PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=348343}
4,4 250  ocen
4,4 10 1 250
Filmweb Offline 2006
powrót do forum serialu Filmweb Offline 2006

See dick run:)

ocenił(a) serial na 10

Było bosko.

marlon

Dzień dobry bardzo!
Ludzie, mamy nowy dzień!
Jak się spało?

marlon

Nastąpiła chwila ciszy i spokoju, aby każdy z użytkowników mógł zaczerpnąć oddechu przed zapisanej kolejnej, osiemnastej już strony o tym, jak to redakcja ucięła komuś konia...
:-)

TenTamTen

Ja nawdychałem się już dosyć. Całą noc spałem pod otwartym oknem.

KYRTAPS

I nie wypadłeś? :-)

TenTamTen

Nie, bo ja zawsze śpię na brzuchu.

KYRTAPS

Uff... A mało brakowalo

TenTamTen

Dodam jeszcze, że było to okno w dachu :D

KYRTAPS

To miałeś szczęście, że Cię UFO nie porwało. Jakiś czas temu wyczytałem w jakiejś mądrej gazecie (Fakt chyba), że w pewnej wsi w Polsce, gdzie notorycznie tworzą się kręgi w zbożu, spadlo z nieba jakieś ustrojstwo i wbilo się w samochód. Wojsko i saperzy mówią, że to kawałek rakiety, ale wszyscy tak naprawde wiedzą, że to się bombardowanie ufoków na Polskę zaczyna.
Widzisz? I znów uszło Ci płazem.
:-)

TenTamTen

Teraz to mnie wystraszyłeś :/
Od dzisiaj śpię w kasku, chodź mówią, że tam gdzie ja mieszkam, nawet ufo nie doleci.

ocenił(a) serial na 10
TenTamTen

Nie komuś, nie komuś, tylko konkretnej użytkowniczce - nie traktujmy wszystkich tak, jak nasz wspaniały rząd... bezosobowo :)

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

Aha, a chodziło mi o to, że "komuś ukradziono konia" :P

Nunariel

:-) wiemy, wiemy, ale konik zdaje się powrócił?

ocenił(a) serial na 10
ama

Przynajmniej do następnego zlotu :P Zresztą, on nigdy nigdzie by sobie nie poszedł... został mi siłą wydarty, i tyle :D

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

Nie wydarty, tylko wycięty. W Photoshopie, dokładnie rzecz ujmując. :P

Rednacz_w_stanie_spoczyn

Ale "wydarty" brzmi jednak bardziej... dramatycznie, sam chyba przyznasz?;):-D

ocenił(a) serial na 10
ama

Rednaczu, jak tam we Wrocławiu?
Co polecasz - prócz Almo (bo na Almo i tak wszyscy czekamy:)?

ocenił(a) serial na 10
marlon

Na pewno warto obejrzeć dokumentalne "Powtórzenie" Artura Żmijewskiego oraz francusko-gruzińskie "13 (Tzameti)". Bardzo mroczne i mocne kino.

BTW, widzieliście ten topik? http://www.filmweb.pl/Nudne,zdjecia.,temat,Topic,id=474553 [www.filmweb.pl/Nudne,zd...]

ocenił(a) serial na 10
Rednacz_w_stanie_spoczyn

Cóż powiedzieć do topiku? Wszystko by się zgadzało, gdyby nie to, że "na drugim zdjecie od lewej na samej gorze" jest ten, co mu nos rośnie, a więc wiadomo - to zdjęcie to "marna podróbka". ;-)

ocenił(a) serial na 10
Rednacz_w_stanie_spoczyn

Redakcja, bez obrazy, ma zawsze swoje teorie, ale fakt pozostaje faktem... I mam na wszystko świadków (patrz: obsada FW Offline 2006) :P

Nunariel

Jednym słowem "masz świadków i nie zawahasz się ich użyć?" :-D

ocenił(a) serial na 10
marlon

co do tych puszek podczas sobotniej projekcji, dwie pozostałe należały do mnie i koleżanki ale my piłyśmy coca colę :D

ocenił(a) serial na 10
Kuzynka

Ludzie, czytaliście tekst Notorious Madziara pt. "Nudne zdjęcia"? Ciekawe którzy to są tymi plastikami. Ubawiłam się, jak pragnę zdrowia :D

Nunariel

Ja również uśmiałem się od ucha do ucha.
„Głupota ludzka nie zna granic”
O ile mam rację, to nie jedyny taki wybryk podróbki Madziary.

ocenił(a) serial na 10
KYRTAPS

Kurcze, byłam tam i ludzi widziałam i strasznie mnie ciekawi kto tam był pijany (aha, to Beeshop), kto wytapetowany, a kto plastik - ciekawe teorie (nawet jak na podróbkę Madziary) :D

Ja się w każdym bądź razie nie przyznaję do przynależności do żadnej z tych kategorii. Zresztą, ktokolwiek widział... ktokolwiek był... :D

Nunariel

Przepraszam za to, iż wprowadziłem Cię w błąd. To jest oryginał.
To nasza kochana Madziara, więc nie ma co się dziwić...

ocenił(a) serial na 10
KYRTAPS

Oryginał, no proszę, tyle się o tej sławie nasłuchałam, to mogę nareszcie w akcji podziwiać... :D

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

Wypraszam sobie, tylko 2piwa wypiłem :P

ocenił(a) serial na 10
Beeshop

Wiesz, tak mówi każdy pijany mąż, który wraca nad ranem do domu: "Ja tylko 1... no, może 2 piwa wypiłem..." :P

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

Na szczęście jeszcze mężem nie jestem :)

ocenił(a) serial na 10
Beeshop

Nie twierdzę, że jesteś... Ale zadatki już masz :P

Nunariel

Zawsze możesz powiedzieć, że grałeś w szachy. I co, że śmierdzisz piwem... A czym masz śmierdzieć, szachami ? ;)

Shadowman

Zaraz, zaraz... Przecież Beeshop ma krzyżyk a nie strzałkę przy avatarze. Teoretycznie to on powinien stać z wałkiem. :-)

ocenił(a) serial na 10
TenTamTen

No wiesz, znaczek Beeshopa należy do największych zagadek FW... Najwidoczniej Beeshop chce nam dać coś tym do zrozumienia... Tylko co ;) ???

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

Oho, widzę, że się wszyscy w wakacje dobrze bawią, bo we wpisy tutaj ostatnio ubogo... Ale to dobrze - bawmy się póki można :D

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

Ubogo ubogo.... Trzeba ruszyć temat ponownie :D
Ze mną zawsze coś jest nie tak :P

marlon

To bijemy ten rekord, czy wszyscy się już poddali?

KUNIQ

Bijemy, jasne, że tak:)

ama

Chyba wszystkim się już znudziło.

KYRTAPS

Ależ skąd...........

ocenił(a) serial na 10
ama

Jasne, że nie :-)

Shemek

No, to na co jeszcze czekamy?

ocenił(a) serial na 10
KYRTAPS

Na oklaski??

Shemek

(brawo)

KYRTAPS

Zapodajcie jakiś temat Panowie;)

ama

:]

Pora przerwać milczenie.
Liczyłem, że Shemek coś wymyśli, ale cóż.. ;-]

Temat... temat... może... ... albo nie.... to wtedy... albo nie...
Już wiem...

Jaka u Was jest pogoda i w jaki sposób radzicie sobie z upałami?
{lepsze to, niż nic}

KYRTAPS

Pogoda upalna, z upałami sobie nie radzę, kompletnie nie radzę. Jakimś rozwiązaniem są lody, ale lody to wiadomo...:D Od zimnego picia boli gardło;) Eh... Kto chciał upalnego lata? Na pewno nie ja:D:D:D

ama

Mi to się podoba.
Ubierać nie trzeba się wcale, a że mieszkam na Pomorzu, to wiaterek chłodzi mnie niczym klimatyzacja.

KYRTAPS

No, w Wielkopolsce tej klimatyzacji nie odczuwam;)

użytkownik usunięty
ama

Wesołą gromadkę oblegającą ogródki Kadru mijałem udając się na bulwar w celu wypicia różnych specyfików ;)