Z marcowej ramowki wynika ze w marcu nie bedzie emisji Cold Case:(oczywiscie przerwia emisję serialu w polowie bez podania żadnego wiekszego powodu.czy ktoś wie gdzie TVN ma siedzibę.....może w ramach protestu kable im powyrywamy w studiu:))
;(;( a jednak Ten serial znika.Załamana jesteś najpierw Smallville dają na 23:15 a teraz Cold case sie pozbywaja!!NIE ma Sprawiedliwość w świecie telewizji!!!!!
mi np prywatnie laski nie robia sciagne sobie z neta odcinki i po sprawie ;d ale trzeba przyznac chamy to sa nie po raz 1 pokazali gdzie maja widzow ktorzy placa abonament.....
Ja akurat nie ściągam...Nie obejrzę sobie. Jestem wyjątkowo rozczarowana TVN. Najpierw przerwali emisję Bez śaldu,a teraz Dowodów zbrodni. :-( Niedługo TVP 2 skonczy puszczac Kryminalne Zagadki LA i znów nic nie będę w telewzji oglądać.
zamiast Cold Case puścili jakiś durny program Agencja, za niedługo nie bedzie nic fajnego w tv:/
Niedługo? Spójrzcie sobie jak już teraz wyglada program tvn, chocby ten poniedzialkowy (o ile pamietam): do poludnia telegry i powtorki, a potem cala reszta tego shitu: telenowela, sąd karny(?), w11 (ratuuunku nic gorszego nigdy nie powstalo i nie powstanie) , detektywi, uwaga, rozmowy w toku, na wspolnej i ta cala agencja. Ani jednego filmu!!! Do obejrzenia nadaja sie tylko fakty... Co jest z tym tvnem?
Tvn postanowiła zrobic " rozrywkowy poniedziałek " bo polsat puszcza film akcji czyli mega hit:) ale cos im nie wyszło z ta rozrywka. Wogule nie rozumie tego całego programu o sadzie????? Może mi ktos to wogule wytłumaczyc o co tam chodzi bo niby ma to byc powazne a wydaje mi sie żenujące.