- Puck! Fantastycznie się zachował; scena w hotelu z Becky wyszła uroczo.
- fryz Blaine'a bez żelu nie był wcale tragiczny, a nawet całkiem fajny...
- przez większą część odcinka miałam ochotę przywalić Quinn, ale na końcu zmieniłam zdanie, brawo, Q. :)
- Finchel wyjątkowo dobrze się oglądało
- coraz bardziej podoba mi się para Joe/Quinn
- Big Girls Don't Cry - najlepsza piosenka tego odcinka
- fajny mały szczegół, jak Mercedes macha do swojego ex;)
I to chyba tyle, liczyłam , że ten odcinek przebije Prom Queen , ale nie wyszło...
Bardzo fajny odcinek :) Brittany jak zawsze rozbrajała swoimi pomysłami :D
To co Quinn zrobiła dla Rachel sprawiło, że jeszcze bardziej polubiłam tą postać, podobnie jak Santanę .
Puck pokazał się również z lepszej strony :) pomoc Becky w zostaniu królową urzekająca :) no i w końcu doprawił poncz Sue :D
Rachel wyglądała cudownie :)
fryzura Blaine'a nie była taka zła ;D
+ świetna oprawa muzyczna :)
Odcinek bardzo mi się podobał. Jeden z lepszych w tym sezonie, bez wątpienia. Piosenki były jeszcze ładniejsze z całą tą otoczką (oprócz "Big Girl's Don't Cry", tego akurat lepiej mi się słuchało).:D Nikt mi nie przeszkadzał w tym odcinku, żadna postać, nawet Finn był całkiem przyzwoity.;pp
Rachel wyglądała pięknie, a taniec z Finn'em na końcu był najromantyczniejszym momentem w odcinku! <Warto podkreślić, że przecież nie lubię Finchel! ;p> Cieszę się, że wygrała. :)
Brittana strasznie słodka.;) Chociaż sprawa z Blaine'm i jego włosami trochę zniechęciła mnie do Brittany.;//
No właśnie, Blaine!^^ Tak czekałam na te jego loczki! :D Szczerze mówiąc spodziewałam się takich reakcji jakie są zazwyczaj kiedy wchodzi Darren, bo Blaine wyglądał bardziej jak aktor, który gra tą postać.;p Nie miał złej fryzury, nie wiem co oni od niego chcieli... Wyglądał słodko.;P ''Będę wyglądał jak meduza'' hahahaha.;) Kurt bardzo ładnie zachował się w stosunku do niego.;)
Quinn mnie naprawdę zaskoczyła! Bardzo się wzruszyłam kiedy wstała, pięknie wyglądała obok Santany.=)
Co do Puck'a, to jeszcze bardziej go lubię! Wiem, że na pewno wykorzysta to co zrobił, jednak było to tak słodkie, że nawet jego chytry plan mi nie przeszkadza.;p
Śmieszy mnie tyko to, że gdybyśmy w takiej sytuacji w jakiej był Puck ujrzeli Blaine'a <chodzi tu o scenę z rozbieranym pokerem i jego bokserkami.;p>, to 3/4 komentarzy z tego forum dotyczyłoby tego jaki to Darren jest piękny.;D Absolutnie nie przeszkadzałaby mi taka scena! Trzeba się pogodzić z tym, że gdyby pokazali tak Puck'a w pierwszym sezonie, to na pewno wzbudziłby więcej emocji.;p Teraz swój czas ma Blaine, bardzo mi przykro, ale taka jest prawda. Ale trzeba przyznać, że Mark to przystojny facet. *__*
mnie akurat bardzo dobrze się patrzyło na pucka w samej bieliźnie. mógł w niej zostać do końca odcinka. chociaż wówczas trudno byłoby mi się skupić na wypowiadanych przez niego kwestiach.
i masz zupełną rację, puck w pierwszym sezonie był największym ciachem z glee. teraz swój czas ma blaine. i gdyby on miał majtkową scenę w glee to mielibyśmy kilka zgonów. oczywiście z wrażenia.
może puck jest lepiej zbudowany, ale mnie bardzo podoba się smukła, chłopięca sylwetka blaine'a
Puck/Mark jest bardzo przystojny, ma typowo męską urodę + świetna fryzura, sylwetka, nie ma co gadać - jest na co popatrzeć i nad czym się porozpływać, mógłby chodzić w bokserkach cały czas. :)
http://desmond.imageshack.us/Himg205/scaled.php?server=205&filename=ciastecz ko.jpg&res=landing moja aktualna tapeta ^^ [wcześniej był Darren, jeszcze wróci XD]
Darren też jest bardzo atrakcyjny, to jasne, ale jego uroda jest bardziej chłopięca, no i te loki! jest słodki i też całkiemcałkiem zbudowany. po jego scenie pod prysznicem też było wiele ochów i achów, które podzielam w 1oo%. :P
Mnie również.;) 'Napakowani' zazwyczaj nie są tacy przystojni, wszyscy patrzą tylko na ich mięśnie.;pp Ale Darren przede wszystkim ma bardzo ładną twarz i fajną urodę. Czytałam, że jogo matka ma korzenie hiszpańskie, filipińskie i chińskie, a tata jest Irlandczykiem.;) Mieszanka wybuchowa! :D
ooj, niektórzy lepiej zbudowani też mają ładne buźki... ale fakt, jest ich mniej :)
jeżeli tak, to faktycznie jest mieszanką ;o
ale Naya [Santana] ma korzenie niemieckie między innymi, czy gdziekolwiek na jej śliczne twarzy to widać? albo w figurze? zdecydowanie nie. :D albo to, że Dianna [Quinn] jest Żydówką... w życiu bym nie zgadła :P
Jak dowiedziałam się, że Naya ma te niemieckie korzenie, to najpierw się strasznie się zdziwiłam, a potem już tylko przez godzinę oglądałam jej zdjęcia w internecie.;pp Nie mogłam w to uwierzyć! Niemki <co każdy już wie> nie słyną z urody, a Naya jest przecież taka piękna! No ale oczywiście są wyjątki, tak jak brzydkie Polki, które słyną przede wszystkim z tego, że są ładne.;)
A co do Darren'a/Blaine'a... hahahaha, uwielbiam poprawiać sobie tym humor! http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3wx6nGtzA1rve6zoo1_500.gif
haha, genialne! ale ta scena była straszna... niektórych rzeczy nie trzeba mówić widzom wprost, bo wyobraźnia za bardzo szaleje xD
na szczęście u niej wygrały geny latynoskie czy inne tam. :D ale przyznam, że sama starałam się doszukać u niej tego niemieckiego akcentu urody... tak samo u D. szukałam żydowskiego i za cholerę. :P
nie lubię Glee za to, że wszyscy są tam piękni, zgrabni i powabni, Ameryka... :(
Straszniejsza była scena kiedy leżeli w łóżku <przy piosence "One hand, one heart">, bo pomimo tego, że chłopcy byli w ubraniach i niby nic się nie działo... to w mojej głowie się działo. Bardzo dużo się działo.;pp
Mało jest zgrabnych i pięknych w Ameryce.;D Osób takich jak aktorzy, piosenkarze i celebryci <pod względem urody> jest naprawdę malutko. Niestety, żywność i niezdrowy tryb życia większości ludzi robi swoje. Ale rzeczywiście, przez aktorki z Glee mam niesamowite kompleksy.;// A Darren'owi tak bardzo zazdroszczę tych włosów! Nienawidzę być blondynką.-,- Chcę mieć loki.;pp
ooo, to swoją drogą! jeden z moich ulubionych odcinków. *_*
niby mało, ale jednak w tych serialach/filmach zawsze uda im się zgromadzić dużą grupę 'ideałów' w jednym miejscu :D co prawda, uroda niektórych jest dyskusyjna i zależy od gustu. :P
ja zazdroszczę im ładnych figur, np. Santana czy Quinn są bardzo zgrabne, ech :D
Właśnie, mają świetne figury! Dużo osób twierdzi, że np. Lea jest za gruba, nawet jedna gwiazda jej to wypominała, chyba Sarah Hyland. W jakimś programie powiedziała, że Lea pozuje tak by wyglądać na chudszą, jest za brzydka itp. Ja uważam, że Lea jest piękna. Oczywiście jest to kwestia gustu, być może ma za duży nos, ale dzięki temu jest rozpoznawalna i ja traktowałabym to jako atut.:) Tak samo Darren słynny jest ze swoich loczków.^^
O! Co ja znalazłam! :D http://thereisamomentwhen.tumblr.com/post/23036949488/new-clip-from-props-nation als
Hahaha! Blaine w takim wydaniu! :D Ale kozak! ;pp
mi link nie działa :(
Lea? tak, ma duży, brzydki nos, ale to jej cecha charakterystyczna, która aż tak nie zawadza. ale za to jakie ma oczy! przepiękne :) figurę ma niezłą, szczupłe nogi, biodra kobiece, ogólnie jest szczupła, ale zarazem kobieca. rozmiar XS wcale nie jest najpiękniejszym na świecie :)
Lea jest śliczna.;)
Może nie tak piękna jak Dianna, ale i tak jej zazdroszczę.;pp
O_O. To dziwne, mnie działa.
http://thereisamomentwhen.tumblr.com/post/23036949488/new-clip-from-props-nation als
nadal nie działa, ale już wiem, co to! cudny Darren xDDD
Dianna jest po prostu piękna, tego nie da się inaczej ująć. idealna twarz, rysy, nos, oczy, wszystko. można patrzeć i patrzeć... *___*
Ja zazdroszczę Lei włosów, są takie lśniące i zadbane. Mogłaby reklamować szampony ;). Szkoda tylko, że ma tą grzywkę, jak zaczesała ją na bok w ostatnim odcinku, to od razu ładniej jej było.
Ale i tak najfajniejsze włosy ma Blaine ;D. I od dziś żądam, żeby już w każdym odcinku miał kręciołki!
oczy,oczy... ma świetne oczy.. to spojrzenie, które posyła Kurtowi w odcinku z Whitney, przedostatnia scena ,no po prostu.. echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ;p
Odcinek super, ale trochę przewidywalny. Tak myślałam, że wyjdzie nasza stara znienawidzona Quinn. No ludzie nie można się tak zachować! I nawet to, że Quinn sprawiła że Rachel została królową tego nie zmienia. Puck zachował się super! Dobry chłopak. :) Od połowy odcinka miałam przeczucie, że coś będzie z Rachel. I to byłoby takie symboliczne gdyby została królową balu. I została! Blaine z loczkami… „Oh my dear God!” xD Ale nie było aż tak źle. Wyglądał słodko. W ogóle wszyscy wyglądali olśniewająco. W tym odcinku zwracałam uwagę na szczegóły, które sprawiały że ten odcinek był mega sympatyczny. Tańcząca Sue i Figgins, podniesienie Artie’go z wózka! (to było takie fajne) scena z byłym chłopakiem Mercedes, słowa Tiny (idealnie odzwierciedlały moje uczucia na studniówce). Ale odcinek nie wzbudził u mnie aż tak wielkich, dramatycznych emocji jak odcinek z balem z drugiego sezonu. Po raz kolejny potwierdza się moja teoria, że połowinki są lepsze od studniówki xD
Co do piosenek. „Love you like a love song” której w oryginale nienawidzę w wykonaniu Nayi (Santany) mogę słuchać godzinami. „What makes you beautiful” świetne! „Big girls don’t cry” też świetne, ale myślałam
edycja nie działa. :/
Myślałam, że zaśpiewają "Big girls don' t cry" na balu. „Take my breathe awal” wyszło słabo moim zdaniem.
Straaasznie podobał mi się ten odcinek. ;)) Od początku zachwycam się tym jaki Puck jest przystojny, a jego zachowanie w stosunku do Becky... Awww, to było urocze ;) Podobały mi się wszystkie wykonania Glee, najbardziej cover jednej z moich ulubionych piosenek - "Big Girls Don't Cry". Słucham jej kiedy mam doła i bardzo pomaga ;)
Szczerze, to nawet nie pomyślałam, że Rachel zostanie mianowana królową balu, ale się cieszę, bo ostatni tydzień Rachel był pod znakiem niszczenia jej marzeń. Po za tym pewnie czuła się jeszcze winna tego, co spotkało Quinn. Strasznie się cieszę, że Quinn udało wstać z wózka i zaszokować całą salę ;p Żałuje tylko, że kręci z Joe'm, bo ja osobiście jestem fanką Puck'a + Quinn. Podobało mi się też ujęcie jak Mercedes i Sam tańczyli i kiedy Mercedes pomachała do swojego eks. ;)) Takie pozytywne.I jak zauważył Sam: wszyscy są szczęśliwi ;)
Boże, i tak jak Tina bardzo nie chce żeby ten rok szkolny się skończył :<
Kurcze, nie mogę się doczekać nowego odcinka... ;D
heh.. jakos sobie nie zdawalam sprawy, ze jak sie skonczy ten sezon to nastepny bedzie dopiero od jesieni.. kuurde..;p chyba zaczne ogladac od poczatku ;p