PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1103
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.

monia198923

"No powiem ci, że jak ust nie otwiera i nic nie mowi to moze sie podobac ten nasz Octavio ;))"
buhahahaha świetne ;)

Vanessa100

No co ? Od mowienia bedzie Maricruz:-))) On niech sie lepiej tylko prezentuje. Zazwyczaj jest odwrotnie ale tutaj jest to uzasadnione :))

monia198923

Ciekawe co sobie myśleli scenarzyści, robiąc z Octavia takiego idiotę. Chyba właśnie to, że ma wyglądać, a co mówi, to już mniej istotne...

Didi_5

Powiem tak ja tam bym się nie szczyciła tą rola na jego miejscu :-)))

monia198923

Co do szczycenia się, to niby postać Octavia mało bystra, ale jednak telenowela hitem jest ;)

Vanessa100

No wlasnie ja tego "fenomenu" nie rozumiem tej telki. Owszem jest fajna ale ilosc absurdów jest czasami tak przytlaczajaca ze nie wiem skad tak wielka popularnosc zwlaszcza w Meksyku. U nas to zrozumiale bo to JEDNA Z NIEWIELU telek jakie tu leca ale tam?

monia198923

Być może wszyscy oglądający czekali na przebłysk inteligencji Octavia...i tak doczekali się ostatniego odcinka...stąd ta oglądalność:D

Didi_5

Buhahahah dobre i wcale niegłupie :))) Tak mogło być :)

Didi_5

haha dobre ;)
czekali na przebłysk inteligencji, a w międzyczasie upajali się widokiem Arenasa.
I tak jakoś niepostrzeżenie wytrwali do końca .

Didi_5

hah no właśnie, co myślą scenarzyści o tym niemyślącym Octavio? ;))

Vanessa100

Ja czasem mam wrażenie, że postać Octavia pisze kilka różnych osób które nie wiedzą dokładnie nawzajem, co która osoba napisała, i potem sklejają to wszystko do kupy i tak właśnie powstaje nasz Octavio - w jednym odcinku mówi jedno, a w następnym co innego, nie ma żadnej ciągłości w jego zachowaniu.

Didi_5

hah wiesz, że może tak być jak piszesz.
To by wiele wyjaśniało.
Octavio jak niedopasowane puzzle ;))

Didi_5

No on mnie poprostu dobił swoim zachowaniem. Wczoraj sie dowiedzial co Lucia zrobila Maricruz i ze został najprawdopodobniej ojcem A DZISIAJ? Jak gdyby nigdy nic stwierdzil ze " moze go Doris zdoła do siebie przekonac" i poszedł na balety z Miguelem i Eduardem.Świnia.

monia198923

koala jest... i założyłą trzeci temat ;)))

Vanessa100

no to przenosimy zabawki...:D

Didi_5

Hehe usmialam sie dzisiaj. Najpierw ja zalozylam temat, potem Vanessa potem sie posprzeczalismy na którym pisac a potem Donek sie oburzył ze nie zaczekalismy na Koale. Teraz wrócila Koala i załozyła kolejny taki sam temat . Mozecie mowic co chcecie ale dla mnie to zabawna sytuacja :-)))
Spoko ja tam moge pisac gdziekolwiek mozemy sie przeniesc :)))

monia198923

Komedia po prostu.
Teraz znowu decydujmy - tu zostać, czy idziemy do koali?
I znowu dylemat haha ;))

Vanessa100

Ja sie juz nie odzywam :-)))) Wy decydujcie.

monia198923

cały wieczór będziemy ględzić o jednym i tym samym hahah.
Koala mówi, że tutaj ma być/

Didi_5

Jest dobrze tu mamy już najwięcej opinii...mi nie przeszkadza że ktoś kontynuuje moje tematy...Skończył się tamten to miałyście prawo założyć nowy..I cieszy że pod tą samą nazwą bo zrobiłyście kontynuację... Kontynuujemy tutaj ...

11koala19

Tak myslalam ze nie bedziesz raczej miala nic przeciwko temu :-))) No to jak nie masz zastrzeżen to zostajemy tutaj:)

Vanessa100

Hehe to był śmieszny wieczór nie zaprzeczysz :)))

monia198923

Tak to czasem w życiu bywa - zbiegi okoliczności bywają czasem naprawdę zabawne.
Zupełnie jak zaplanowane ;)
Jak w jakiejś komedii czy telenoweli ;))
Wieczór faktycznie śmieszny.
Ubawiłam się jak na jakiejś komedii ;))

monia198923

(w odcinku 49) Maricruz leci samolotem. Octavio i Edurdo siedzą za sterami, zauważyłam że ten samolot sam leci a oni spokojnie sobie rozmawiają. jakby nie pilotowali. jak Maricruz wróciła ze Stolicy do domu na wyspę. Juanita trzymała na rękach córeczkę . zauważyłam mała miała opaskę różową , a zaraz potem już nie miała opaski, jak Maricruz wzięła na ręce córeczkę. później Maricruz trzyma na rękach córeczkę jak siedziała i rozmawiała przez telefon z Carola a za chwile stała i nie miała córeczki na rękach...

monia198923

zauważyłam w odcinkach , Miguel raz wysłał list do Octavio. Octavio czyta list , a tu przemawia żywy Miguel na kartce papieru. potem Octavio wysłał list do Miguela, i Miguel czyta list od Octavia. a tu na kartce papieru jakby przemawiał żywy Octavio. i było też w odcinku że Lucia wysłała list do Octavia , a Octavio tak sobie siedzi trzyma list tak jakby myślał nad tym listem i też na kartce listu przemawia żywa Lucia.. znowu teraz w odcinku 50. List od Karima do Marii Alejandry. Maricruz czyta list od Karima a tu przemawia żywy Emir Karim. albo raz było w odcinku. jak Alejandro żył ... e-mail od Maricruz do Alejandra , Alejandro czyta wiadomość a tu przemawia żywa Maricruz jakby była w komputerze. te listy i e-maile są jak z Hogwartu napisane.

monia198923

Zgadzam się ;)

monia198923

Ja bym chciała żeby doszło do choć jednego pocałunku Karima i MA...

11koala19

No mnie tez Karim sie nawet nawet podoba. Nie mialabym nic przeciwko by MA go pocałowała chocby na zlosc Octavio :)

monia198923

Ale ten jaki by był podjarany hmmm już sobie wyobrażam jego erofantazje....

11koala19

Odleciałby od razu :))) Ja jestem za tym. Czemu ćwok Octavio moze sie całowac z innymi a MA nie? A Karim jest niczego sobie. Lepszy on niz Gubernator.

monia198923

Niech MC podstępem ściągnie ich obydwu do ciemnego pokoju.
Żeby Karim cmoknął się z Octaviem ;))

Vanessa100

Octavio napewno by sie nie połapał :)

monia198923

hahaha Pewnie, że nie ;))
Już to widzę oczyma wyobraźni :D

Jeszcze niechby kazała, jak pisze didi, Octaviovi ukryć się pod welonem hahaha

Vanessa100

No tak ale jak zmusic Octavia do załozenia welonu? Głupi jest ale jakis powod trzeba by podac:))) Zaloz welon pobawimy sie w przebieranki haha?

monia198923

Prawda ;))

Vanessa100

Karim już raz cmokał się nie wiedząc dokładnie z kim, więc może na Octavia ukrytego pod jakimś welonem też by się skusił :D

Didi_5

Właśnie taką sytuację miałam na myśli ;))
Żeby ich obydwu w konia zrobiła ;))
hahah

Vanessa100

Octavio to sam z siebie konia robi, nie potrzebuje pomocy:)

Didi_5

Hahaha racja ;))
Ale możnaby go wkręcić, działoby się.
Octavio pod welonem całujący się z Karimem hah no nie ;))

Vanessa100

A Karim do niego - Bella dama, nie sądziłem, że masz takie silne ramiona...:D

Didi_5

Ahahahahahaha ;))

Didi_5

ahaha nie wytrzymam, popłakałam sie ze smiechu :)))))))))))))))

monia198923

Ponosi mnie dziś wyobraźnia :D

Didi_5

Nie tylko Ciebie ;))
Jakiś specyficzny dziś wieczór ;))

Didi_5

I dobrze -śmiech to zdrowie :)))

monia198923

No cóż, w telce posucha jeśli chodzi o romantyczne scenki, to musimy sobie same radzić :D

Didi_5

Haha niezły mi romantyzm - dwóch facetów, jeden w welonie ;))

Vanessa100

Tolerancyjnym i otwartym trzeba być...:D

Didi_5

Pewnie, że tak ;)))

Vanessa100

A drugi w koszuli nocnej:))) Karim tez ma fajne wdzianka :)