Super. A w razie gdybym nie znalazła na stronce z gryzoniem, jest możliwość żebyś w jakiś sposób mi to przesłał bądź udostępnił? :)
są wstawione 3 sezony. trzeci się dopiero wysyla. po zakonczeniu wysylania trzeciego wstawie 4 sezon :)
Widzę że Twoje wstawki zrobiły furorę na torrentach :) A może jesteś w stanie polecić jakiś fajny film w tej tematyce? Tylko nie z tych najbardziej pospolitych, bo wszystkie mam za sobą ;)
amityville 1 i 2 część oczywiście te z lat 70' 80' bo następne części to już parodia horrorów. No i ten nowy amityville też jest dobry ale pewnie oglądałaś.
Byt (1982)
Nawiedzony dom (1991) - ten najbardziej mi sie podoba ze wszystkich filmów jakie wyszły i wychodzą, trzyma klimat
The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013)
Egzorcyzmy Emily Rose - napewno oglądałaś
Poltergeist (1982) pierwsza najlepsza. choć w tym filmie jest sporo fantastyki w którą się nie da uwierzyć:) późniejsze części to już całkiem fantasy
nie pamietam jeszcze tytułów większości filmów. Jak poszperam w swojej filmotece to jeszcze dopisze:)
no i jeszcze serial dokumentalny na faktach "doświadczyć niezwykłego" równie dobry co serial "duchy" nawet nie wiem czy nie lepszy... obecnie oglądam
Fajnie, fajnie :)
Ja ze swojej strony na pewno mogę polecić:
Devil insides (2012)
Obecność - ale to już na pewno oglądałeś :)
Szepty w mroku (2004)
Diabeł (2010)
Ale wydaje mi się że skoro z Ciebie taki koneser, to niczym Cię nie zaskoczyłam :).
hej słuchaj jeśli masz jeszcze je na dysku mógłbyś mi je jakoś wysłać na emai ? ponieważ nie chcą mi się pobierać, (tylko 6 mi się pobrał) a 4 i 1 wogóle nie rusza a strasznie mi na tym zależy, nie mam tyle transferu żeby je wszystkie pobrać no i na razie nie mam kasy żeby doładować, szkoda że na torrentach się nie ściąga, jak jeszcze je masz to plis wyślij mi je na email to ważne dla mnie :/
jakbyś wrzucił, byłbym ci bardzo wdzięczny :D, 6 sezon mi się pobrał bez problemu, tylko reszta się nie pobiera 1-5, jeśli wrzucisz to wielkie dzięki :D
słuchaj oprócz 6 sezonu jeszcze jakoś pobrały mi się 5 i 2 więc mam pobrane sezony 5,2 i 6 ale 2,3 i 4 wogóle mi nie ruszają więc szczerze to teraz zależy mi tylko na tych 3 bardzo :)
Hej,właśnie widziałem i pobieram, to znaczy pobieram tylko wybrane a dokładniej to 3 i 4 czyli tych których mi brakuje, wielkie dzięki za to że dodałeś jeszcze raz i fajnie, że dodasz jeszcze jakieś dokumentalne ;)
nie spotkałam się żeby można go było online obejrzeć, może jakieś pojedyncze odcinki gdzieś.
ja niestety miałam na dysku, ale już wszystkie usunęłam, bo jak pisałam zachwycające nie były, więc szkoda było zajmować miejsce :)
kurde :/ szkoda bo bardzo lubię Duchy a dopiero teraz zobaczyłem a mi się pobrał tylko sezon 6, 1 i 4 się wogóle nie pobierją a strasznie mi zależy bo uwielbiam takie filmy, czy jak ktoś ma wszystkie sezony (oprócz 6) mógłby mi wysłać? proszę, bo strasznie mi zależy :/