PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1103
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.

monia198923

Może Simona w mając te 19, czy 20 lat tez była ładna :P :D

jagodajulia

Mi sie wydaje ze ona nie gra wcale jakiejs starej w tej telce. Ona sie tylko tak ubiera jak ciotka klotka. Ogolnie to ona mi pod 30tke max podchodzi -znaczy w serialu skoro ja chcieli z Octaviem spiknąć.

monia198923

Tak, tak w telce jej postać ma pewnie około trzydziestki.

Vanessa100

Świetny temat uśmiałam się :D Ja Juana Miguela uwielbiałam, ale co do Octavia to się zgadzam. Kretyn to mało powiedziane. I te jego zmienne nastroje, a czasem mam wrażenie, że on ma bardzo krótką pamięć.
Ja oprócz Guzmancita uwielbiam Jose Miguela i Ricarda i pewnie jeszcze kilku by się znalazło.

jagodajulia

A ci dwaj ostatni z jakich są telek?

Didi_5

Jose Miguel z Kobiety ze stali, a Ricardo z Sideł namiętności.

jagodajulia

Fernando Colunga oo tak to jest facet :-)))))

monia198923

Taaak, aczkolwiek w Paulie grał prawie takiego samego kretyna jakim jest Octavio :D

jagodajulia

Haha no pamietam. Ale tez uwielbiam te telke. W Paulinie grała tez "nasza" Dominika Paleta:))) A ogladalas Marie z Przedmiescia? Hehe tam tez grał kretyna bo to chyba nawet podobne do dzikiego serca a moze nawet dzikie to remake marii... Aczkolwiek głupi Luis Fernando byl mądrzejszy niz Octavio :)

monia198923

Ja uwielbiałam Paulinę, ale ja ją widziałam jakieś 4 lata temu :D I Carlos Daniel strasznie mi irytował, ale nie tak jak Octavio (chociaż nie oglądnęłam jej do końca i miałam to nadrobić :D) Nie, Marii z przedmieścia nie oglądałam. Dzikie serce to remake Marimar (w niej też grała Thalia, ale nie grał Colunga). W moim własnym rankingu protów-idiotów Octavio zajmuje pierwsze miejsce.

jagodajulia

U mnie Octavio na pierwszym miejscu pod względem idiotycznego zachowania, ale Damian z LT też strasznie denerwował mnie tymi swoimi niby-romantycznymi tekstami, które były dla mnie okropnie sztuczne. No i zachowywał się też często dziwnie - ten jego ślub 'w obronie honoru kobiety', dzieci pojawiające się jak grzyby po deszczu itd...

Didi_5

Ja całego La Tempestad nie oglądnęłam, ale z tego, co kojarzę to zachowanie i postępowanie Damiana nie przekroczyło wszystkich moich granic.
Później (w przyszłości) wrócimy do tej rozmowy ;)

jagodajulia

Tak, Damian wobec protki był zawsze w porządku, za to miał u mnie plusa:) Bo o ojcostwo dzieci Esthercity był posądzany niesłusznie - jedno było kogoś innego, a drugie w ogóle nigdy nie istniało, ona zmyśliła ciążę.
Ale też oglądałam tą telkę tak piąte przez dziesiąte, jak byłam w domu i nie miałam akurat nic lepszego do roboty, bo niestety nudna i mocno absurdalna była :)

jagodajulia

Hehe protów-idiotów jak ci sie ładnie zrymowało :))

No tak Maria z z Przedmiescia to zbierała smieci i to La Gata jest jej remakiem a dzikiego...- Marimar masz racje :)) Pomieszalo mi sie :) Ale Thalia obie grała to dobrze zapamietalam :)))

monia198923

Może Cię zaskoczę, ale La Gata nie jest remakiem Marii z przedmieścia tylko Rubi Rebelde i (starszej) La Gaty. Pamiętam jak przez dłuższy czas zastanawialiśmy się, co właściwie oni remake'ują, bo ktoś mówi jedno, a gdzie indziej jest napisane, co innego.

jagodajulia

A to nie wiem. Bo ja La gaty nie ogladałam tylko slyszalam ze głowna bohaterka zbierala smieci. I chyba gdzies czytalam ze to moze byc remake Marii del Barrio. ALe moze tak jak ty mowisz. Za nimi sie nie nadąży. Co chwila cos wymyslaja :)

monia198923

Ja Marii z Przedmieścia nie oglądałam, ale z tego, co czytałam (tak baaardzo ogólnie) to jedynce, co łączy te telki to śmietnik haha I właśnie było tak jak piszesz, niektórzy mówili, że to remake Marii z Przedmieścia.

jagodajulia

Dzięki, może się na którąś z nich skuszę, żeby odreagować po Octavio:)

Didi_5

No niestety ciężko znalesc porządnego prota . A jeszcze porządnego i w miarę inteligentnego to ze świeca szukać :-)))

monia198923

A oglądałaś AV (Prawdziwe uczucie)?

Didi_5

No własnie nie :((( Jak powtórza na tv4 to obejrze. Teraz ogladam tylko królowa serc i dzikie serce.

monia198923

Ja też jeszcze oglądam Królową Serc, czasem tylko opuszczę jakiś odcinek i nie zawsze chce mi się nadrabiać. Akurat w Królowej serc prot jest superbohaterem, ale i tak czasem mnie wkurza.

jagodajulia

Javier to tez debil nie bron go :)) Tylko w inny sposob. Debil w tym jak sie zwraca do matki. Reina tez sie nacierpiala przez niego na poczatku. Ja to uwielbiam Patricia El Supremo:)) My z Vanessą tylko jego tam wyglądamy :) Ciachoooo

monia198923

Ja nie wiem, czy go lubię, bo wkurzył mnie, gdy ostatnio powiedział Reinie, że on woli ją sprawdzić, czy jakoś tak, gdy ona się go zapytała, czy jej wierzy. Co za kretyn!
A Patricia nie lubię, to kretyn :P Chroni Stefkę, kłamie, jest ze Smith i nie jest, a teraz jest z Jacky. Nie lubię go.

jagodajulia

Noo Patricio to niejednoznaczna postac. On robi sie na idiote i chama ale tak naprawde nie jest zły. A niedlugo przejrzy na oczy spokojnie:)

monia198923

Mi się podobała, no może ostatnie ok. 20 odcinków trochę mniej, ale i tak było ok. Oglądałam głównie dla wątku młodszych protów, no ale był on praktycznie równorzędny ze starszą parą.
Było dużo śmiesznych scenek, zresztą nie raz to już tu było wspominane na forach Burzy czy CI :)

monia198923

Tak, a czasem jak prot jest porządny i w miarę inteligentny to protka jest idiotką.

jagodajulia

No niestety wszystkiego mieć nie można :)))

monia198923

Dokładnie :D

monia198923

"No niestety ciężko znalesc porządnego prota . A jeszcze porządnego i w miarę inteligentnego to ze świeca szukać :-)))"
Dołączam się do didi i jagodyjulii, które wspomniały o "Prawdziwym uczuciu".
Tam był porządny prot - Francisco Guzman (grał go Sebastian Rulli).

Didi_5

Nie ma za co ;) Sidła namiętności mają jakieś 95 odcinków, bo to telka kostiumowa, a Kobieta ze stali jakieś 142 odcinki.

jagodajulia

Guzman z "Prawdziwego uczucia" - porządny prot, jakich mało.

Vanessa100

Chciałam jeszcze wspomnieć o Eduardo, bo mnie wczoraj jego postawa rozbawiła, gdy wkręcał Raizę, że Miguel jest bogatym ranczerem i że "ma" ropę na swojej ziemi.

jagodajulia

Hehe no a Miguel jaki skromny. Jaki tam ranczer. Nie wszedzie jest ropa hahaha :))))

monia198923

A Eduardo, aby nie udawał takiego skromnego haha Rozbawiła mnie ta scenka :D

jagodajulia

Miguel też niezły, jest ukrywającym się zbiegiem a zaraz pierwszego wieczoru poszedł 'rozerwać się' do kasyna :)

Didi_5

Nie obejrzymy się, a Miguel za chwilę będzie gdzieś pracował :D

jagodajulia

Jeszcze pewnie dane prawdziwe poda, moze zglosza go do skarbówki (chyba jakas maja?) a i tak nikt go nie bedzie szukal haha :))

monia198923

Chyba, że będzie chciał pracować na czarno.

jagodajulia

No wiesz jest bratem Octavia to mierze go tą samą miarą . Moze nie pomysli i nie zauwazy w tym nic dziwnego by podac :)))

monia198923

Też racja :D Poza tym on tak samo jak brat jest podatny na sugestie :D

monia198923

A Octavio w tym kasynie nie przedstawił go już przypadkiem jako swojego brata, z imienia i nazwiska?

Didi_5

Eduardo go przedstawił Raizie z imienia i nazwiska.

jagodajulia

Octavio znowu sie całował z tym glonojadem Doris i jeszcze potem do Eduarda powiedzial ze swietnie sie z nia czuje. COOOO??? Przeciez to jest kobieta bluszcz, głupia pusta kretynka nie znajaca slowa NIE. Matko jak on mnie denerwuje . Debil. Debil. Debil.

A najsmieszniejsze bylo jak z Eduardem gadal gadal i Eduardo cos o Maricruz powiedzial a OCtavio." PRZESTAŃ wiesz jak sie o nia martwie" . HA HA HAHA.
Żart roku. Octavio martwi sie o Maricruz i dziecko. Szczegolnie wtedy jak sie szlaja po kasynach i dyskotekach z ta głupia Doris. PACAN

monia198923

To było straszne. Mnie też wnerwia jego zachowanie. Co chwila zmienia zdanie, co do Doris. I to jak powiedział, że jest piękna i namiętna. Co za debil. Jaka szkoda, że Lupita ma takiego kretyna za ojca.

Tak, o jakiejś zadrze wspomniał :P Chyba na prawdę ma gdzieś ją na dnie serca ukrytą, bo nie widać po nim, aby cierpiał.

Maria Alejandra nieźle "podrywała" gubernatora :D Nie mogłam z Doris, co za kretynka.

A gubernator szybko "ocenił" Marię Alejandrę.

Będzie imprezka :D

jagodajulia

Teraz bedzie ciekawie . MA i jej 3 adoratorków:))) Szejk, Gubernator i IDIOTA. Ciekawe którego wybierze :)))

monia198923

Już się nie mogę doczekać :D Ostatnio Octavio nie wygląda na adoratora, bo on jest za bardzo zmienny.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

No nareszcie coś drgnie, bo przy całej sympatii dla tej telki, ale ostatnio to między Marią Alejandrą a Octaviem nie działo się dosłownie NIC

Edi13

Ostatnio były uśmieszki :P :D

Edi13

Pewnie ze nic. Bo jak ma byc cos między MA piekna inteligentna kobietą a DEBILEM co prawda przystojnym ale jednak debilem:)