PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26394
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Ten odcinek był genialny, co sądzicie? ; >
Ten dzialog w hotelu między Lil a Skotty'm. Ubawliłam się.
"Tandeciarz ..." dobre sobie x DD
Co prawda ta cała Chrline była beznadziejnA, ale lepsze to niż nic x D
Bo przeciez Scotty { PONOĆ ] od roku nie był na randce . Jasne! takie kity to on może Lil wciskac ; p
Ale ona musiała być zazdrosna.. Tyle usczypliwości. Gdby ją to nie ruszało to na pewno by nie waliła takich tekstów x DD
"Tandeciarz z ciebie..."
"Scotty Valens wraca do gry x D ".

Jak Wam się podobał odcineczek ? ;>

Ps ja tu o prywacie a to przecież kryminał x DD Śledztwo było fajne iw ogóle ciekawee. A ten zabity całkiem ładny ; ) Takie sprawy lubie ;]

ocenił(a) serial na 8
McAddie

Akurat wczoraj udało mi się obejrzeć i przyznaję, odcinek niezły, pomysł fajny, a Truck rzeczywiście całkiem przystojny. ; )

ocenił(a) serial na 10
McAddie

Prawdę mówiąc, taki przeciętny moim zdaniem odcinek, są lepsze, a ten był no po prostu dobry. A co do tego by Lily była zazdrosna, to jakoś no nie wiem według mnie oni są po prostu dobrymi przyjaciółmi, uwierzcie jakby reżyser chciał żeby coś między Scottym a Lily zaszło, to już by to dawno się stało ;p chociaż sama bym chciała bo pasują do siebie, to raczej marne na to szanse ...

ocenił(a) serial na 10
McAddie

No. Zgadzam się z Tobą. Onio nie bedą razem [ to RACZE pene ] , ale pomarzyc możmna ; >

ocenił(a) serial na 10
McAddie

A dla mnie był przeciętny!!!!! Tak uwielbiam ten serial a tu od trzech wstecz odcinków są jedynie dobre odcinki!!! Gdzie są sprawy z przed 40,30 lat??? Niech wrócą takie odcinki jakie były we wakacje!!!!!!