PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45481
5,9 13 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Z racji że tamten temat już się kończy (zostalo 9 postów) zakladam nowy - cz.4
W tym temacie będziemy omawiać dalszą część 3 sezonu The Flash

ocenił(a) serial na 6
Azazel94

Jeszcze z tego co niedawno czytałem akcja ma skoczyć 6 miesięcy do przodu i mają pokazać sekwencję scen z tego okresu, jak Kid Flash bronił Central City, a Iris była kapitanem Team Flash jak w linii Flashpoint xD
Nie wiem na ile to prawda, ale to jest całkiem możliwy scenariusz.

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Z jednej strony to dziwne ale z drugiej strony może to lepiej że pokażą taką Iris niż jakby miała siedzieć w domu, płakać i jeść lody litrami :D

PesiTorres

Iris liderem Team Flash...
Ten serial jest jedyny w swoim rodzaju. Sezon czwarty dopiero na etapie kręcenia a już pierwszy bubel zaliczony :D

Jasir_Karim

Iris niech sie za swoja dziennikarska robote wezmie, a nie za cos o czym nie ma pojecia.

ocenił(a) serial na 6

Takie rzeczy na planie 4x01...
https://i.redd.it/d103er297z8z.jpg

Azazel94

Plus za to że samuraj nie nosi jako kostiumu zapinanej na zamek skórzanej kurtki...

ocenił(a) serial na 6

Mega spoiler:
https://pbs.twimg.com/media/DEgwcv1XYAAjaAR.jpg

Tak... to Wally w kostiumie Barry'ego.
Zdjęcie pochodzi prawdopodobnie jeszcze z ostatniego dnia zdjęciowego do 4x01 (zaczął się 4.07 i miał trwać 8 dni).
Grant Gustin był już widziany na planie. Nie wiadomo jednak, czy to nie były jakieś dokrętki flashbacków, czy może jednak Barry wróci już w 4x01, a Wally w jego kostiumie to tylko taka zmyła, żeby ktoś nie połączył faktów, że nagle Barry znika i znika też Flash.

Drugie zdjęcie:
https://i.redd.it/44rvm9tot09z.jpg
Jak widać wróci znana z S1 Peek-a-Boo. To ta laska, która potrafi się teleportować.

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Cos mi sie wydaje ze ten sezon sie nie moze po prostu udac

ocenił(a) serial na 6
Wariat_11

To wiadomo od dawna.

ocenił(a) serial na 6

Więcej wyraźniejszych zdjęć samuraja i Wally'ego w kostiumie Flasha:
https://i.imgur.com/D6V4QP7l.jpg
https://i.imgur.com/V7m1isil.jpg
https://i.imgur.com/xuh9WoDl.jpg
https://i.imgur.com/JTFrSWPl.jpg
https://i.imgur.com/cObK7Sjl.jpg
https://i.imgur.com/RaepwYXl.jpg
https://i.imgur.com/wfmAII2l.jpg
https://i.imgur.com/JONRhTUl.jpg
https://i.imgur.com/5WZIadzl.jpg

Musieli wypchać Lonsdale'a, bo jest za chudy do kostiumu Gustina :D

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Ten Wally w stroju flasha wyglada jakby robil cosplay parodiujacy ta postac x D

Nie zeby Barry nie wygladal jak cosplayer, ale jakos mu lepiej niz Wallemu

Wariat_11

"Nie zeby Barry nie wygladal jak cosplayer, ale jakos mu lepiej niz Wallemu"
Prawda :D

ocenił(a) serial na 6

TEORIA
Bardzo prawdopodobna teoria dotycząca 4x01.
Na planie pojawiła się ostatnio Iris oraz Joe z tą wielką spluwą coś jak ta Harry'ego oraz Wally w kostiumie Barry'ego, który delikatnie mówiąc nie leży na nim najlepiej.
Skoro nie zadali sobie trudu i nie dokonali poprawek kostiumu tak, żeby Lonsdale czuł się w nim dobrze i wyglądał w nim jak człowiek, to świadczy o tym, że to zabieg tymczasowy.

Dlatego wiele wskazuje na to, że Samuroid, który pojawił się na planie szuka Flasha. Żeby go zwabić porwie Iris, a jak zwykle genialny Team Flash wymyśli jeszcze genialniejszy plan. Wcisną Wally'ego w kostium Barry'ego, który zostawił w S.T.A.R. Labs i młody będzie udawał przed Samuroidem Barry'ego, żeby ten wypuścił Iris.
Plan oczywiście się nie powiedzie, bo plotforce i pewnie jeszcze w tym samym odcinku, a najdalej w 4x02 Barry ucieknie ze Speed Force, żeby odbić Iris.

Podobna rzecz działa się w komiksach, tylko tam chodziło o Wally'ego i Lindę, a że w serialu nigdy nie robią niczego 1:1 jak w komiksie, to pewnie pożyczą sobie tę historię tylko z tą różnicą, że tym, który wyjdzie ze Speed Force ratować swoją miłość będzie Barry.

Na razie nie wiadomo za wiele o S4. Nie wiadomo co stanie się z Julianem i Tracy. Pojawiły się plotki, że Felton opuścił już Vancouver i nie pojawi się już na planie Flasha. Nie ma go wśród gości SDCC.

Apropos SDCC. Na więcej odpowiedzi i zwiastun S4 trzeba będzie poczekać do soboty 22 lipca. Wtedy między 17:10, a 17:50 (8:10-8:50 czasu polskiego) odbędzie się Q&A z fanami oraz premiera zwiastuna S4 podczas San Diego Comic-Con.
Po spotkaniu z udziałem obsady Flasha odbędzie się Q&A z obsadą Arrow. LoT godzinę przed Flashem, a między LoT, a Flashem jeszcze wcisnęli Black Lightning czyli nowy serial, który mimo, że nie rozgrywa się w Arrowverse, ma jednak coś wspólnego z Flashem.

Dziś wrzucono do sieci pierwsze oficjalne zdjęcie z tego serialu: http://i.imgur.com/dvrYRog.jpg
Ten pokój wygląda znajomo, nie?

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Ciekawi mnie kto byl taki madry i kto jeszcze madrzejszy ktory wydal zgode zeby zrobic serial o tym totalnym nonamie
I jeszcze do tego nie jest w tym samym uniwersum, to bedzie jeszcze wieksza klapa niz s3 flasha

Mam tylko nadzieje ze nie dadza temu serialowi ekipy ktora byla odpowiedzialna za s1 i s2 flasha bo bedziemy jeszcze dluzej czekac na dobry sezon (bo nie licze ze s4 bedzie lepszy niz 3)

ocenił(a) serial na 6
Wariat_11

Showrunner Black Lightning powiedział w ostatnim wywiadzie, że wzięli się za tę postać, bo jest unikalna, ma ciekawych wrogów i jest czarny, a mało jest czarnych superbohaterów przeniesionych na ekran. To ostatnie dodał z przymrużeniem oka. Do tego jest ojcem, jest człowiekiem o wielu twarzach i jest jak każdy Amerykanin, więc widzom łatwo się będzie z nim utożsamiać, co własnie różni go od serialu z Arrowverse, gdzie nie ma takiego Chicago czy innych amerykańskich miast, są zmyślone i bohaterowie nie mają tam rodzin - żon, dzieci itd.

Mimo, że serial nie będzie rozgrywał się w Arrowverse, nie wykluczył crossovera z Arrow, Flashem, LoT i Supergirl.
Raczej nie dojdzie do niego w najbliższym sezonie, ale kto wie czy za rok, jak Black Lightning nie zostanie zdjęty, tego nie zrobią.

Azazel94

Nie będzie rozgrywał się w Arroverse ale nie wykluczają crossoveru z Flashem i całą resztą wesołej paczki. Tak, to ma sens.

Azazel94

Jestem zaskoczony, że Black Lightning nie będzie należał do Arrowverse, a to niespodzianka.

ocenił(a) serial na 6

Producenci szukają aktora w typie Ryana Reynoldsa/Chrisa Pratta do roli Ralpha Dibny a.k.a. Elongated Man.
Idealny kandydat może mieć dowolny kolor skóry i ma być w wieku 35-39 lat, żeby pasował do komiksowej charakterystyki postaci.
Będzie to postać powracająca w S4 z możliwym powrotem w S5.
Serialowa wersja Elongated Mana będzie potrafiła zmieniać kształt swojego ciała w różnych szalonych formach, ale nie będzie przychodziło mu to z łatwością.

W komiksach Ralph Dibny od małego zafascynowany był zwinnymi i elastycznymi ludźmi. Dowiedział się, że piją oni popularny napój Gingold.
Opracował własną formułę z rzadkiego rodzaju owoców Gingo z Jukatanu, co dało mu elastyczność.
Moce uzyskuje poprzez picie tego napoju, który uaktywnia rzadki gen w jego organizmie i staje się tak elastyczny, że może rozciągać swoje ciało do nienormalnych rozmiarów, co pozwala mu, np. przecisnąć się pod drzwiami czy przez dziurkę od klucza.
Nie jest villainem, choć na początku był o to podejrzewany. Pomógł jednak uchwycić przestępców, którzy go wrobili. Jest bardzo dobrym przyjacielem Barry'ego. Obu łączy to, że są naukowcami i detektywami. Ralp staje się też bogaty i rozpoznawalny dzięki jakiejś publikacji. Potem był członkiem JLA i ogólnie jego historia jest dość barwna, więc nie dziwi, że może pojawić się także w S5.

W serialu pewnie będzie po prostu kolejnym meta-człowiekiem, a jego moce wytłumaczą burzą Speed Force, jak z resztą pewnie też innych, nowych meta-ludzi.
Pewnie nie będzie żadnego napoju, a znając przewidywalność scenarzystów, pewnie będzie to kolejna postać, która nie będzie się na początku lubiła z Barrym, żeby potem stać się jego BFF.

Skoro wprowadzają takiego gościa, kolejnego meta-człowieka w podobnym wieku, co Julian, do tego inteligentnego naukowca ze zdolnościami detektywistycznymi, który jest dobrym kumplem Barry'ego, to chyba oznacza, że Julian już nie wróci.
Nie wiem czy to dobrze, że wprowadzają kolejną postać. W Team Flash i tak jest już tłoczno. Co prawda ma być postacią powracającą, a nie stałym członkiem obsady, ale jak aktor się spodoba (a szukają jakiegoś przystojniaka), to pewnie zawita do obsady na stałe.

Pewnie w 4x01 rzucą zdawkowo, że Julian pojechał za Caitlin i są razem, a po paru odcinkach ona wróci do Central City, ale sama bez Juliana, bo się rozstaną.
Elongated Man w komiksach miał żonę Sue, która odegrała sporą rolę, więc mam nadzieję, że w serialu nie sparują tego Ralpha z Caitlin...

ocenił(a) serial na 6

Danielle Panabaker (Caitlin Snow) wraca na plan.
Zdjęcie z jej snapchata ze spotkania przed rozpoczęciem zdjęć do 4x02: https://i.redd.it/jjvbwnkcdg9z.jpg

ocenił(a) serial na 6

Clifford Devoe a.k.a. The Thinker został potwierdzony jako villain w S4.
Oprócz castingu do postaci Elongated Mana, trwa także casting właśnie do roli Thinkera.

To jego opis:
Mężczyzna, między 40-50-tką, dowolnego koloru skóry. Po uderzeniu przez eksplozję czarnej materii akceleratora cząstek, Clifford DeVoe staje się meta-człowiekiem z genialnym umysłem. Ten genialny umysł w stylu Stephena Hawkinga, opracował skomplikowany plan naprawienia wszystkiego, co uważa za niewłaściwe w ludzkości. The Thinker rozpocznie walkę z Flashem, która przyciągnie "najszybszego człowieka świata" do "najszybszego umysłu świata". Będzie to villain tylko na ten jeden sezon.

Ale to nie wszystko, bo The Thinker będzie miał pomocnika.
Będzie to kobieta między 30-40-tką o dowolnym kolorze skóry. Bardzo inteligentna inżynier, która będzie odpowiedzialna za projektowanie szeregu urządzeń dla Clifforda DeVoe. Będzie jego prawą ręką i będzie bezgranicznie ufać jego planom naprawy ludzkości, nawet jeśli utraci przy tym swoje "ja".
W tej roli chcą obsadzić jakąś większą gwiazdę, która będzie pojawiać się gościnnie.

Mogę się założyć, że ta laska DeVoe będzie kimś z bliskiego otoczenia Team Flash. Będzie cały czas przy nich, więc Thinker będzie znał każdy ich krok. Kolejny powielony schemat z poprzednich sezonów.
Opis tej postaci pasuje w sumie także do Tracy Brand, ale skoro robią nowy casting, to Anne Dudek odpada.

Gdyby to nie był serial od gównianego CW, z gównianym budżetem, to chciałbym w roli DeVoe zobaczyć Bryana Cranstona, ale to niemożliwe. Gość za cały sezon wziąłby niewyobrażalną gażę i jest za wielkim aktorem do jakiegoś komiksowego serialu dla nastolatków, ale do tej roli jest wręcz idealny. Oglądałbym.

Azazel94

Ten sezon zapowiada się jeszcze gorzej od s3, masakra ;/

ocenił(a) serial na 6
dunio_4

Już na początku S3 wiadomo było w jakim kierunku to idzie. Flash = Arrow.
S4 będzie gówniany, najgorszy i to wiadomo z góry, ale liczę, że w S5 wróci Reverse-Flash i akcja rozegra się w przyszłości albo jak w przypadku Arrow, wymyślą jakiegoś własnego villaina niekomiksowego i S5 rozje*ie poprzednie.

ocenił(a) serial na 6

Garść kolejnych, potwierdzonych informacji na temat S4:
- Iris dostanie awans i będzie liderem Team Flash xD
- Jessica Camacho (Gypsy) zostaje w serialu i nadal będzie miała powracającą rolę
- Póki co Jesse Quick nie będzie w serialu i nie wiadomo nic na jej temat

Żadna z tych informacji nie cieszy.

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Akurat to z Jesse to swietna wiadomosc x D

ocenił(a) serial na 6
Wariat_11

No właśnie nie, bo ma fajny tyłek ( ͡° ʖ̯ ͡°) https://i.redd.it/kixr8dip255y.jpg

I już lepiej, żeby od czasu do czasu pojawiła się na ekranie, inaczej Wallace będzie stękał jak to mu jej brakuje (chyba, że zrobią tak, jak w 3x20 czy tam 3x21, kiedy Wally był u niej z wizytą, ale offscreen), a Harry będzie dostawał swojej słynnej paranoi, że Jesse rucha stado murzynów, kolejny Zoom na nią poluje itd.

W sumie ta postać jest bardziej znośna niż Tracy, Caitlin i pajac H.R., którego już całe szczęście nie ma, ale Tracy może jeszcze się pojawić, a jej przebywanie w pobliżu Harry'ego = drama.

Azazel94

Zamiast wyjebać ten cały wątek Iris, który jest związany z Flashem i Barry by tylko odwiedział Iris w domu, to jeszcze robią ją jako główny członek team flash, bo to laska flasha Porażka na całej linii ...

ocenił(a) serial na 6

Promo 4x01 prosto z San Diego Comic-Con: https://youtu.be/6CvhSFv1VaI

Co za dno xD To intro z monologiem Iris a'la Barry "Jestem Iris, miałam wyjść za najszybszego człowieka świata. Bla, bla, bla. Obiecałam mu, że będę dużo biegać, więc biegam najszybciej jak potrafię" WTF XDD

Oni już w promo pokazują beznadziejność tego odcinka, gdy Samuroid robi pierdut mieczykiem o glebę i wszyscy z Wallym na czele padają i żółty jest w takim szoku, że nie potrafi ogarnąć dupy i go załatwić, chociaż porusza się jakieś 18373 razy szybciej niż on.

A na końcu nie podniecać się. To nie Barry, to Wally w kostiumie Barry'ego i ekipa geniuszy będzie wciskała kit Samuroidowi, że to prawdziwy Flash, ale no... nie pyknie jak zawsze. Smuteczek.

Jedyny plus to świetnie odtworzony Samuroid. Dobry kostium. I nie, to nie będzie main villain S4.
Będzie nim DeVoe znany jako Thinker, który będzie miał pomagiera, jakąś laskę inżynier.

A, zapomniałbym... Oczywiście Caitlin wraca sobie jak gdyby nigdy nic, a Julian znika, bo why not.

Jprdl, jaki ten sezon będzie żałosny...

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Powiem tak:

zwiastuny sezonu 1 i 2 byly slabe (a okazaly sie najlepsze)
zwiastun 3-go byl najlepszy i ogladalem go kilka razy, wedlug mnie swietny

Ale to co oni dali teraz, to nawet trailer byle jakiego syfu wyglada lepiej, to jest po prostu tragiczne, zle, z**

Bylo widac podczas Q&A przed zwiastunem ze nawet aktorka grajaca Iris byla zazenowana,
to jest po prostu tragedia x DD

A wiecie jaki jest najwiekszy dramat? Nie?
To zobaczcie ile jest pozytywnych komentow pod trailerem x DDDD
Amerykancom wystarczy byle syf bo wiekszosc to banda idiotow, ale to jest po prostu smutne

Darujmy sobie ten sezon i poczekajmy az ekipa od 1 i 2 flasha wroci od Arrowa

ocenił(a) serial na 7
Wariat_11

Dobra moze nie tyle co banda idiotow co banda dzieciakow, ponioslo mnie, ale cos w tym jest

ocenił(a) serial na 6
Wariat_11

To całe Q&A i wywiady przed nim nic nie zdradziły. Same oczywistości, mnóstwo durnego śmieszkowania i zero konkretów.
W poprzednim sezonie i przed S2 wiele zdradzili podczas Comic-Conu i zwiastuny były dużo lepsze.
Tu jakieś jedno wielkie nieporozumienie, a Gustinowi włączyło się cwaniakowanie i błaznowanie. Trochę gwiazdorzy.

Komentarze pozytywne są zawsze, nawet po najbardziej gównianym odcinku. Nie spotkałem się jeszcze z krytyką Flasha na reddicie. Są pojedyncze przypadki, gdzie ktoś je*ie równo odcinek, czy ogólnie sezon/serial, ale większość to pianie z zachwytu nad głupotami, na które w innych serialach nikt nie zwróciłby większej uwagi.

Ekipa Flasha nie wyemigrowała do Arrow. Oni się nie wymieniają scenarzystami, czy producentami. Są tam może ze 2, góra 3 osoby, które biorą udział przy tworzeniu zarówno jednego i drugiego serialu, ale ogólnie to oni tam mają własne ekipy, więc to nie ma żadnego związku ze zniżką Flasha.
Po prostu CW już tak ma, taki zje*any schemat, że S1 i S2 są świetne, S3 nudne i monotonne z początkiem zniżki formy, a S4 to już totalna porażka i żart z widza. Ja tam przełknę jakoś S4 Flasha jak przełknąłem S4 Arrow i liczę, że w S5 wróci Reverse-Flash, dadzą tego Barta Allena i może posuną akcję serialu te kilka lat do przodu. Tylko to mogłoby wpłynąć na crossovery, których jest z reguły 3 w sezonie, bo dziwnie będzie się patrzyło, gdy we Flashu będzie rok powiedzmy 2024, a w Arrow i LoT 2018-2019.

Wariat_11

Ten trailer nic konkretnego nie pokazał -.-

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Jestem przekonany, że wszystko co pokazali w tym trailerze to są fragmenty pierwszego odcinka czwartego sezonu. Reklamują to jako, że w tym sezonie wszyscy będą musieli sobie poradzić bez Barry'ego, będą smutni itd. i się okaże, że on wróci jeszcze na końcu tego odcinka. Pojawi się nowy główny wróg, który będzie może w 5-6 odcinkach, a cała reszta to będą villaini tygodnia. Po prostu powtórka z rozrywki... znowu. Tak samo było z Flashpointem. Zapowiadali, że to będzie coś epickiego, wszyscy się jarali, a po 2 odcinkach kompletnie olali ten motyw. Póki co Flash zmierza dokładnie tą samą drogą co Arrow. Nie mam kompletnie żadnych oczekiwań, chyba sobie nawet daruję oglądanie, jak usłyszę, że jest słabo.

ocenił(a) serial na 6
filmomaniak444

Napisałem wyraźnie, że to promo 4x01, bo zawsze na Comic-Conach dają promo 1. odcinka nowego sezonu.
4x02 albo jest w końcowej fazie kręcenia, albo już go skończyli w ostatnich dniach, ale nie jest jeszcze zmontowany.

To, że Barry wróci w 4x01 też wiadomo, choć wielokrotnie pytana o to obsada i producent podczas Comic-Conu nie chciała tego potwierdzić.
Gustin był na planie już podczas zdjęć do 4x01. Wziął udział chyba w jednej scenie, a w 4x02 miał ich już kilka.
Akcja 4x01 toczy się pół roku po finale S3, więc to wystarczająco dużo czasu w Speed Force i tak, jak w przypadku Flashpointu, nie będą tego ciągnąć dłużej niż przez 1-2 odcinki. Pod koniec 4x01 wróci, a w 4x02 jeszcze chwilę pociągną temat i na tym się skończy.

W tym promo Cisco krzyczy "It's him! It's him" i jest znów pokazana Speed Force Bazooka, więc już pod koniec 4x01 wjedzie Barry cały na bordowo, bo z wywiadu z obsadą można było się dowiedzieć, że Cisco będzie w tajemnicy pracował nad czymś, co uwolni Barry'ego ze Speed Force i ma jakiś plan. Tym planem będzie pewnie ta Bazooka.

I to, że Flash zmierza tą samą drogą co Arrow też nie jest żadną tajemnicą. Każdy to widzi.

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Powiem tak...niech Barry wraca, żeby wszyscy przestali za nim lamentować :D Zwłaszcza Iris. A potem się zobaczy, nie ma co komentować pierwszego odcinka.

A mam takie pytanie, wiem, że nie ten temat, ale napiszcie mi tylko jak tam zwiastun Arrow? Dobry, czy słaby? Nie mogę jeszcze obejrzeć, bo zostało mi kilka odcinków do końca 5 sezonu :D

ocenił(a) serial na 6
PesiTorres

Nie oglądaj promo Arrow, bo pierwsza połowa to są sceny z finału S5, więc będziesz miał spoilery. Druga połowa to szybka sekwencja scen z 6x01 i wygląda to naprawdę zajebiście. Promo Arrow miażdży promo Flasha pod każdym względem.

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

miała* spoilery ;)

To jeszcze tylko 3 odcinki Arrow i lece z promo. Dzięki za odpowiedź! :)

ocenił(a) serial na 6
PesiTorres

Rzeczywiście, masz płeć w profilu, sorki :D

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Spoko, nie ma sprawy ;D

PesiTorres

Oni będą lamentować nawet po tym jak Barry wróci. Powód zawsze się znajdzie, chociaż by o to że Catlyn nie chce wrócić do teamu. I Barry będzie prowadził superdojrzałe dialogi z rzewną melodyjką w tle. Taki serial.

ocenił(a) serial na 6

Tom Cavanagh był wielokrotnie pytany podczas SDCC o to, w jakiego Wellsa tym razem się wcieli.
Powiedział, że Johnny Quick jest jedną z opcji w przyszłości, bo grał już tak wiele wersji Wellsa.

I tak właśnie można podsumować ten Comic-Con. Dziennikarze i fani zadawali w kółko te same pytania, a aktorzy i producent mówili to, co chcą usłyszeć bez żadnych konkretów, bo każdy idiota wie, że Johnny Quick się pojawi kiedyś tam skoro córka Harry'ego to Jesse QUICK i w S2 w jednym z odcinków pojawił się na tablicy wzór, który w komiksach opracował Johnny Quick, a w serialu wymyślił go Barry, kiedy pracował nad szybkością tuż przed cofnięciem się w czasie do S1, gdzie ponownie spotkał Wellsobarda.

Do tego sami sobie zaprzeczają, bo w jednej wypowiedzi producent wykonawczy i Cavanagh mówią, że S4 będzie jeszcze mroczniejszy, najmroczniejszy ze wszystkich, a potem wychodzi Gustin i mówi, że S3 był zbyt mroczny i w S4 odejdą od tego i Flash wróci do swoich korzeni.

https://i.redd.it/j6dtrbh5cebz.jpg
Trochę beka.

Azazel94

S3 mroczny... Gustin pieprzy jak potłuczony

ocenił(a) serial na 10
Jasir_Karim

znowu zaczynacie jezdzic po serialu troche i macie racje ale co zrobic ze ciezko znalezc juz dobrego villaina jak spieprzyli watek future flasha Savitara a juz prawdziwa parodie zrobili z Eobardem wymazujac go juz 2 razy a zooma zmieniajac w black flasha zamiast jakos troche inaczej zakonczyc ich watki i przywrocic ich za jakis czas to kogo teraz maja wziasc musza cos na sile wymyslec

ocenił(a) serial na 6

Wiadomo już kto zagra main villaina S4 Clifforda DeVoe aka The Thinker. Będzie to Neil Sandilands.

Ponadto Danny Trejo wcieli się w... ojca Gypsy. Podobnie jak ona ściga wyłomiarzy łamiących prawo. Będzie ścigał własną córkę.

Ostatnia obsadzona rola to The Mechanic, którą zagra Kim Engelbrecht. Będzie to ta niezwykle inteligentna inżynier, prawa ręka DeVoe odpowiedzialna za projektowanie różnych urządzeń dla niego. Po opisie postaci, który już wcześniej wklejałem wnioskuję, że będzie z niej popieprzona świruska. Coś jak Rochev w Arrow.

Te nazwiska dupy nie urywają. Już sobie wyobrażam tę dramę z Gypsy, jej tatuśkiem i Cisco. Carlos Valdes podczas SDCC wygłosił już elokwentny komentarz do tej sytuacji mówiąc, że jak dowiedział się o obsadzeniu Trejo w roli ojca jego dziewczyny, to "popuścił w gacie", więc pewnie i w serialu zrobią taki śmieszny dialog i jak zwykle ku*wa śmiechu będzie co niemiara...
Trejo byłby świetny do roli Savitara, który w komiksach wygląda tak: http://uniwersumdccomics.com.pl/wp-content/uploads/2016/12/savitar-752x428.jpg
Trejo dla porównania: http://andresherren.com/wp-content/uploads/2014/07/portraits_026.jpg ale oczywiście zachciało im się wciskać tam Barry'ego i mieszać to z historią Future Flasha.

ocenił(a) serial na 6
Azazel94

Nadzieja w tym, że chociaż w roli Elongated Mana obsadzą jakieś znane nazwisko jak Felton w S3.

Azazel94

Steven Seagal Azazelu, Steven Seagal. Tak na marginesie Trejo musi być poważnie zdesperowany że przyjął rolę w serialu tak lekkim gatunkowo. Zapewne jego portfel mocno traci na wadze.

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Akurat znane nazwiska nie sa potrzebne temu serialowi, aktor grajacy Wellsa nie jest zbytnio znany a tutaj gra o wiele lepiej niz wiekszosc "gwiazd" kina

Zreszta Felton powiedzmy ze jest znany a jakos szalu nie zrobil swoja gra

ocenił(a) serial na 6
Wariat_11

No akurat kiepski sobie przykład wybrałeś, bo Tom Cavanagh to akurat dosyć znany aktor.
Mało znany był Sears i akurat tu trzeba przyznać, że na początku można było mieć spore wątpliwości co do niego.
Jako Jay Garrick był beznadziejny, drętwy, drewniany. Dopiero już jako Zolomon odpalił. Villaina nie jest tak trudno zagrać.

Nie zależy mi na gwiazdach Hollywood we Flashu, ale mogliby dać chociaż jedno ciekawe nazwisko, a nie samych no-name'ów.
Za Trejo nie przepadam i obsadzenie tego gościa mnie nie jara.

Felton szału nie zrobił, bo jego postać nie robiła niczego ciekawego. Ot, kolejny naukowiec.

ocenił(a) serial na 7
Azazel94

Jak dla mnie Felton był mocną stroną tego sezonu, ale niezależnie od nazwiska - jak będą im wciskać teamflashowe dramy, to każdy polegnie. Trejo mam nadzieję z maczetą :D

ocenił(a) serial na 6

W tym promo 4x01 widać Flasha w kostiumie z 2024 roku.
Tak sobie myślę, że może ten Barry uwięziony w Speed Force nie wróci, a ściągną za pomocą Speed Force Bazooki Flasha z 2024 roku, który zajmie miejsce tego z 2017 przynajmniej na jakiś czas.
Potem ten Barry wróci i dostanie w prezencie nowy kostium + może pierścień (o ile ten Flash z 2024 takowy posiadał).

Barry może się nie zgodzić, bo uważa, że nadal nie odpokutował swoich błędów i jest jeszcze ten durny wątek, że w więzieniu Speed Force musi być jakiś speedster.
Może właśnie Barry z 2024 zgodzi się pomóc Team Flash w ramach podziękowania za to, że Barry z 2017 pomógł mu pogodzić się z jego Teamem, a potem zajmie jego miejsce w Speed Force.

Chyba, że po prostu pójdą na skróty i Cisco dzięki Speed Force Bazooka wyciągnie Barry'ego ze Speed Force, który wybiegnie stamtąd w nowym kostiumie, bo why not. Już raz dostał nowy kostium w prezencie od Speed Force...

Azazel94

Po CW spodziewam się że albo Flash wyjdzie w kostiumie, albo Cisco zrobi nowy

Motyw z Barrym z 2024 to dla CW zbyt ciekawa historia aby mogli wymyślić