08

ocenił(a) serial na 9

Jak się podobał dzisiejszy odcinek ? :-)

ocenił(a) serial na 10
Magd86

od połowy filmu typowałam, że to ten brat go zabił, ale ogólnie odcinek fajny + jak zwykle świetna muzyka.

ocenił(a) serial na 9
shameonyouh

Też mi to przeszło przez myśl, ale nie byłam do końca pewna. Dobrze, że tak się skończyło, pomimo, że zostało " nagięte prawo "

ocenił(a) serial na 10
Magd86

Jak zwykle się poryczałam. I pod koniec sobie pomyślałam "ale bydle". Dobrze że go ten brat zabił. Należało się .

ocenił(a) serial na 10
Magd86

oh tak, dobrze, że zakończyło się jak się zakończyło, bo żal mi było tego brata. a nie wiesz może jaki to odcinek i który sezon? bo potrzebuję muzyki z tego odcinka, a nie mam nawet pojęcia co to za sezon, bo długo już nie oglądałam DZ. z góry dzięki.

ocenił(a) serial na 10
shameonyouh

sezon 5 odcinek 10
"Justice"

ocenił(a) serial na 10
Nieznajoma313

heh, tyle co chwile temu na to natrafiłam czytając opisy wszystkich odcinków od końca, dzięki wielkie. (:

shameonyouh

Piosenka na końcu tego odcinka to Duran Duran - Save A Prayer. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
Villemo1991

najprostszy sposób na wyszukanie jakiejkolwiek piosenki, która wpadła w ucho to http://pl.wikipedia.org/wiki/Dowody_zbrodni_%28%C5%9Bcie%C5%BCka_d%C5%BAwi%C4%99 kowa%29

ocenił(a) serial na 8
Magd86

Ja od początku stawiałam na brtaa. Zwykle jedna z pierwszych przesłuchiwanych osób okazuje się na końcu sprawcą;) W tym wypadku wersja że zabiła tego kolesia któraś z ofiar byłoby zbyt proste, a w grę wchodził w sumie tylko brat i ta policjantka. Mimo to nie zawiodłam się-odcinek był na poziomie, czyli oddawał klimat epoki (lata 80) (muzyka, stroje) . Pozdrawiam wszystkich miłośników serialu;)

ocenił(a) serial na 8
lena_777

A tak przy okazji -ten odcinek, oprócz 3 innych, wyreżyserowała Agnieszka Holland;)

ocenił(a) serial na 9
lena_777

A mi by się podobała ustawka, że zabiła któraś z ofiar i tylko szkopuł w tym, by wytropić która... Ale oczywiście, odcinek na poziomie, kooooooocham piosenkę, którą wykorzystali do sceny końcowej. Bydlak zasługiwał na to co go spotkało. Btw, a propos Holland, wyreżyserowała też podobny odcinek - o antypatycznym facecie, którego ofiary planowały zabić, a policja "zepchnąć sprawę pod dywan" - "The plan"

użytkownik usunięty
agoludek

I był Joy Division!