PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=348343}
4,4 250  ocen
4,4 10 1 250
Filmweb Offline 2006
powrót do forum serialu Filmweb Offline 2006

See dick run:)

ocenił(a) serial na 10

Było bosko.

i nie zatrzymałeś się?;)

ama

Witamy na stronie 19.

użytkownik usunięty
ama

a co sie bede zatrzymywal i z obcymi ludzmi gadał :P jeszcze wtedy trzezwy bylem

to pewnie dlatego kochanych kolegów i koleżanek z filmwebu nie zaczepiłeś :D

ocenił(a) serial na 10
KYRTAPS

No ładnie, jakieś wpisy się pojawiły, a mnie nie było... :) U nas upały nadal niebywałe, w naszym zbożnym mieście (ktokolwiek był, ten wie) :D

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

Bo ja wiem... Wszyscy tak wokół mnie gadają, ale mnie się zdaje, że Wam się coś wydaje. ;-) Trochę tylko tak głupio, że ciepło, a słońca wcale nie aż tak dużo. :-( We need sun!!!

ocenił(a) serial na 10
Klee

Zapraszamy do Warszau.
Tu słońca dostatek.
:-)

ocenił(a) serial na 10
marlon

No, w to, że słońca w W-wie dostatek to akurat mogę uwierzyć. U nas też sporo. Ty, Klee, na pewno z Torunia jesteś? Bo ja się tu co dzień duszę, a Ty na brak słoneczka narzekasz... Wiesz, jak Ci oświetlenia/naświetlenia za mało to zawsze pozostaje jeszcze solarium ;D

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

Że się dusisz, wierzę, bo ciepło, ale słońce to i do Ciebie chyba nie dociera, bo jak Cię pamiętam ze zlotu, za bardzo nie byłaś opalona. Jak kobyła, nie wiem, bo ta to opylona.

To kiedy mnie do tego solarium zabierasz? :-)

ocenił(a) serial na 10
Klee

No wiesz, w solarium nas jeszcze razem nie widzieli :D

A mojej karnacji się nie czepiaj (i nie udawaj, że mi się tak dobrze przyjrzałeś:P) - ja mam taką karnację jaką dawniej miewały damy, szlachcianki, itp. :D

ocenił(a) serial na 10
marlon

Do Warszau zawsze, ale nie po Sonne, tylko po Ciacho upragnione. ;-P

ocenił(a) serial na 10
Klee

Mam deja vu :-)

ocenił(a) serial na 10
marlon

Padaczka, jak żółtaczka, nie wybiera.

ocenił(a) serial na 10
Klee

powiedzial ten co o 18 wstaje z lozka ;p

ocenił(a) serial na 10
katrol

Chciał być złośliwy, a zapomniał, że jestem z tych, którzy potrafią wstrzymać Słońce. ;-P Ale nie muszę, bo teraz to się już w ogóle nie kładę. :-D

ocenił(a) serial na 10
Klee

No to może wstrzymasz dla tych, co się kładą :D ???

ocenił(a) serial na 10
marlon

A z tymi wpisami to nam nieźle idzie - zobaczcie ile w ciągu paru dni natłuklismy, a dziewczynki od Hunnama się tam od stycznia nad swoimi biedzą :D

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

I piszą tak:

AlE CuDoWnIe Że WaS tU sPoTkAłAm! :-**** o_O (lol) Buziaczki dla wszystkich fanek Charliego! :-)))

ocenił(a) serial na 10
marlon

Och tak, tęż Cię kocham :D

ocenił(a) serial na 10
Beeshop

Ale o co chodzi?

Asia_z_Zielonego

O słodkiego i uroczego Charliego!

ocenił(a) serial na 10
KYRTAPS

A myślałam że on jest cuuuuuuuuuudowny... Hmm, no cóż, każdy może się pomylić ;P

Asia_z_Zielonego

on jest po prostu zajefajny, nie jakiś tam lalus tylko prawdziwy kolo :D

A tak na poważnie, widział go ktokolwiek, w jakimkolwiek filmie?
Gdyby nie dziewczynki z rekordowego tematu, pewnie nigdy bym o nim nie usłyszał.

ocenił(a) serial na 10
KYRTAPS

:) Widziałam go w Hooligans, te dziewczynki pewnie też. Chłopak może się podobać, ale taka popularność to już trochę przesada. Jeszcze mu sodówa uderzy do ślicznego łebka jak zobaczy ile ma fanek.. Niebezpieczne to jest troszkę..

Asia_z_Zielonego

A ja nadal nie wiem co to za gość. Proszę o podanie linku do niego :P

KUNIQ

Jego imię i nazwisko co chwilę pojawia się w dziale gorące tematy.
http://www.filmweb.pl/jest,cuuuudowny...,temat,Topic,id=391785 [www.filmweb.pl/jest,cuu...]

KYRTAPS

To dziewczyny teraz na takie coś lecą? Ściągają majtki przez głowę na jego widok? Dokąd ten świat zmierza???

ocenił(a) serial na 10
KUNIQ

Nie mam pojęcia dokąd, ale jeśli nauczysz mnie ściągać majtki przez głowę to uwierzę we wszystko już chyba :)

Asia_z_Zielonego

Ten świat chyba zmierza ku końcowi, gdyż ja umiem ściągać majtki przez głowę, ale przy pomocy nożyczek ;-]

ocenił(a) serial na 10
KYRTAPS

Zębami jest ciekawiej ;) aczkolwiek potrzebny jest pomocnik :P

ocenił(a) serial na 10
Asia_z_Zielonego

Ale wy jesteście lole.....

ocenił(a) serial na 10
Beeshop

You have no idea what lola is!

ocenił(a) serial na 10
Klee

Yes, I don't!

ocenił(a) serial na 10
Beeshop

That's a pity!

ocenił(a) serial na 10
Klee

But I'll show you one in a minute!

ocenił(a) serial na 10
Klee

Jeśli chcecie pobić rekord, powinniście każde zdanie w oddzielnym poście zapisywać. :-P

ocenił(a) serial na 10
Klee

Ja proponowałam każde słowo, ale czy mnie ktoś słucha :P

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

Pewnie nie słuchali, bo konia szukali. A w ogóle to my jesteśmy ceniasy, skoro musimy się uciekać do stosowania takich zagrywek.

ocenił(a) serial na 10
Klee

Wydaje Ci się - jesteśmy de-beściaki. I proszę nie szerzyć tu wrogiej propagandy... A może Tobie też się Charlie podoba :P ???

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

"A może Tobie też się Charlie podoba :P ???"

Jeśli stawiasz podobne pytania na tym akurat forum, może to oznaczać tylko jedno - straciłaś wzrok. ;-D

ocenił(a) serial na 10
Klee

Wiesz, zależy na jakim chciałbyś takie pytania stawiać. Na tym, na którym myślisz, nie trzeba w ogóle takiego pytania stawiać, bo rozumie się to samo przez się :P

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

No dobra, jeszcze raz:

Jeśli stawiasz KLEE podobne pytania i to na tym akurat forum (NA KTÓRYM JESTEŚMY), może to oznaczać tylko jedno - straciłaś wzrok. ;-D

Podpowiedź: Klee lubi słodycze. ;-D

Asia_z_Zielonego

Asiu to kiedy umówimy się na pierwszą lekcje? Tylko weź jakieś bardzo seksowne :P

ocenił(a) serial na 10
KUNIQ

:) Oj, niestety muszę Cię rozczarować. Ja nie wychodzę nigdzie bez przyzwoitki, a jak pewnie wiesz one nie pozwalają na takie zabawy..

Asia_z_Zielonego

W takim razie dla przyzwoitki też znajdziemy jakiegoś nauczyciela :P

ocenił(a) serial na 10
marlon

I nawet Beeshop poszedł spać. Ale nędza! :-/

Klee

I nawet Klee poszedł spać. Ale nędza! ;-}

KYRTAPS

A teraz obaj odsypiają. Ale nędza! :-)

TenTamTen

Kto odsypia, ten odsypia. Ja delektowałem się pięknym porannym słońcem.

marlon

wrzucilem nowe zdjecia z aparatu Asi i Pinokia :)

pierwsze z nich :)
http://www.filmweb.pl/FilmPhoto?id=348343&photo.id=81935#photo [www.filmweb.pl/FilmPhot...]