a co sie bede zatrzymywal i z obcymi ludzmi gadał :P jeszcze wtedy trzezwy bylem
No ładnie, jakieś wpisy się pojawiły, a mnie nie było... :) U nas upały nadal niebywałe, w naszym zbożnym mieście (ktokolwiek był, ten wie) :D
Bo ja wiem... Wszyscy tak wokół mnie gadają, ale mnie się zdaje, że Wam się coś wydaje. ;-) Trochę tylko tak głupio, że ciepło, a słońca wcale nie aż tak dużo. :-( We need sun!!!
No, w to, że słońca w W-wie dostatek to akurat mogę uwierzyć. U nas też sporo. Ty, Klee, na pewno z Torunia jesteś? Bo ja się tu co dzień duszę, a Ty na brak słoneczka narzekasz... Wiesz, jak Ci oświetlenia/naświetlenia za mało to zawsze pozostaje jeszcze solarium ;D
Że się dusisz, wierzę, bo ciepło, ale słońce to i do Ciebie chyba nie dociera, bo jak Cię pamiętam ze zlotu, za bardzo nie byłaś opalona. Jak kobyła, nie wiem, bo ta to opylona.
To kiedy mnie do tego solarium zabierasz? :-)
No wiesz, w solarium nas jeszcze razem nie widzieli :D
A mojej karnacji się nie czepiaj (i nie udawaj, że mi się tak dobrze przyjrzałeś:P) - ja mam taką karnację jaką dawniej miewały damy, szlachcianki, itp. :D
Chciał być złośliwy, a zapomniał, że jestem z tych, którzy potrafią wstrzymać Słońce. ;-P Ale nie muszę, bo teraz to się już w ogóle nie kładę. :-D
A z tymi wpisami to nam nieźle idzie - zobaczcie ile w ciągu paru dni natłuklismy, a dziewczynki od Hunnama się tam od stycznia nad swoimi biedzą :D
I piszą tak:
AlE CuDoWnIe Że WaS tU sPoTkAłAm! :-**** o_O (lol) Buziaczki dla wszystkich fanek Charliego! :-)))
A myślałam że on jest cuuuuuuuuuudowny... Hmm, no cóż, każdy może się pomylić ;P
on jest po prostu zajefajny, nie jakiś tam lalus tylko prawdziwy kolo :D
A tak na poważnie, widział go ktokolwiek, w jakimkolwiek filmie?
Gdyby nie dziewczynki z rekordowego tematu, pewnie nigdy bym o nim nie usłyszał.
:) Widziałam go w Hooligans, te dziewczynki pewnie też. Chłopak może się podobać, ale taka popularność to już trochę przesada. Jeszcze mu sodówa uderzy do ślicznego łebka jak zobaczy ile ma fanek.. Niebezpieczne to jest troszkę..
Jego imię i nazwisko co chwilę pojawia się w dziale gorące tematy.
http://www.filmweb.pl/jest,cuuuudowny...,temat,Topic,id=391785 [www.filmweb.pl/jest,cuu...]
To dziewczyny teraz na takie coś lecą? Ściągają majtki przez głowę na jego widok? Dokąd ten świat zmierza???
Nie mam pojęcia dokąd, ale jeśli nauczysz mnie ściągać majtki przez głowę to uwierzę we wszystko już chyba :)
Ten świat chyba zmierza ku końcowi, gdyż ja umiem ściągać majtki przez głowę, ale przy pomocy nożyczek ;-]
Jeśli chcecie pobić rekord, powinniście każde zdanie w oddzielnym poście zapisywać. :-P
Pewnie nie słuchali, bo konia szukali. A w ogóle to my jesteśmy ceniasy, skoro musimy się uciekać do stosowania takich zagrywek.
Wydaje Ci się - jesteśmy de-beściaki. I proszę nie szerzyć tu wrogiej propagandy... A może Tobie też się Charlie podoba :P ???
"A może Tobie też się Charlie podoba :P ???"
Jeśli stawiasz podobne pytania na tym akurat forum, może to oznaczać tylko jedno - straciłaś wzrok. ;-D
Wiesz, zależy na jakim chciałbyś takie pytania stawiać. Na tym, na którym myślisz, nie trzeba w ogóle takiego pytania stawiać, bo rozumie się to samo przez się :P
No dobra, jeszcze raz:
Jeśli stawiasz KLEE podobne pytania i to na tym akurat forum (NA KTÓRYM JESTEŚMY), może to oznaczać tylko jedno - straciłaś wzrok. ;-D
Podpowiedź: Klee lubi słodycze. ;-D
:) Oj, niestety muszę Cię rozczarować. Ja nie wychodzę nigdzie bez przyzwoitki, a jak pewnie wiesz one nie pozwalają na takie zabawy..