a jednym z blogów było forum czy lilly ma się związać z Scottym a co w o tym sadzicie wynik tego forum mnie zagiedly 55% opowiada się za związkiem liilly z valesem
W więkości seriali jest tak, że jeżeli coś "iskrzy iskrzy" (często się zdarza, że w relacjach pracownik -przełożony) to tak nic z tego nie będzie:
a) po co psuć serial (chyba ze scenarzyści chcą zakończyć serial to już łączą pare na koniec serii np. JAG);
b) lepsze napięcie jest gdy para się droczy, "krąży" wokół siebie i albo ona chce/nie chce albo z kolei on chce/nie chce.
Jeżeli miałam być wybierać to skojarzyłabym Lilly z szefem Stillmanem. Było bu ciekawiej. Z drugiej strony Scot kręcić już z siostrą Lily a to nie serial brazyliski, żeby zaliczał wszystkie siostry:). Seriale kryminalne mają to, takie pary są parami tylko na stopie platonicznej:)
Pozdrawiam:)
rawdopodobnie coś między nimi zaiskrzy. tak dochodzą mnie słuchy na temat spoileru do odc 3x23 Joseph, ale wypowiadać publicznie o tym się nie będę, bo to nie są do końca potwierdzone sytuacje.
wszystkiego dowiemy się po obejrzeniu tego odcinka.
chcesz wiedzieć więcej po przeczytaniu spoilerów? wejdź na forum. tam jest wszystko :D