Czy moglibyście odpowiedzieć na pytania?
1)Czy Riley koniec końców jest z Benem?
2)Jak wygląda finał serialu?
3)Czy pojawia się w końcu matka Emmy?
4)Z kim koniec końców jest Danny?
Bardzo dużo pracuje, a później w domu muszę zajmować się dziećmi i nigdy nie mam czasu obejrzeć tego serialu. Oglądałam tylko pierwszy sezon i strasznie mnie ciekawi jak się to wszystko kończy. Będę wdzięczna za udzielenie mi informacji :)
Jestem na 8 odcinku 3 sezonu. Była matka Emmy przez kilka odcinków. Ben był z Riley z dwa odcinki. Danny miał dziewczyne, nigdy nie był z Rliey. Jeszcze nie ma konca.
Dziękuje, jeśli mogę prosić o informacje na bieżąco (jak obejrzysz cały 3 sezon i pozostałe) będę bardzo wdzięczna ;)
A nie lepiej zacząć oglądać? Serial naprawdę fajny jest, śmieszne teksty, zawsze wiele wątków ;)
Bardzo dużo pracuje, a później w domu muszę zajmować się dziećmi i nigdy nie mam czasu obejrzeć tego serialu mimo iż bardzo bym chciała
Riley jest z Benem, Danny oznajmia wszystkim,że wyjeżdza do Paryża ze swoją dziewczyną Georgie. Jest jednak scena, gdzie Riley dowiaduje się o tym,że Danny kochał ją w młodości. Ben zaczyna się zastanawiać czy Riley aby na pewno nie czuje nic do Danny'ego i tak kończy się sezon 3.