PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce
khatwoman

ja już odliczam dni do końca tej telki. To co się teraz dzieje to jakieś totalne nieporozumienie.
Maria i osioł...co to ma być :DDD
Wątek Rosendo też całkiem bez sensu i do niczego nie prowadzi

madzik_867

Dokładnie. Wątek Alvara i jego "córki" jest zbędny.
Ale czego się nie robi, aby przeciągnąć telkę...

jagodajulia

chyba jeszcze żadna tela nie skorzystała na tym,że ją przedłużali.
DS już dawno powinno się skończyć,jeszcze przed tym jak Maricruz wyjechała do stolicy,a potem nie mogła Octavio znaleść

madzik_867

Ja sb nie przypominam, aby jakieś to wyszło na dobrze. Jak dla mnie powinno się skończyć na początku 96 odcinka.

użytkownik usunięty
jagodajulia

Przez tyle odcinków nawet nie było wiadome ,że ma córkę ,a tu nagle :),ale fakt faktem ta dziewczyna jest śliczna ,moglaby zagrać kiedyś protkę.

madzik_867

Jeszcze tylko 9 odcinków? Wow! Wreszcie :D

SlodkaZmijka

Byle przeżyć do 16 października...

girl_with_tattoo

sceny w więzieniu to jakaś parodia...

użytkownik usunięty
madzik_867

A ja lubię sceny więziennę ,jak jeszcze pokazują Maricruz ,prześlicznie wygląda bez zbędnego makijarzu ,przypomina mi się gdy była biedną dzikuską.

To prawda,Maricruz bardzo ładnie teraz wygląda,delikatny makijaż i te włosy :)
Sceny w więzieniu nie są najgorsze,chodziło mi o to,że strasznie sztucznie je pokazują.Wiem,że to telenowela,ale mimo wszystko w więzieniu jest inaczej

użytkownik usunięty
madzik_867

Rozumiem :) telka prawie się kończy i nawet nie zauważyłam tego.

ocenił(a) serial na 5
girl_with_tattoo

Po DS robię sobie odpoczynek od telenowel. Ta telka skutecznie mi obrzydziła oglądanie tego typu seriali.

girl_with_tattoo

W każdej telenoweli są absurdy i "rzeczy z kosmosu". Ta telenowela nie powaliła mnie na kolana, a tak zachwalana była. Wszystkie wątki przeciągane w nieskończoność. Nudy, Octavio bez jaj. Już z dwojga złego wolałam Burzę. Inne klimaty, akcje w różnych miejscach itp. A tu teraz jedyną atrakcją jest chyba Maria i Fileeemooon. Przynajmniej jest się z czego pośmiać.

girl_with_tattoo

Obejrzałam sobie rano odcinek i widzę, że Maricruz dopiero teraz zrozumiała, że powinna być przy Lupicie. Przykre, że myśli o córce dopiero wtedy, gdy grozi jej niebezpieczeństwo. Wcześniej w ogóle nie miała jej na uwadze, bo niewiele jest matek, które zostawiłyby małe dziecko tylko po to, by uratować chłopa, który wyzywał ją od dziwek i któremu tysiąc razy poprzysięgała zemstę.

SlodkaZmijka

którego nawet nie zapytała, czy faktycznie ma coś na sumieniu, tylko z góry założyła, że na pewno zabił...

girl_with_tattoo

dziewczyny,kiedy o tym piszecie to brzmi jeszcze bardziej absurdalnie niż jest w serialu :D
Ale niestety taka prawda. Nic się tu już kupy nie trzyma,co za serial...koszmar :)

ocenił(a) serial na 4
madzik_867

Masakra jakaś się porobiła z tą telką, większość scen to typowe zapchaj dziury przedłużające czas antenowy:(, a na początku był duży potencjał:(

Sathiya

początki zawsze są najlepsze,później zazwyczaj jest słabiej,ale to co się tutaj stało jest nie do opisania. Serial stoczył się totalnie. Szkoda,bo mogło wyjść z tego coś o wiele lepszego.

Sathiya

Dokładnie. Początek był naprawdę interesujący i jak dla mnie świetnie się oglądało. Niestety później było coraz gorzej, a mniej więcej od połowy było coraz gorzej, a ostatnie odcinki to jakaś żenada.

madzik_867

Rzeczywiście, gdy się to czyta, to wydaje się to jeszcze bardziej absurdalne niż jest :D

SlodkaZmijka

Zgadzam się z Wami :D

SlodkaZmijka

niestety głupota aż bije po oczach
scenarzyści musieli coś brać gdy to wymyślali. w całym swoim życiu nie wpadłabym na coś takiego.
czy im się wydaje,że oglądają to tylko ludzie ubodzy intelektualnie???

madzik_867

Może im się wydaje, że ludzie sobie myślą coś w stylu: "To nie ma sensu, ale w telkach taka głupota jest przecież normalna" no i brną w to dalej, inaczej tego wytłumaczyć nie można :D Pewnie sądzą, że widz już jest przyzwyczajony do tego typu absurdów w telach, dlatego nie chce im się wymyślać czegoś mądrego i lepią przypadkowe wątki :P

SlodkaZmijka

do czegoś takiego trudno się przywyczaić. oglądałam wiele telek gdzie absurdów nie brakowało,ale wszystko ma swoje granice :P

madzik_867

Też się nad tym zastanawiałam w trakcie oglądania. Oni mają muszą mieć ludzi za debili skoro coś takiego wymyślili...

jagodajulia

Twórcy przegięli pałkę albo po prostu sami mają ciężkie rozumowanie i myślą, że to co pokazują jest normalne :P

girl_with_tattoo

... i który w dodatku wcale tego nie docenia, nie dowierza jej i zastanawia się, czy ona naprawdę zabiła

Vanessa100

Para debili, ot co.

SlodkaZmijka

dokładnie ;)
Pasują do siebie

Ciągnie swój do swego, głupi do głupiego

Vanessa100

kto jest głupszy?? bo ja już sama zgłupiałam od tej głupoty :D

madzik_867

buhahahahahahaha ;)

Vanessa100

ciekawe po kim Lupita odziedziczy inteligencję,bo jeśli po obojgu rodziców to dopiero będzie głupia :P

madzik_867

Może po dziadku

jagodajulia

swoją drogą biedne to dziecko,takich rodziców bym sobie nie życzyła. są siebie warci

madzik_867

Dokładnie.. Można mieć tylko nadzieję, że zmądrzeją..

jagodajulia

Maricruz...może,Octavio zawsze był idiotą haha,więc nie sądze,by się to zmieniło

madzik_867

Ja też miałam na myśli tylko MC, bo Octavio był jest i będzie idiotą :P

jagodajulia

Albo Maricruz zgłupieje przy nim kiedy będa razem.
ja w ogóle nie wiem jak po czymś takim mogą ze sobą być

madzik_867

Też racja, jak to się mówi. Z kim przystajesz takim się stajesz :P :D
Ja już od dawna nie rozumiem ich "miłości".

jagodajulia

czy to jest miłość? tego też nie jestem pewna

madzik_867

Jak dorośnie i rodzice opowiedzą jej historię swojej "burzliwej" miłości, to pewnie będzie chciała zmienić nazwisko :P

Vanessa100

hahaha rymło się :D

W dzisiejszym odcinku Octavio znowu wątpił w to, że Maricruz nie pozowała do tego aktu :D Nie skapnął się, że ona mu tak powiedziała specjalnie? No tak, głupie pytanie, a raczej pytanie retoryczne, no bo przecież mówimy o Octavio :D :D :D

SlodkaZmijka

dziwi mnie zawsze to,że kiedy protowi wmawia się kłamstwo to od razu w nie wierzy,a gdy mówi się mu prawde to za nic nie uwierzy,choć każdy tłucze mu to do głowy

madzik_867

w kotce arenas też gra naiwniaka

Vanessa100

i "miętką" kluskę :P

SlodkaZmijka

Większość protów to naiwniacy i du*py wołowe bez ja*j

Vanessa100

We Włoszce prot trochę tych jaj ma, ale tacy proci rzeczywiście stanowią wyjątki.

Vanessa100

ale Octavio nie przebije
W Kotce chyba się ogarnie niedługo

Vanessa100

Tylko na początku jest debilem. I mimo, że wierzy w te głupoty to dzisiaj stwierdził, że chce odzyskać Esmeraldę.

madzik_867

haha jeżeli chodzi o Maricruz to można to wytłumaczyć w ten sposób, że ona ma przecież "dzikie serce i zawsze robi na przekór!", pewnie dlatego przyjmuje prawdę za kłamstwo i na odwrót :P