PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649798}

Dzidzitata

Baby Daddy
2012 - 2017
7,5 4,5 tys. ocen
7,5 10 1 4514
Dzidzitata
powrót do forum serialu Dzidzitata
dona.marie

Żaden, bo swoim zachowaniem na żadnego nie zasługuje. Benowi złamała serce, Danny'ego traktuje jak zabawkę. Ona się zachowuje okropnie.

ocenił(a) serial na 7
Dagmara15

całkowicie się pod tym podpisuje, kibicowałem jej związkowi z Benem, który się dla niej tak mienił i cholernie wkurzyło mnie jak pobiegła do Dannego i miał on całkowitą rację, że kazał jej spadać bo najpierw spotykała się z jego bratem i ni z tego ni z owego zakochała się w nim a wiedziała od tak dawna co on do niej czuje to jak nie była pewna swych uczuć to trzeba było się nie wiązać z Benem no i jak ona sobie to wyobraża, że on zacznie się spotykać z byłą brata? Chyba powinna się spakować i wylecieć gdzieś na drugi koniec świata i dać im wszystkim spokój

Kubafcbarca

Mi się tak podobało jak Danny sobie z nią pograł w 12 odc, to było piękne. Dobrze jej tak!

Dagmara15

W końcu ktoś myśli jak ja... Przez pierwszy sezon byłam w Team Danny, teraz jestem w Team Riley-out.

vampirzyca17

Dokładnie tak! Spieprzyli totalnie ten wątek.. A liczyłam na jakiś ślub czy coś. Riley i Ben naprawdę wyglądali ze sobą super i byli fajną parą, ale ktoś wolał to popsuć. Może jeszcze będzie z Tuckerem?

ocenił(a) serial na 6
dona.marie

Ben i tylko Ben. Jeżeli znowu spłycą ich związek do gry ping-pongowej, gdzie jedno zrywa z drugim, to nie wiem czy dam radę dalej oglądać. 4 Sezon póki co wywołuje we mnie złe emocje, jestem na odcinku 10.