PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26359
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

TVN zaprzestało znowu nadawać Dowody zbrodni idzie dostać czegoś, będę musiała chyba na youtube oglądać albo na jakiejś innej stronie. Jak zawsze zaczną emitować to tylko kilka odcinków,a potem przerywają mogliby przynajmniej zakończyć sezon, jest to denerwujące.

ewelina_21

Zgadzam się z Tobą. W ferie zimowe zdążyłam obejrzeć tylko 2 odcinki,polubiłóam ten serial (i to bardzo), planowałam go oglądać z przyjaciółką a tu tak ucieli... To smutne i denerwujące!!!

ocenił(a) serial na 8
ewelina_21

odcinki znowu będą emitowane, wiele razy wczesniej były na tvn teraz zamiast cold case jest szymon majewski show, niedlugo skońcża emitować to :)

ocenił(a) serial na 8
ewelina_21

Najbardziej denerwujące jest to, że na ich miejscu jest teraz ten "pseudo-luzacki" serial KSD. Po prostu krew mnie zalewa. Jak można zmienić na taki gnój. Cold Case ma klimat, jest jak drugi House M.D. . Mam nadzieję, że go zwrócą. Jeszcze w lutym, czy w marcu pamiętam leciało...

ewelina_21

Serdecznie zapraszam wszystkich fanów fantastycznego serialu Dowody zbrodni (Cold Case) na fanowskiego bloga: http://cold-case-forever.blog.onet.pl/ . Wejdź a gwarantuję że nie zmarnujesz tego czasu. Znajdziesz tam wiele fotek,plakatów,informacji o głównych bohaterach i aktorach a także muzykę i opisy i fotki do KAŻDEGO ODCINKA. Liczę na ciebie!!!

ocenił(a) serial na 9
ewelina_21

A który sezon był teraz na tvn? Na hallmarku teraz jest 2 lub 3, a te już widziałam ;/

ewelina_21

W dobie torrentów i rapidshara faktycznie wielki problem.