Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.
Zakochala sie no co. Z milosci sie głupieje czasem. Ty za Ayazem do szałasu bys nie poszła? Nie wierze :)))
Wiesz, masz rację hahaha ;)))
Esther zdurniała na punkcie JA, jak ja na punkcie przecudownego Ayaza.
Miłość odbiera rozum, jest jak choroba. Przez to czasem można sobie nieźle życie skomplikować.
Ale Ayaz to Ayaz, Jose Antonio wiele mu do niego brakuje :P Ayaz jak jest gburowaty to jest czarujący :D
Ayaz jest BEZKONKURENCYJNY.
Pewnie, że JA mu nie dorównuje.
Ale, jak jest się zakochanym, to się patrzy na daną osobę przez różowe okulary i dana osoba jest naj ;)
I chyba Esther musiała aż tak zauroczyć się JA, że jej oczy zasłoniło i mózg się wyłączył ;))
To oczywiste :D Ayazoholizm nas dopadł :D Ale jak Ayaz się starał, aby zdobyć Oyku? A Jose Antonio nic nie zrobił.
Może, ale w naszej grupie w pierwszym punkcie, musimy zaznaczyć, że nie leczymy się z ayazoholizmu :D
Nie moglam sie powstrzymac. Wiecej o Ayazku tu nie wspomne. Przede mna noc tam sie wyżyje :)))) Moze sie przyśni:)
Lepiej nie łączmy tych wyrazów w zdanie (JA podróba Ayaza), bo one w takim kontekście nie mogą być używane :P :D
Podróbka?? Tu wogole ich sie nie da porównac. To jak przyłożyc Octavia do Teobalda:))))
JA nie jest zly ale przy Ayazie to NIE ISTNIEJE :)))
Dobra, idę już. Na razie ;)
W weekend mnie tutaj raczej NIE będzie.
Jak trzeba będzie zakładać nowy wątek Bieżące rozmowy, to niech wtedy ktoś założy. Nie będę mieć nic przeciwko.
Żeby znowu nie było kłótni ;)))
Ja z kolei choruje na De la Moto-holizm :) Słabiutko go już widać i bardzo mi szkoda.... Dobrze że MA wzięła się za ostateczne wykańczanie wrogów i się mści bo tak byłoby nudno jak dla mnie bez Emira:)
A tak swoją droga weszłam na ramówke plusa i nie wiedziałam że aż tyle telek leci.... Do 16 nie mam jak ale widze że po 16 leci za głosem serca...Muszę zacząć oglądać...
Widzę że zachwyty nad Ayazem dotarły aż tutaj. No nieźle dziewczyny :) . W sumie wcale wam się nie dziwię. Ayazoholim rozprzestrzenia się na dużą skalę
Kim jest ten Ayaz?
A tak w ogóle w takim strategicznym momencie trzeba czekać aż do poniedziałku. :-)
Mam jeszcze jedno pytanie, bo ja oglądam na ogół w internecie i się zastanawiam, czy przegapiłam odcinek, w którym Jose Antonio z Ester biorą ślub? Czy też po prostu pewnego dnia było powiedziane, że są już po ślubie? Nawiasem mówiąc, Jose A. okropnie traktuje Ester.
Niestety.
Ale ładne piekiełko urządziła MC Lucii.
Też myślałam,że przegapiłam a to po prostu zostało powiedziane i już.
Ayaz to trzon tureckiej telenoweli "Sezon na miłość" emitowanej na Pulsie :) dziewczyny tutaj podziwiają jego walory... aktorskie przede wszystkim ekhmmm :):)
Ja jestem ciekawa czy octavio wraz z lucia i migelem przeproszą MA. Powinni to zrobic.
Sezonu nie ogladam bo kurcze nie mam czasu ale zaczyna sie zaraz po krolowej serc i wiem ktory to ten wasz aktor :-D ciacho :-P
a ktory odcinek tego serialu leci w tv? I czy sa na tv?
co do dziekiego wlasnie ogladam, Lucia wyciaga weksle, Ma powiedziala przy wszystkich ze octavio ja najbardziej skrzywdzil i co??? zadnych przeprosin!!! tak mi zal Maricruz... :-(
kiedys na na ktoryms forum ktos napisal, ze milosc octavia do Ma daje wiele do zyczenia...smialam sie bo bylam wtedy na okolo 5 odc...ale teraz rozumiem...octavio nie chce isc na slub bo MA bedzie swiadkowa...w innej telce protagonisci sa za soba bardzo!!! a tu...ale z drugiej strony ciekawosc mnie zzara jak to sie wszystko skonczy...