PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1103
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.

monia198923

Haha dokładnie ;))
Karim przecież często w kieckach łazi

Didi_5

Zaden scenarzysta w Meksyku nie miałby z nami szans :))))

monia198923

Powinnyśmy zostać scenarzystkami telenowel.
No co, nie dałybyśmy rady? ;))

Vanessa100

Nie wiem czy Meksyk jest gotowy na takie wariatki jak MY :-)))

monia198923

;)))
Zadbałybyśmy o wszystko - o humor, o romantyzm, o akcję i o seks ;))

Vanessa100

Doris dzisiaj chciala Octavio posadke w rządzie u tatusia załatwić. Ona go stanowczo przecenia:))

monia198923

Po postaci Octavia Meksyk jest już gotowy na wszystko:)

Didi_5

Hahaha ;))
Ale JM z Nie igraj z aniołem czy Damian z Burzy niewiele lepsi ;))

Vanessa100

Fakt, konkurencja jest silna, ale Octavio jednak górą:)

Didi_5

Na forum Burzy pisałam, że powinny być Maliny dla telenowel meksykańskich.
Pisaliśmy, ze Damian mógłby dostać Oskara dla Idiotów.
Octavio też ;))

Vanessa100

Jak dla mnie to Damian przy Octavio to Einstein :))Nie ma porównania. On chociaz swoja kobiete i dzieci kochał. AZ ZA BARDZO i za WYLEWNIE ale mniejsza z tym :))

Didi_5

O tak Octavia nikt nie pobije. Jestem numerem jeden w tym (niezbyt chlubnym) rankingu :)

monia198923

Dobra, Octavio NUMBER ONE w głupocie i niestabilności uczuciowej.

Gratulacje dla Octavia ! ;)))

Vanessa100

No wiesz co JM był super. Poza tym nie zapominaj ze był psychoanalitykiem a potem rownie dobrym chirurgiem okulistą:-))))) Nie jest głupi jak Octavio. A Damian z burzy głupi tez nie był lecz NAZBYT WRAZLIWY i PLACZLIWY :))))

monia198923

JM z jednej strony był geniuszem jak MC.
W krótkim czasie nowa specjalizacja, w której był lepszy od swych mentorów.
Niestety, był to też niezdecydowany, rzygająco romantyczny, ciapowaty płaczek, chcący żenić się z połową Meksykanek.

A Damian za chiny ludowe nie chciał przez x odcinków zrobić badań DNA ;))

Vanessa100

No ja oglądając JM a potem Damiana nie sądziłam, że zobaczę jeszcze głupszego prota w jakiejś telce....a jednak pojawił się Octavio i pobił ich obu.

Tak sobie myślę, że chyba najnormalniejszy z protów w telkach, jakie ostatnio oglądałam był Guzmancito z AV.
Wierny i stały w uczuciach, no i w miarę kumaty...:)

Didi_5

Zgadzam się, że Guzman to jeden z niewielu porządnych protów.

Vanessa100

Damian by wygrał w rankingu na najlepsze i najbardziej rozwiniete teksty miłosne i najwieksza ilosc płaczu w telce :-)

monia198923

"Damian by wygrał w rankingu na najlepsze i najbardziej rozwiniete teksty miłosne i najwieksza ilosc płaczu w telce :-)"

Masz rację :D:D
Choć Levy, grając Juana Miguela też bardzo często płakał, chyba nawet więcej.

monia198923

Tylko kto zgodził by się to zagrać...:)

Didi_5

Zaprosimy Arenasa jemu juz i tak wszystko jedno :)

monia198923

Jak byłam w podstawówce, to napisałam własną telenowelę meksykańską.
Bez dialogów, tylko krótkie streszczenie każdego odcinka.
Ale nie dobrnęłam do końca, bo już mi się nie chciało pisać, a miałam jeszcze wiele pomysłów.

Vanessa100

Ja tez tak mialam. Ja mialam pomysly na 100 telenowel. Ale zawsze konczylo sie na zarysie fabuły. Gdzie zaczac kto jest kim i ten tego. A potem to juz mi sie nie chcialo. Zaczynalo sie jednak zawsze ze ona jest w kłopotach a on ja ratuje i sie od razu zakochuja hehe:))) Potem sie kłóca kłócą i sa ze soba na koncu :)))

monia198923

W mojej telenoweli było podobnie ;))
Telka była dosyć schematyczna.
Ale z potencjałem ;))
Tylko trzeba by ją zmodyfikować.
Przede wszystkim ożywić wątek protów, bo był nudny i mdły.
U innych postaci działo się dużo więcej.

Proci spotkali się i od razu w sobie zakochali ;)) Czyli jak u Ciebie :D:D

Vanessa100

Oczywiscie zakochali sie od razu ale byli ze soba w ostatnim odcinku hehe :))) No i czasem ich ponosilo w miedzyczasie :))

monia198923

U mnie
Leticia i Jose Antonio zakochali się w sobie szybciutko i się zaręczyli.
Tylko jedna osoba protestowała - Lucrecia (siostra ojca Jose Antonia).
Jose Antonio - dziś zmieniłabym mu imię, bo nie lubię takich podwójnych imion.
Nie wiem, czemu Lucrecia tak nie lubiła rodziny Leticii, nie ustaliłam tego :D:D (taka niedopracowana ta tela, ale byłam tylko dzieckiem :D:D)
Ale i tak się pobrali. Ona miała jakiegoś adoratora, on jakąś adoratorkę i się zaczęło psuć. Przerwałam telę, bo już mi się nie chciało. Ale i tak w ostatnim odcinku mieliby być razem D:D:

Vanessa100

Uu ty to wogole tu polecialas z wyobraznia. Ja to tylko w myslach mialam zarys. Szkoda ze nie spisywalam to byłby hit :))))) Musimy razem jakas napisac i sprzedac do Televisy hehe :))

monia198923

haha Ja pisałam krótkie streszczenie każdego odcinka.
Do tej pory pamiętam większość fabuły.

No napisałybyśmy jakąś hitową telę hahaha ;))
Oczywiście wybrałybyśmy jakiegoś super przystojniaka albo najlepiej kilku :D:D:D

Vanessa100

Ja napisałabym tele dla swojego Patricia. Jak nie chca mu dac glownej roli to ja bym mu załatwiła :))) Plus extra protkę:)) Hit murowany. No i co najwazniejsze nasz prot nie bylby idiotą:)

monia198923

"nie bylby idiotą:)" - skojarzyło mi się z Media Marktem :D:D:D

Patricio jak najbardziej.
Ja bym do swojej chętnie wzięła Ivana Sancheza. I Arenasa też.

Vanessa100

Arenasa nie. Nie wyobrazam sobie go w roli inteligentnego prota po tym jak gra genialnie idiote w dzikim sercu:))) Musialabym odczekac troche jego widok bo sobie nie wyobrazam narazie.

Ivan jak najbardziej. Ciasteczko ale zostaw mu loczki jak z BURZY !!! :-)))) Teraz tez jest hot ale tesknie za loczkami :)

monia198923

jagodajulia mi pisała, że w La Gata Arenas nie jest już tak głupi.

Ivan - mnie się podoba bez loczków.
Ale jakoś byśmy się dogadały w kwestii tych loczków. Przecież ugodowe jesteśmy ;)))

Vanessa100

Wiem ! To zrobimy telke z 3 protami i 3 protkami cos jak gorzka zemsta była :))))

Pewnie ze sie dogadamy ;-)) Jak zawsze:)

monia198923

"Wiem ! To zrobimy telke z 3 protami i 3 protkami cos jak gorzka zemsta była :)))) " - doskonały pomysł.
Przystojniaków nigdy za wiele.

I oczywiście super ścieżka dźwiękowa.

Heh to będzie hit. Już trzeba pomyśleć, co zrobimy z forsą, którą zarobimy.
hahaha ale mnie ponosi haha ;))

Vanessa100

Módlmy sie zeby ta forsa wystarczyla na pokrycie wszelkich kosztów no i przede wszystkim wycieczki do Meksyku hehe :-) Lecimy na dłuuuuuugie wakacje. Na miejscu lepszą wene do pisania złapiemy :)))

monia198923

A w tej Gorzkiej zemście to jacy byli ci 3 proci?
Każdy był pozytywną postacią?

Vanessa100

No pozytywni. 3 bracia i 3 siostry :)))) Na koncu wszystkie 3 pary byly razem. Fajna ta telka była:))) Ci bracia mieszkali na jednej hacjendzie a te siostry na sąsiedniej :))))) To troche skomplikowane oni najpierw byli biedni chcieli sie mscic na rodzinie tych siostr bo ich ojciec sie zakochal w ich siostrze a ona popelnila samobojstwo i takie tam. Ale sie zakochali i juz:)

monia198923

To jak oni to zrobili, że wszyscy 3 pozytywni, a jednocześnie nie bezbarwni i mdli? ;)

Vanessa100

Hehe a bo to rozne charaktery mieli ci bracia. Jeden taki spokojny dojrzały, drugi wariat zawsze w klopoty wpadal a 3 to lowelas z aspiracjami haha. Smieszni byli. I z tymi siostrami sie idealnie dobrali. Najpierw sie klocili, potem sie zakochali w miedzyczasie sie rozstawali bo mamuska tych siostr byla wredna i knuła za ich plecami. Mogliby powtórzyc z checia bym obejrzala znow :))) Najlepsza parka Sara i Franco. Wez se kiedys popatrz w wolnej chwili na youtubie. Nawet chyba po polsku sa odcinki. Oni najdluzej sie docierali. Klocili sie tak ze az wiory lecialy :)))

monia198923

Ja oglądałam wersję Telemundo tej telki ;)

jagodajulia

Ale to chyba nadal leci. O Tierra de Reyes mowisz?? To tez bym chciala zobaczyc. Mnie jednak blokuje moj internet. Niestety narazie mam na limit. Ogladanie w necie narazie odpada:(((((

monia198923

Miało być oglądam :D

monia198923

Oj i to o wiele...sama niechcący bym się rzuciła na niego heheh .... Karim mi się podoba jak wszystko przeżywa to co związane z MA ... Ale widzicie kolejny facet traci głowę dla baby tak że nic się nie liczy ,nawet państwo... Jacy Oni są płytcy ...

11koala19

A ja wręcz przeciwnie chciałabym, żeby MA mu utarła nosa i nie pozwoliła mu się do siebie zbliżyć :)

Didi_5

No przeciez wlasnie nie pozwala...:)

monia198923

No ale żeby nie dała się 'urobić' do końca :)

Vanessa100

No bo miały być bieżące rozmowy o telci....a trochę pobłądziłyśmy :D
A tak w ogóle to po jednym wieczorze mamy już ponad 100 odpowiedzi w temacie....jak tak dalej pójdzie to Koala będzie musiała zaraz cz.3 zakładać :D

Didi_5

Świetny był dialog w pierwszym odcinku.

"Octavio - Ślicznotko.
Maricruz - Jestem ładna?
Octavio - Jak wszystkie dziewczyny w twoim wieku".

Haha ale jej komplement powiedział ;);)

Vanessa100

Octavio od początku wiedział jak zabłysnąć:)

Vanessa100

HAHA podrywacz to z niego żaden. Jak kazda??? SIMONA tez??