PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26357
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Nie rozumiem jak można tak cudować z emisją tego serialu. Nie dość, że pierwszy sezon podzielili na dwie części, które były emitowane po sobie z kilkumiesięczną przerwą, to teraz nie będzie dane nam zobaczyć 3 ostatnich odcinków pierwszego sezonu. Jeszcze mam nadzieję, że serial został 'wykopany' na inny dzień i godzinę emisji.

Miss_Frost

Tez mam taką nadzieję. Bez śladu też zniknęło z ramówki.

użytkownik usunięty
Admete

TVN jest bezczelne! nie szanuje widzów!

w taaaakim razie moja petycja znow aktualna
znajdziecie ją na http://dowodyzbrodni.friko.pl

użytkownik usunięty
redxf

dobrze że jest petycja, no ale ma parę byków ort. :P musisz je poprawić

Miss_Frost

Mnie również bardzo to zdenerwowało. Wydaje mi się że o ile jest szansa że "Bez śladu" powróci to na "Dowody zbrodni" nie ma co liczyć. Ten serial już nie figuruje w spisie seriali na stroni TVN. Też uważam że to brak szacunku dla widza. Skoro nie mają dość miejsca w ramówce to mogli najpierw skończyć zaczęte seriale a dopiero potem dać te idiotyczne polskie typu "Anioł stróż"(jest beznadziejny). W dodatku Monka puszczają po godzinie 23.

romys

Macie rację, takie postępowanie ze strony TVN po prostu chamskie. Chyba rzeczywiście wyprodukowali mnóstwo głupich seriali iz apchali nimi ramówkę. Monka przestałam oglądać, bo na dwójce mniej więcej w tym samym czasie są Kryminalne Zagadki Las Vegas - mogę nagrywać tylko jeden film. Mam nadzieję, że Bez śladu powróci później. Może jak się Detektyw Monk skończy? Dobrze, że chociaz Brygadę ratunkową postanowili dokończyć.

Admete

17 pazdziernika Dwody zbrodni wracają na antene TVN. Serial Detektyw Monk sie konczy i Dowody znajdą się właśnie w tym miejscu programu. Miałam nadzieję, że puszczą Bez sladu...