PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1103
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.

Samarrita

Oj powiem ci że znam takie co może zrobiłyby to samo tak dają sobą pomiatać,wręcz traktują facetów jak jakiś sułtanów....
I to wcale nie wywodzą się z chatki jak MC ;)

Vanessa100

Ale ona zrobiła to z miłości do Octavia. Widać jak bardzo go kochała. Za bardzo.

Samarrita

MC wyciągnęła ten naszyjnik z błota, bo Lucia jej wmówiła, że należał do matki Octavia i ona zrobiła to tylko z miłości do Octavia.

ocenił(a) serial na 10
Samarrita

Mnie też tyle że ja patrzeć na to już nie mogę. :(

ocenił(a) serial na 6
Samarrita

Ja nie oglądam serialu tak namiętnie jak wy, dziewczyny, a co nie obejrze to babcia mi opowiada, ale w sumie, to tam chyba nie ma porządnych facetów. Szejk do żony która go kocha w te pędy powinien lecieć, Octavio przepraszać za siebie i swoją rodzinę, a Jose Antonio, no ludzie, jak on tą Esther traktuje... Ona widać że go kocha, a on jest NON stop chamski dla niej... Żeby tylko nie umarła, a razem z dzieckiem przeżyła i go w tyłk kopnęła. Tak szczerze to się tylko Eduardo troszkę ogarnął, bo reszta to porażka...

Angelic_Wings

Nie wiem, czy to dziecko Esther przeżyje. Wczoraj mówili, że to 5-6 miesiąc.
Ale oby się dobrze skończyło.

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Mi się wydaje, że straci dziecko. A ona przeżyje.

Mela0203

Też mi się tak wydaje.
5-6 miesiąc - czarno to widzę, żeby dziecko przeżyło.
Tym bardziej bez lekarzy, inkubatora itp.

Vanessa100

Jak mnie wkurza w tym serialu jak oni od razu oczekuja ze ludzie wszystkiego sie naucza z nieba. Octavio wkurzal sie jak Maricruz zachowywala sie jak dzikuska ale jakos nie palił sie by jej wytlumaczyc co i jak. Tak samo Jose Antonio nie pokazal Esther gdzie jest rzeka a wiele obrazony ze po wode nie poszła. Dzisiaj to samo ta jej sasiadka. Niby pomocna ale jakie miny walila jak mowila jej jak przygotowac fasole, ryz. Taka z politowaniem. A skad ona ma to wiedziec jak jej nikt wczesniej nie pokazał?

Jak idzie sie do pracy to tez nie sadzaja i nie mowia PRACUJ, tylko pokazuja co i jak wysylaja na szkolenie.
Same mądrale w tej telce.

monia198923

"mądrale" a raczej barany ;)

Vanessa100

Patrzyłas na Ayazka ?? Lukałam jednym okiem :) Dzisiaj sie jakims dzieciakiem z piekla rodem zajmowali z Ojku hehe :)))

monia198923

Ja oglądałam :D Ayaz z dzieckiem i Oyku to piękny widok ;)

jagodajulia

Haha no tak jak oboje są piekni to inny widok byc nie moze.

Najfajniejszy to jest brat Oyku. Nie wiem po kim ale napewno nie uroda po matce ani po siostrze hehe :-))))

monia198923

haha zgadzam się co do brata Oyku ;)

Vanessa100

Te rude loczki sa urocze. A jak Ojku ostatnio po pijaku wziela mopa za brata to myslalam ze sie posikam ze smiechu haha :)))

monia198923

Też zawsze o tym myślę. Może po ojcu.

Vanessa100

Zal mi Esther :((( Jose Antonio zachowuje sie coraz gorzej a taki był fajny i słodki na poczatku :(

ocenił(a) serial na 10
monia198923

Nom. Idiota i debil jak Octavio se zrobił z niego.

Zbuntowany_RBD

A na początku pisaliśmy, że lepiej Maricruz byłoby z Jose Antoniem.
Hah a on taki sam jak Octavio

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Tak Jose Antonio jest wredny..
Zobaczysz ,że jak Maricrus wróci to pomoże Jose Antoniemu i tym biednym mieszkańcom żeby mieli lepsze warunki.
Ile to ona kasy dała im na ślub więcej niż ten gubernator i jego córka aż śmiać mi się chciało.

Mela0203

Ej, a może Jose Antonio znajdzie w rzece to legendarne złoto i srebro i będzie bogaty? ;)

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Może pożyjemy zobaczymy:)

Mela0203

heh ;)

Zbuntowany_RBD

I to jego "czuje ze Esther mnie potrzebuje" ale jakos nie widac by sie spieszyl by zobaczyc czy cos sie nie stało. Zona mnie potrzebuje - NO TRUDNO.

ocenił(a) serial na 6
monia198923

On mnie chyba wkurza bardziej niż Octavio jednak... Bo Octavio chyba jednak do końca nie zdaje sobie sprawy co zrobiła jego rodzina, nie do końca w to wierzy...

ocenił(a) serial na 9
Angelic_Wings

Octavio nie kazał pracować

Angelic_Wings

Octavio nie chce uwierzyć, co była w stanie zrobić jego rodzina i on sam MC.

ocenił(a) serial na 9
monia198923

Też mi się nie podoba zachowanie Jose Antonio. Przez niego źle się poczuła Esther. Za dużo dostała prac.

xKseniax

Nawet ta sasiadka powiedziala ze nie powinna dzwigac wody z rzeki a ten jej wczoraj powiedzial ze ma sama te wode przynosic. Nie ma co troskliwym mezem to on nie jest.
To ze zabral ja do takiej dziury swiadczy tylko zle o nim a nie o niej.

monia198923

a może Jose Antonio znajdzie w rzece to legendarne złoto i srebro i będzie bogaty? ;)

Vanessa100

Ja juz dawno bym go rzucila w cholere za brak szacunku. A dzisiaj mnie rozsmieszylo jak ta sasiadka przebierała fasole z kamienii i gałezi. Kurna skad oni te fasole biora z kamieniołomu?

monia198923

Też się zastanawiam, skąd w fasoli kamienie :D

ocenił(a) serial na 6
xKseniax

Jak ona to dziecko straci, to powinna odejść stamtąd jak najszybciej...

monia198923

i jeszcze ten tekst: "będziesz mieć zniekształcone ciało po wielu ciążach"... o ludzie, to ile on tych dzieci chce? wiałabym na miejscu Esther dalekooooooo ;)

jasmin35

Sam by sie do tego przyczynil a potem pewnie by uciekl tchorz jak Octavio stwierdzilby ze juz mu sie zona nie podoba. Tacy sa faceci jak widac w Meksyku podobnie.

Moze Jose Antonio sie naoglądał polskiej reklamy Zdążyłam hahaha miec dziecko :-))))

monia198923

za to Octavio po telenoweli - "Nie zdążyłem zmądrzeć" :D

jasmin35

"za to Octavio po telenoweli - "Nie zdążyłem zmądrzeć" :D

hahahahah świetne ;)

jasmin35

Hahahahahahaha :-)))

monia198923

Powinni plakat z Octaviem zrobić - Octavio z głupią miną i podpis jak jasmin wymyśliła ;)

jasmin35

Może Jose Antonio po prostu chodziło o to, że w takich warunkach nie ma szans na antykoncepcję ;)
Jeśli oni tam w ogóle wiedzą, co to jest antykoncepcja.

Vanessa100

Octavio nie wiedział :D:D:D

jasmin35

Właśnie :D
Nawet Octaviovi przez myśl nie przeszła jakakolwiek antykoncepcja

Vanessa100

on pewnie myślał, że wystarczy myśl, że nie chce mieć dziecka z Maricruz i to wystarczy ;) taka naturalna antykoncepcja ;)

jasmin35

ahahahahahaha ;) Przecenił siłę umysłu ;)
A może Octavio nie lubi w prezerwatywie ;)

Vanessa100

żeby jeszcze wiedział co to jest ;) umysł i prezerwatywa ;)

niebezpiecznie zbliżamy sie do 20 strony i znowu bedzie 'kto zakłada temat'?:P

jasmin35

Może Octavio nie chciał, żeby ciemna MC przestraszyła się takiego wynalazku jak prezerwatywa hahahaha ;)))

hah właśnie miałam napisać - wątek się kończy.
Kto założy następny? Może już teraz ustalimy?

Vanessa100

ach ten Octavio, jak on się troszczył o tą Maricruz ;)

ja typuję Ciebie lub Monię jako zagorzałe wielbicielki tego forum ;)

jasmin35

Ciemniaczka MC pytała w trakcie nocy poślubnej "czy to nie grzech?"
To na widok gumki mogłaby się nieźle zdziwić ;))
Albo i nie, jeśliby jej wytłumaczył, co to jest. ale jemu nigdy nie chciało mu się MC za wiele tłumaczyć :D:D

jasmin35

ahahahaha przestan bo nie wyrobie ze smiechu z twoich postów:)))))

monia198923

to głupota Octavio jest moim natchnieniem ;)