Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.
z tym Lucia ma racje, Ma nie mscila by sie gdyby nie milosc do octavia...zostawil ją tego ona nadal go kocha i to ja boli
Matko jaki debil z tego Octavia. On jeszcze sie zastanawia nad zemsta nad MA. Powinien ja kretyn na kolanach blagac o wybaczenie! Niby za co on sie chce mscic? Za to ze ja porzucił i osmieszyl? DEBIL
Ja to sobie poprostu nie wyobrazam juz Octavia razem z MA. Jak ona mu wybaczy to ja nie wiem. W zyciu bym palantowi nie wybaczyla. Ani razu tak z serca nawet nie pozałował tego co jej zrobil.
Denerwuje mnie ta Lucia, że nadal jeszcze się ciska i pioczy na MA. I że jeszcze chce się na niej mścić.
Nie podoba mi się makijaż Lucii. Wygląda jak clown.
Zabiłabym te Doris na miejscu za to złapanie za włosy i policzek. MA powinna zareagowac ostrzej i ja po podłodze przeczołgac. Niepotrzebnie im przerywali :))
No i MA nawet nie przeprosila tylko sobie tak wyszla jak gdyby nigdy nic. Octavio sie pokajał w koncu on tez troche winien byl :)
Trudno skończyć jak sie tak zaczęło o nim nawijac XD
Bd ciężko ale spróbuję sie opanować.
Cudo, cudo itd...
Też się dziwiłam, że nie było ani jego ani drugiego wcielenia. W sumie zastanawiam się czy ta telenowela jest na moje nerwy bo tak tępych bohaterów to ja jeszcze nie widziałam... Zachowanie Luci przeczy logice, nie mówiąc już o postawie całej rodzinki. Mają zaniki pamięci? Miguel powinien podać rękę bratu bo razem mają jazdy pt " MC ma prawo się mścić, tyle krzywdy ją spotkało aby po chwili pomstować jaka to jest dzikuska itp". MC mogłaby nie robić takich min, wychodzi wtedy przygłupiasto. Gubernator mógłby chociaż raz postawić do pionu Doris... Tyle życzeń, a pewnie żadne się nie spełni :/
octavio kocha dzikuske, no ciekawe !!!
Myslalam ze chociaz beso bedzie a tu lipka.
gdzie moge obejrzec odcinki sezonu? na anyfiles?
i czy musze od pierwszego?
MA nawet nie przeprosiła Aracely i Eduardo ze zrobili skandal z Doris na alubie. Poprostu sobie wyszła.
A ta Doris wrrr no co za łazęga. Wezcie te kobiete z moich oczu.
Gubernatorowi zauroczenia MA chyba odebrało rozum.
On jest wobec niej całkowicie BEZKRYTYCZNY.
Co MA zrobi, wszystko jest ok.
Jemu nie przeszkadza, że jego przyszły zięć Octavio jest mężem jego narzeczonej MA i ojcem jej córki?
Normalnie zakręcona rodzinka jak w Modzie na sukces ;))
Ja bym nie umiala z takim staruchem nawet udawac pary. A on no cos zaslepiony jest bo MA jest sliczna mloda i powabna a on? No coz przemilcze to.
Mam nadzieję, że MA jednak nie wyjdzie za starucha gubernatora
Nudnawa ta telka, niestety.
MA i Octavio ciągle grożą sobie, że on ożeni się z durną Doris, a MA że wyjdzie za gubernatora.
Dodatkowo MA ciągle gada o zemście.
W kółko to samo.
Lepiej przyśpieszyliby akcję.
Wydaje mi się, że akcja przeniesie się wkrótce na wieś. W sumie MC planuje przejąć hacjendę Narvaezów. Może właśnie wtedy będzie nudno :D
Nudna jak nie wiem. Ja chyba nie wytrzymam do konca. Przenosze sie na inna na puls. Wiesz jaka. Ta nigdy nie nudzi i ten A... Cicho nic nie mowie :-)))
Ja nie oglądam tej telenoweli, ale moja mama tak. I od czasu do czasu patrzę co tam się dzieje. I widać że akcja stanęła w miejscu i nudy jak nic tam są. Też gdzieś czytałem że od 100 odc. mają być nudne odcinki. To aż strach pomyśleć co tam będzie, jak obecne nie zachwycają. Jak dla mnie robienie tak długiej telki to największa głupota. Odcinki się wleką jak flaki z olejem. Na moje to zawsze powinno być ok 120 odc. Wtedy nie ma niepotrzebnego przedłużania.
No właśnie ...jak już wspomniałam ja wolałabym Karima młodszy ,przystojniejszy i również MIAŁ sporą władze póki nie zgłupiał na jej punkcie nie przejmując się państwem... A myślę że po jego ostatnich oświadczynach to Ona by nim rządziła taki był już zdesperowany....Wg mnie o niebo lepszy kandydat.
...Myślałam że Esther będzie rodzić w spodniach ale na szczęście zmienili jej później na koszule... A tak po za tym fakt odcinków mogłoby być ze 100 mniej....
A podobała się Wam sukienka MC na ślubie Eduarda i Aracely? Bo wg mnie była to najbrzydsza z dotychczasowych sukienek MC...
Wg mnie nie pasowała do MC, miała być szałowa, a jak dla mnie wcale taka nie była. JA tez wolę jak MC ma rozpuszczone włosy.
Co za brutal z tego Jose Antonia. Zamiast pocieszać żonę, być z nią to ten jej każe wracać na hacjendę i mówi że nie mogą być razem.
Esther powinna olać JA i iść do Simony.
Od początku było wiadomo, że wybór Esther (związek z JA i życie w biedzie) to wielka pomyłka.
Pewnie tak, bo niestety na horyzoncie jest wciąż Doris, której żadna siła nie wygoni