PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1101
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce
ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

Wreszcie Maria wróciła do serialu

użytkownik usunięty
dominik1989

Najlepsza była scena z osłem i autobusem .:)

dominik1989

właśnie miałam napisać o co chodzi w tym wątku z osłem, jakaś zapchajdziura chyba

ocenił(a) serial na 6
khatwoman

to jest wątek komediowy.

darjaa

i La que no podia amar (Zakazana miłość)

SlodkaZmijka

edit. Zakazane uczucie

SlodkaZmijka

Mowa o piosence z czołówki? Bo ją przesłuchałam i mnie się wcale nie podoba, jakaś smętna i wgl nie w moim guście muzycznym... Każdy ma swoje zdanie, jak coś to nie było moją intencją nikogo obrazić... :) Chyba, że mówicie o innej piosence...

Nessie

Cóż, każdy ma inny gust :P

Nessie

Ale o co chodzi? Kiedyś rozmawiałyśmy o piosence z czołówki Muchacha italiana viene a casarse. Mi się ona bardzo podoba, ale to oczywiste, że nie każdemu musi się podobać ;)

jagodajulia

Tak, mnie też chodziło o Muchachę :P

SlodkaZmijka

Oglądałaś dziś DS, bo ja nie oglądam tego?
Coś się posunęło w akcji?

Vanessa100

Oglądałam tylko wtorkowy odcinek :P ale znając telki, to zapewne Maricruz zdążyła już kilka razy oberwać od współwięźniarek, a Octavio wciąż zastanawia się czy jej wierzyć :P

SlodkaZmijka

hahaha też mi się tak wydaje ;)
więźniarki mają za co tarmosić MC - ona z rozpuszczonymi kłakami chodzi ;))

Vanessa100

Rzeczywiście :D Maricruz wreszcie będzie mogła udowodnić, że ma "dzikie serce" :D :D :D

SlodkaZmijka

:D
Santę jeszcze lepiej mogłyby ciągnąć za włosiska ;))

Vanessa100

O kurde, tą to już w ogóle :D Współwięźniarki mogłyby sobie robić z jej włosów skakankę :P

SlodkaZmijka

hahahahahahahahhaa super ;)
miałyby zajęcie przynajmniej i rekreację ;) sport to zdrowie ;)

Vanessa100

hahaha :) no właśnie :D Jakby się trochę poruszały, to już by im się nie chciało bić z Maricruz :P

SlodkaZmijka

Maricruz meksykańska Prison Break ;)

Vanessa100

hahaha oj tak, niedługo będą jej robić tatuaże :D

"Na ciele rozmażę z mych łez tatuaże.
Dwa metry ma strach, nie wolno się bać"

:D :D :D

SlodkaZmijka

hahahaha ;))

Vanessa100

Octavio też by mieli w więzieniu za co szarpać :D
Tymczasem w łazience:
- Octavio podasz mi mydło?
- Ok, nie ma sprawy!

SlodkaZmijka

Może Octavio niech próboje ja odbić z więzienia jakimś tunelem czy czymś.
Ale nie, gdzie by się udało temu idiocie....
Skończyłoby się jak w jednej komedii z de Funesem, ze się dokopali zamiast do skarbca banku, to do dworca kolejowego ;))

Vanessa100

hahaha racja :)

Vanessa100

Żałosne było to, jak przyszedł ją odwiedzić w dniu, który nie był dniem odwiedzin i powiedział strażniczce: Wpuście mnie, jestem ojcem jej dziecka! No też mi argument...myśli, że jest taki ważny, że go wpuszczą bez niczego.

SlodkaZmijka

Może Octavio myśli, że to wielki wyczyn spłodzić kobiecie dziecko i chciał się pochwalić :D

Vanessa100

Octavio wita Maricruz po 30 latach:

- Santa czy to ty? Przecież miała być tu Maricruz!

SlodkaZmijka

buhahahahahahhahahahah ;))) wybuchnęłam śmiechem ;)

Vanessa100

buahahaha ja też się teraz uśmiałam :D

- Octavio a gdzie nasza córeczka Lupita?
- Została ze swoją macochą w domu
- Jak to? To znowu się z kimś ożeniłeś?
- No przecież ktoś mnie musiał utrzymywać....

SlodkaZmijka

xDDDDD

Vanessa100

Oczywiście dziećmi zajmuje się Juanita, która ma teraz dodatkowe zajęcie, a mianowicie przekonywanie Octavio, że Maricruz jest niewinna...
Maricruz jest wyjątkowo głupia, poświęciła się, żeby ratować tyłek debilnemu Octavio i jeszcze się cieszy, że będzie wychowywał Lupitę...Widać jak oni sobie ufają, wolała iść do więzienia zamiast zapytać Octavio czy rzeczywiście to zrobił, LOL, kolejny absurd.

SlodkaZmijka

Może zastanówmy się, co w tej telce nie jest absurdalne :P :D

jagodajulia

Tak by było rzeczywiście prościej :D

Najlepsze było to jak ksiądz odwodził Alvaro od wyjazdu do Meksyku :D "Nie jedz tam, przecież ona nie jest sama, ma Octavio" Tiaaa, no i na cóż taki głupek może jej się przydać?

SlodkaZmijka

Aa czyli ksiądz już rozmawiał przez komórkę?
Może ksiądz nie wie, że Octavio jest głupi ? :D

jagodajulia

Może ksiądz się nie skapnął, że Octavio jest głupi, bo był zajęty pozowaniem Natashy :P

jagodajulia

Gdyby Maricruz powiedziała sędziemu, dlaczego wzięła winę na siebie, to sąd by ją wyśmiał i skazał za głupotę na roboty społeczne (jak już by się okazało, że jest niewinna) :P

użytkownik usunięty
SlodkaZmijka

Hahahaha i jeszcze który gada sam do siebie.

użytkownik usunięty
SlodkaZmijka

Maricruz nie jest taka żeby się dawała .:) a propos ślicznie wygląda bez wielkiego makijarzu i tak młodo .

Vanessa100

Octavio odwiedził MC, dostał specjalne pozwolenie od dyrektora więzienia, pogadał z MC, przyznał się, że on nie zabił, ona powiedziała, że też go nie zabiła, Oktawiusz zaczął gadać o ich przyszłości, bla bla bla, pocałowali się, po czym MC powiedziała, że pozowała nago i że była kochanką Alfonsa... Wściekły Oktawiusz spotkał się z Doris i przyznał jej rację co do MC... Serio, para idiotów z tej dwójki... Ich wersje, samopoczucie i uczucia zmieniają się szybciej niż zachcianki u kobiet w ciąży...
Wąsaty Alvaro wrócił i odwiedził MC w więzieniu, po czym przekonał ją, żeby nie zwalniała tego adwokata bo (czemu mnie to nie dziwi) to jest jego dobry przyjaciel i pomoże MC, więc Doris nie będzie już mu musiała płacić za obronę MC, (a co za tym idzie, biedny Oktawiusz nie będzie mógł wyjść za Doris skoro ich "umowa" zostanie zerwana...)
No i Carola wrobiła MC za to, ze niby chciała ją zadźgać nożem, ale skończyło się na rozcięciu ręki... Głupia MC tylko stała i przyjmowała wszystkie zarzuty, może ze 2 razy powiedziała, że nic nie zrobiła...
Poza tym mam bekę z Marii - ta akcja z osłem i autobusem była tak śmieszna, że aż głupia... No jak można przywiązać osła do autobusu, który zaraz odjedzie?!

Nessie

Dlaczego Maricruz powiedziała Octavio, że była kochanką Alfonsa? Bo uważa, że i tak zostanie skazana, więc chce go do siebie zrazić?

SlodkaZmijka

Najpierw mówi, że nie umie wyrzec się tej miłości, całują się, potem mu mówi, że została skazana przez niego, on jej każe walczyć a ona wyjeżdża z tekstem, że była kochanką Alfonsa i każe mu się ożenić z Doris...

użytkownik usunięty
Nessie

Maricruz choćby krzyczała że tego nie zrobiła i tak by nic nie dało ,bo miała podłozony nóż .

Mogła poprosić o zdjęcie odcisków palców z noża i by wyszło, że ona go wcale nie dotykała... Chociaż to pewnie nie należy do więziennych realiów i by ją wyśmiali... Ale znając pomysły scenarzystów, to mogliby się zrehabilitować za to, że nie policjanci nie sprawdzili noża, którym Anibal zabił Alfonsa, a potem zostawił obok...

użytkownik usunięty
Nessie

Dokładnie ;) ja tak samo pomyślałam ,a choćby nie Maricruz ,bo się może na tym nie zna ,ale dyrektor więżienia zeby nie wpadł na ten pomysł ,aby ściągnąc odciski palców.

użytkownik usunięty
Nessie

Było o tym, że policja znalazła na nożu odciski palców Octavia i jeszcze kogoś i uznali, że te drugie mogą być np. sprzedawcy w sklepie. Ale nie pamiętam, jak wytłumaczyli brak odcisków palców Maricruz i czy w ogóle była o tym mowa.

Nessie

Mnie też piosenka z Włoskiej narzeczonej niezbyt się podoba.
Znaczy niby ładna, ale nie zachwyciła mnie.

ocenił(a) serial na 1
girl_with_tattoo

MC i Octavio chyba mają jakieś rozdwojenie jaźni :D

ocenił(a) serial na 5
anita368

O tak,mnie też to drażni :O
Najpierw czułe spojrzenia,namiętny pocałunek,a potem "spadówa" :D
Takie sytuacje najbardziej wkurzają mnie w telenowelach.

girl_with_tattoo

Przepraszam, ale jakim k^%#a cudem strażnicy słuchają więźniów?!

girl_with_tattoo

w telenowelach wszytsko jest możliwe :) niech to już się kończy bo ciągną na siłę te wątki - baba z osłem, czy rodzinne dramaty Rosendo Gavillana :)