Siemka :) mam pytanie zagadkę :) na którym piętrze szpitala House ma swoje biuro?
(powiem, że mam satysfakcjonujące uzasadnienie odpowiedzi na to pytanie)
Zapraszam do zgadywania :)
Jestem zmuszony zrzec się pytania na rzecz kogokolwiek innego, ponieważ żadne sensowne nie przychodzi mi do głowy. Więc pytajcie.
Ile tabletek vicodinu znajduje się w jednym pudełku? Widać to na jednym z odcinków w którym House je wysypuje na biurko.
zgadza się 11 może się wydawać ze piłka jeden zasłania ale tak nie jest widać to gdy dokładnie się przyjrzysz jak House wysypuje tabletki.
Pytaj :)
Jaka piosenka leci na początku odcinka, w którym House po odzyskaniu władzy w nodze postanawia przybiec do pracy?
Przepraszam ze sie troszke wtrynie w kolejke:) Co zrobil Foreman, zeby przywrocic House'a do świata żywych??? (To było baaardzo bolesne)
ominelo mnie pytanie wiec sie wcisne w kolejke:)
jak nazywal sie wozny ktorego w charakterze lekarza zatrudnil House? (albo raczej jak na niego wolal)
Wilson pokłócił się z żoną i mieszkał u housa. żona Wilsona ją zwolniła, a nie chciała pracować za darmo. ;)
gdzie schowany był kuferek którego szukał HOuse? schowała go gosposia wilsona.
Kiedy Cuddy powiedziała, że chce adoptować dziecko, House postanowił założyć się z pracownikami, za ile się rozmyśli. Propozycje terminów napisał na tablicy, wraz z nazwiskami tych, którzy je podali. Kutner odrzekł na to, że chciałby, by zamiast jego nazwiska na tablicy widniał pseudonim. Co w tej sytuacji napisał House?
czy on nie napisal przypadkiem Skutner? bo nie jestem pewna a nie chce mi sie szuakac dokladnie:)
Może to proste pytanie ale kto wygrał ten zakład? (Kiedy Cuddy zrezygnuje z dziecka)
tak:) ten temat nie jest nawet zakonczony.... ostatnia rzecz na temat zakladu wypowiada Wilson i mowi, ze co teraz wszyscy wygrali? a potem Cuddy nie dostaje dziecka i temat nie jest kontynuowany:)
ok zadam odrazu pytanie:)
Jakiego koloru jest kubek House'a?
Ponieważ Cuddy była z nim na randce. (tańczyła z nim i chyba raz się pocałowali) Nie jestem pewna.
House był zazdrosny i dlatego mu się przypomniał ;P
to może ja teraz zadam pytanie... Nikt nie zadaje. A, i mam nadzieję, że się nie powtarzam.
O której godzinie umarł pacjent-policjant, który hodował marihuanę?
Raczej tak bo Wilson mu zarzucił że nic nie zmienił w swoim życiu między innymi 10 letniego auta , gitary i mieszkania w którym mieszka już chyba od 15 lat a scenografia się nie zmieniła.
miał raka płuc, a Chase o tym nie wiedział. Ojciec powiedział to House'owi ale prosił zeby nic nie mówić Chase'owi.
A pytanie: (sory jesli powtarzam, ale nie czytałam wszystkiego) Jak sie wabilo zwierzatko Housa z II serii i co to było ??