PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=429565}

Duchy

A Haunting
2005 - 2016
7,9 489  ocen
7,9 10 1 489
Duchy
powrót do forum serialu Duchy

Z lektorem? :) albo obejrzeć online?

gnurfia

ja mam wszystkie odcinki:)

ocenił(a) serial na 5
marcino241984

Z lektorem? ;>

gnurfia

tak z lektorem, jest też na stronie z gryzoniem. Wszystkie sezony włącznie z nowym 6 sezonem

ocenił(a) serial na 5
marcino241984

Super. A w razie gdybym nie znalazła na stronce z gryzoniem, jest możliwość żebyś w jakiś sposób mi to przesłał bądź udostępnił? :)

gnurfia

byc moze na torrenta wstawie, jutro dam linka

ocenił(a) serial na 5
marcino241984

Super, byłabym bardzo wdzięczna :) Czekam :)

gnurfia

http://torr-enty.org/torrent/842677
lub
http://tn-ttorrent.info/torrent/673458.html

gnurfia

oczywiście trzeba z linków usunąć myślnik :)

ocenił(a) serial na 5
marcino241984

Bosko!!! Wielkie dzięki!!! :D

ocenił(a) serial na 5
gnurfia

Jak masz możliwość wrzucić inne sezony byłabym jeszcze bardziej szczęśliwa ;)

gnurfia

Tak będą wszystkie tylko cierpliwości:)

ocenił(a) serial na 5
marcino241984

Dobra, już milczę i czekam :)

gnurfia

są wstawione 3 sezony. trzeci się dopiero wysyla. po zakonczeniu wysylania trzeciego wstawie 4 sezon :)

ocenił(a) serial na 5
marcino241984

Rewelacja :) Bardzo, bardzo dziękuję :) Pozdrawiam ciepło.

ocenił(a) serial na 5
marcino241984

Widzę że Twoje wstawki zrobiły furorę na torrentach :) A może jesteś w stanie polecić jakiś fajny film w tej tematyce? Tylko nie z tych najbardziej pospolitych, bo wszystkie mam za sobą ;)

gnurfia

amityville 1 i 2 część oczywiście te z lat 70' 80' bo następne części to już parodia horrorów. No i ten nowy amityville też jest dobry ale pewnie oglądałaś.
Byt (1982)
Nawiedzony dom (1991) - ten najbardziej mi sie podoba ze wszystkich filmów jakie wyszły i wychodzą, trzyma klimat
The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013)
Egzorcyzmy Emily Rose - napewno oglądałaś
Poltergeist (1982) pierwsza najlepsza. choć w tym filmie jest sporo fantastyki w którą się nie da uwierzyć:) późniejsze części to już całkiem fantasy
nie pamietam jeszcze tytułów większości filmów. Jak poszperam w swojej filmotece to jeszcze dopisze:)
no i jeszcze serial dokumentalny na faktach "doświadczyć niezwykłego" równie dobry co serial "duchy" nawet nie wiem czy nie lepszy... obecnie oglądam

ocenił(a) serial na 5
marcino241984

Fajnie, fajnie :)

Ja ze swojej strony na pewno mogę polecić:
Devil insides (2012)
Obecność - ale to już na pewno oglądałeś :)
Szepty w mroku (2004)
Diabeł (2010)

Ale wydaje mi się że skoro z Ciebie taki koneser, to niczym Cię nie zaskoczyłam :).

ocenił(a) serial na 7
marcino241984

hej słuchaj jeśli masz jeszcze je na dysku mógłbyś mi je jakoś wysłać na emai ? ponieważ nie chcą mi się pobierać, (tylko 6 mi się pobrał) a 4 i 1 wogóle nie rusza a strasznie mi na tym zależy, nie mam tyle transferu żeby je wszystkie pobrać no i na razie nie mam kasy żeby doładować, szkoda że na torrentach się nie ściąga, jak jeszcze je masz to plis wyślij mi je na email to ważne dla mnie :/

Rrouge

ok postaram się od nowa wstawić na torrent . tylko chwilowo zajęty jestem

ocenił(a) serial na 7
marcino241984

jakbyś wrzucił, byłbym ci bardzo wdzięczny :D, 6 sezon mi się pobrał bez problemu, tylko reszta się nie pobiera 1-5, jeśli wrzucisz to wielkie dzięki :D

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

jeszcze jedno jak wrzucisz dasz mi tu link?

ocenił(a) serial na 7
marcino241984

słuchaj oprócz 6 sezonu jeszcze jakoś pobrały mi się 5 i 2 więc mam pobrane sezony 5,2 i 6 ale 2,3 i 4 wogóle mi nie ruszają więc szczerze to teraz zależy mi tylko na tych 3 bardzo :)

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

poprawka 1,3 i 4 mi wogóle nie ruszają, bo 2 mi się pobrał XD

Rrouge

http://torrenty.org/torrent/959937

ocenił(a) serial na 7
marcino241984

Hej,właśnie widziałem i pobieram, to znaczy pobieram tylko wybrane a dokładniej to 3 i 4 czyli tych których mi brakuje, wielkie dzięki za to że dodałeś jeszcze raz i fajnie, że dodasz jeszcze jakieś dokumentalne ;)

gnurfia

wie ktoś gdzie można obejrzeć ten serial online?

ocenił(a) serial na 5
aga921

nie spotkałam się żeby można go było online obejrzeć, może jakieś pojedyncze odcinki gdzieś.

gnurfia

Ma ktoś możliwość wysłania mi sezonów 3, 4 i 6, bo mi się nie chcą pobrać z torrentów?

ocenił(a) serial na 5
Izabela727

ja niestety miałam na dysku, ale już wszystkie usunęłam, bo jak pisałam zachwycające nie były, więc szkoda było zajmować miejsce :)

ocenił(a) serial na 7
gnurfia

kurde :/ szkoda bo bardzo lubię Duchy a dopiero teraz zobaczyłem a mi się pobrał tylko sezon 6, 1 i 4 się wogóle nie pobierją a strasznie mi zależy bo uwielbiam takie filmy, czy jak ktoś ma wszystkie sezony (oprócz 6) mógłby mi wysłać? proszę, bo strasznie mi zależy :/

ocenił(a) serial na 5
Rrouge

niestety, ja odpadam - tak jak mówiłam, wykasowałam wszystkie ;/