czyżby zainteresownie Cold Case w Polsce powoli spadało? widzę to! i naprawdę niewiem czemu tak się dzieje. ja, gdy TVN wstrzymała emisję serialu, zrobiłam petycję, założyłam stronę i forum. walczyłam o przywrócenie CC, ściągałam odcinki z neta i oglądałam je, a ostatni odcinek 2 sezonu [2x23 The Woods] to sama słodycz!
wypowiadajcie się!
Ja akurat niezauważam tendencji spadkowej, ale w moim kręgu przybywają nowi fani.
w takim razie zpraszam do rozmów na moim forum
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=4297 [webplus.d8b.pl/comp/for ...]
zobaczymy ile osób przybędzie
hmmm moim zdaniem oprzez to że serial jest ciagle przetrywany przez TVN (znaczy to że puszczają sezon i urywają go w środku) itp. to troche traci on na oglądalności , tak samo jak było z Tajemnice Smallville ,
Ja go oglądam od początku i byłam bardzo rozczarowana, że przerwano jego emisję tak nagle. Mam wielu znajomych, którzy go oglądają.
hej ja tez ogladam go od poczatku!!! nie opuszczam odcinkow (bez waznych powodow):D nie zrazila mnie tez przerwa w transmisji chociaz musze przyznac ze bylo to wkurzajace... ale rozumiem ludzi ktorzy nie maja ochoty wciagnac sie przez kilka odcinkow zeby znowu go zdjeli z anteny!!! serial dobry i ciekawy:)