Nastąpiła chwila ciszy i spokoju, aby każdy z użytkowników mógł zaczerpnąć oddechu przed zapisanej kolejnej, osiemnastej już strony o tym, jak to redakcja ucięła komuś konia...
:-)
To miałeś szczęście, że Cię UFO nie porwało. Jakiś czas temu wyczytałem w jakiejś mądrej gazecie (Fakt chyba), że w pewnej wsi w Polsce, gdzie notorycznie tworzą się kręgi w zbożu, spadlo z nieba jakieś ustrojstwo i wbilo się w samochód. Wojsko i saperzy mówią, że to kawałek rakiety, ale wszyscy tak naprawde wiedzą, że to się bombardowanie ufoków na Polskę zaczyna.
Widzisz? I znów uszło Ci płazem.
:-)
Teraz to mnie wystraszyłeś :/
Od dzisiaj śpię w kasku, chodź mówią, że tam gdzie ja mieszkam, nawet ufo nie doleci.
Nie komuś, nie komuś, tylko konkretnej użytkowniczce - nie traktujmy wszystkich tak, jak nasz wspaniały rząd... bezosobowo :)
Przynajmniej do następnego zlotu :P Zresztą, on nigdy nigdzie by sobie nie poszedł... został mi siłą wydarty, i tyle :D
Rednaczu, jak tam we Wrocławiu?
Co polecasz - prócz Almo (bo na Almo i tak wszyscy czekamy:)?
Na pewno warto obejrzeć dokumentalne "Powtórzenie" Artura Żmijewskiego oraz francusko-gruzińskie "13 (Tzameti)". Bardzo mroczne i mocne kino.
BTW, widzieliście ten topik? http://www.filmweb.pl/Nudne,zdjecia.,temat,Topic,id=474553 [www.filmweb.pl/Nudne,zd...]
Cóż powiedzieć do topiku? Wszystko by się zgadzało, gdyby nie to, że "na drugim zdjecie od lewej na samej gorze" jest ten, co mu nos rośnie, a więc wiadomo - to zdjęcie to "marna podróbka". ;-)
Redakcja, bez obrazy, ma zawsze swoje teorie, ale fakt pozostaje faktem... I mam na wszystko świadków (patrz: obsada FW Offline 2006) :P
co do tych puszek podczas sobotniej projekcji, dwie pozostałe należały do mnie i koleżanki ale my piłyśmy coca colę :D
Ludzie, czytaliście tekst Notorious Madziara pt. "Nudne zdjęcia"? Ciekawe którzy to są tymi plastikami. Ubawiłam się, jak pragnę zdrowia :D
Ja również uśmiałem się od ucha do ucha.
„Głupota ludzka nie zna granic”
O ile mam rację, to nie jedyny taki wybryk podróbki Madziary.
Kurcze, byłam tam i ludzi widziałam i strasznie mnie ciekawi kto tam był pijany (aha, to Beeshop), kto wytapetowany, a kto plastik - ciekawe teorie (nawet jak na podróbkę Madziary) :D
Ja się w każdym bądź razie nie przyznaję do przynależności do żadnej z tych kategorii. Zresztą, ktokolwiek widział... ktokolwiek był... :D
Przepraszam za to, iż wprowadziłem Cię w błąd. To jest oryginał.
To nasza kochana Madziara, więc nie ma co się dziwić...
Oryginał, no proszę, tyle się o tej sławie nasłuchałam, to mogę nareszcie w akcji podziwiać... :D
Wiesz, tak mówi każdy pijany mąż, który wraca nad ranem do domu: "Ja tylko 1... no, może 2 piwa wypiłem..." :P
Zawsze możesz powiedzieć, że grałeś w szachy. I co, że śmierdzisz piwem... A czym masz śmierdzieć, szachami ? ;)
Zaraz, zaraz... Przecież Beeshop ma krzyżyk a nie strzałkę przy avatarze. Teoretycznie to on powinien stać z wałkiem. :-)
No wiesz, znaczek Beeshopa należy do największych zagadek FW... Najwidoczniej Beeshop chce nam dać coś tym do zrozumienia... Tylko co ;) ???
Oho, widzę, że się wszyscy w wakacje dobrze bawią, bo we wpisy tutaj ostatnio ubogo... Ale to dobrze - bawmy się póki można :D
Ubogo ubogo.... Trzeba ruszyć temat ponownie :D
Ze mną zawsze coś jest nie tak :P
:]
Pora przerwać milczenie.
Liczyłem, że Shemek coś wymyśli, ale cóż.. ;-]
Temat... temat... może... ... albo nie.... to wtedy... albo nie...
Już wiem...
Jaka u Was jest pogoda i w jaki sposób radzicie sobie z upałami?
{lepsze to, niż nic}
Pogoda upalna, z upałami sobie nie radzę, kompletnie nie radzę. Jakimś rozwiązaniem są lody, ale lody to wiadomo...:D Od zimnego picia boli gardło;) Eh... Kto chciał upalnego lata? Na pewno nie ja:D:D:D
Mi to się podoba.
Ubierać nie trzeba się wcale, a że mieszkam na Pomorzu, to wiaterek chłodzi mnie niczym klimatyzacja.