Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.
No ten pojazd Doris też mnie strasznie rozbawił buhahahahahaha
Jak to komicznie wyglądało hahaha
Taki dziecinny, jeszcze powolny i Doris taka bujająca się w nim ;))
Uuuuuuuuuuu ale nie moge przezyc ze MA nie dała w pysk tej głupiej Doris jak ta nazwała ją dziwką. Sama bym jej przylała.
Haha a jak ona sie odzywala do Octavia przez telefon. Jak do słuzącego. Idziemy i koniec nie chce zadnych wymowek , nie wymyslaj haha jak DO IDIOTY:)))
Carolę, ludzi z kasyna. Wg mnie MA chce uchodzić na silną, zdecydowaną kobietę, a jakby przyznała się, że ma dziecko to straciłaby na wiarygodności. Ja przynajmniej tak to odbieram.
Jednak z drugiej strony uważam, że MA za długo nie może trzymać w tajemnicy dziecka, bo wcześniej, czy później i tak to się wyda, więc lepiej byłoby gdyby sama o tym poinformowała niektórych ludzi.
nawet jak Octavio dowie się że Maria Alejandra ma dziecko, to się nie domyśli że to dziecko może być jego. albo nie zauważy że córka może być podobna do niego. lub nie przyjdzie mu przez myśl aby zrobić badania DNA czy to jego dziecko. jak się dowie że to jego córka to i tak się nie domyśli że to jest Maricruz
No jak sie dowie ze to jego córka to tylko dlatego ze dowie sie ze Ma to Maricruz. Ale ona bedzie musiala mu to powiedziec w oczy bo inaczej sie nie domysli.
Octavio stwierdził, że nie poślubi Doris. Jakby chciał ją poślubić to musiałby odnaleźć MC, aby się rozwieźć, a skoro on tak zawzięcie jej szuka to jak ona sama się nie ujawni to on sam jej nawet do 50-tki nie znajdzie :P :D
Lucia straciła dziecko.
Doris jest idiotką. To jej zachowanie w butiku. Jaka ona jest żałosna.
Karim był świetny :D Mimo, że chce porwać MC na przyjęciu to spodobało mi się jak się śmiał z gubernatora i jego córki, gdy stwierdził, że oni nawet nie mają pojęcia z powodu kogo robi tę imprezę.
Hehe jak on ich nazwał? Para pajaców?? Jakos tak. No on dzisiaj byl swietny. A ta glupia Doris jak sie cieszyla jak glupia jak jej powiedzial ze oczywiscie cofnie zaproszenie dla MA. IDIOTKA.
Zaluje ze w pysk nie dostala od Maricruz. Ja bym jej tak przywalila zeby sie z podlogi nie pozbierala kretynka.
Nawet nie pamiętam, ale bardzo możliwe, że właśnie tak :D Czekam na minę Doris, gdy się dowie, że MA jednak pojawi się na przyjęciu.
Tak, powinna.
Haha juz myslalam ze Karim rzeczywiscie jej nie zaprosi. Ale on tylko udawał głupka. Ale bedzie jazda. Doris chyba osiwieje z nerwów.
Jak ja nie cierpie tej dziewuchy i tego jej wynioslego zachowania. Pieprzona ksiezniczka sie znalazla. Wszystko musi byc tak jak ona chce bo jest córeczka gubernatora.
A jeszcze pewnie bardziej osiwieje jak się dowie że ta panienka z kasyna to żona Octavia
Ja bym chciała zeby MA pocalowala tego gamonia Octavia na oczach tej panienki. Chyba by na zawal padla jak nic.
A widzialas Octavia jak sie dowiedzial ze Miguel bedzie portierem w kasynie? Poszukaj czegos lepszego. To ponizej twojej godnosci. Ale mnie wnerwił. Zadna praca nie hanbi. A octavio jest za głupi nawet na to by byc oddźwiernym w kasynie! Jakie ma wysokie mniemanie o sobie burak.
Haha a widzialas jak lekarz zdejmowal bandaze Teobaldo?? Zdjał kawałek i podał mu lusterko. PO CO? I tak miał zabandazowana głowe? HAHA a moze to ten efekt juz???
Octavio jak i Miguel mają za wysokie mniemanie o sb. Jakby praca jako portier to jakaś hańba była. Oni są dziwni. a Miguel jeszcze musi wyrobić sb pozwolenia na broń. To jest absurdalne...
Tak, widziałam i też nie wiem po co mu dał to lusterko.
Ja też nie znoszę Doris i tego jej wywyższania się, jakby nie wiadomo kim była. Sama nic nie osiągnęła, wszystko zawdzięcza ojcu.
Ja to jestem za nerwowa. Co prawda do rekoczynów to raczej sie nie pcham ale jakbym spotkala taka Doris to chyba moglabym sie nie opanowac.
A jakby jeszcze z tym glupim usmieszkiem nazwala mnie dziwka to bym ja przeczołgała po podlodze w tym butiku :-))))))))))))
No wlasnie niepotrzebnie sie wtrącała ta sprzedawczyni. Jeszcze potem dostalo jej sie od Doris jak wybrzydzała ze sukniami.
Mnie też bardzo oburzyło, jak Doris nazwała MC dziwką.
Naprawdę.
"to bym ja przeczołgała po podlodze w tym butiku :-))))))))))))"
haha to byłby widok, powinni tak nagrać z Doris i MC.
haha tak, oddali nam kropkę. Jestem szczęśliwa ;))
Doris to tragedia. Chyba nikt z widzów za nią nie przepada.
Niech Doris przyjedzie na przyjęcie do szejka tym komicznym samochodzikiem ;))
Razem z Octaviem niech nim przyjadą.
Idiotyczny pojazd w sam raz dla idiotów ;))
hahaha ;)))
Już widzę, jak idioci Doris i Octavio jadą tym śmiesznym powolnym autkiem i jeszcze się razem z nim bujają ;))
Gorzej jak w koleinę jakąś wpadną albo na kostkę brukowa trafią haha :)))
Doris to chyba gały z orbit wyjdą jak sie dowie ze nie tylko MA bedzie na przyjeciu ale to przyjęcie NA JEJ CZEŚĆ :-)))
A ona przychodząc w sumie oddaje jej hołd :)
Chciałabym jak i Wy, żeby Mc na przyjęciu olśniła wszystkich swym wyglądem.
Żeby wszystkim kopary opadły - przede wszystkim Doris i Octaviovi.
MA wspominała wczoraj swoja białą sukienke. Nielatwo pozbyc sie wspomnien o niej :))) Nam tez:))
Chocby za te sukienke Octavio zasłuzył na zemste ! Hehe :)
Fajne zakonczenie odcinka. Kurde teraz sie nie moge doczekac jutra. HAHA to sie Dorusia zdziwi :-))))