PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46528
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Poszukuję adresów wszystkich aktorów z Glee, bo chcę zdobyć ich autografy. Najbardziej zależy mi na autografie od Lea'i, Matthew i Jayma ;) Zna ktoś może ich adresy? ;>

ocenił(a) serial na 10
Kasjopeja69

Więc ja znalazłam takie adresy:

Lea:
Lea Michele
William Morris Endeavor Entertainment
9601 Wilshire Blvd.
3rd Floor
Beverly Hills, CA 90210
USA

Matthew:
Mathew Morrison
Osbrink Talent Agency
4343 Lankershim Blvd.
Suite 100
Universal City, CA 91602
USA

Jayma:
Jayma Mays
Framework Entertainment
9057 Nemo Street
Suite C
West Hollywood, CA 90069
USA

Jeśli chcesz jakieś inne adresy to pisz kogo ja mam jeszcze do Dianny, Marka i Naya:D

Kelly_Jones

Dziękuje!!! Jesteś niesamowita! I jesczeraz dzięki! Właśnie tego szukałam :) O a do Diannki też bym poprosiła ;]

ocenił(a) serial na 10
Kasjopeja69

Ok Dianna:

Dianna Agron
Luber Rocklin Entertainment
8530 Wilshire Blvd.
Suite 550
Beverly Hills, CA 90211
USA

Enjoy:D

Kelly_Jones

Dzięki ;) A Ty dostałaś od nich autografy? ;>

ocenił(a) serial na 10
Kasjopeja69

Nie, jeżeli mam być szczera jeszcze nie zdarzyłam wysłać (muszę się ograniczać do 2 próśb o autograf miesięcznie) ale wiem z doświadczenia (autograf min od Hugh Lauriego i Gemmy Arterton) że strona z której je wzięłam podaje prawdziwe informacje. Wzięlam je z:
http://www.fanmail.biz/
Ale wydaje mi się że pod stroną z Dianną i resztą były informacje od ludzi którzy dostali autografy od nich po wysłaniu na podane adres

Kelly_Jones

Aha dzięki za stronkę :) Na pewno sie przyda :) Też jeszcze nie wysłałam, bo nie mam na znaczki ;/ A właśnie wiesz może ile znaczków trzeba nakleić na list do UAS?
Mam adares Amandy Seyfried i do niej też chce wysłąć ;)
A dlaczego tylko 2 miesięcznie? ;> Jeśli to nie tajemnica oczywiście.

ocenił(a) serial na 10
Kasjopeja69

Wydaje mi się że znaczek do USA kosztuje ok 3 zl. Ale jak spytasz się pani na poczcie o znaczek do USA to powinna sprzedac Ci prawidlowy:D
Tylko 2 miesięcznie bo tylko na tyle mama daje kasęxD Ewentualnie na 3...;p

Kelly_Jones

No właśnie tak planuje zrobić (spytać na poczcie) ;D
Hehe znam to, niestety też nie mam za wiele kasy ;/ ale na te listy mi wystarczy :)
A masz może adres Cory Monteith i Jane Lynch? Bo ich autografy też chcę zdobyć ;)

ocenił(a) serial na 10
Kasjopeja69

OK Cory:

Cory Monteith
Red Management
Box 3
415 West Esplanade
North Vancouver, BC V7M 1A6
Canada

Jane:

Jane Lynch
Domain
9229 W Sunset Blvd.
Suite 710
Los Angeles, CA 90069
USA

Tzn ja mam swoje pieniądze ale jestem cholernie skąpa więc jakby co to sępię od mamy;D Jak ona nie chce dać to trudno płacę ze swoich:/ A i zdaje się że do Coriego do Kanady bd ok. W końcu on jest
Kanadyjczykiem więc to chyba bd dobry adres. Mam nadzieję:P

Kelly_Jones

Dzięki. Hehe też mam swoją kase, ale mam ostatnio sporo wydatków :) i szkoda wydać tyle na listy więc też się będę ograniczać.

użytkownik usunięty
Kasjopeja69

by dostac autograf od Mark'a wystaczy wysłać tylko email do jego managera :D
ja dostałam po tygodniu jakimś cudem nawet dwa. pozdrawiam

Tak? No to extra! ;D A możesz podać tego maila? Byłabym wdzięczna ;)

Kasjopeja69

Podpisuje się pod pytaniem o maila :D

użytkownik usunięty
Lily_115

już już: o ile się mylę to ten fcmgt@aol.com, ale dla pewności sprawdzcie na jego oficjalnej stronie, wystarczy wystukać w google. na przyszłość polecam szukać adresów na oficjalnych stronach gwiazd.
pozdrawiam

Dzięki! ;D I za maila i za radę :)

ocenił(a) serial na 7
Kasjopeja69

wow, dzięki dziewczyny, jesteście wielkie :D A tak na marginesie, to współczuje tym ludziom, tyle autografów dawać xD

Vakme

Ktoś ma adres do Nayi Rivery?

ocenił(a) serial na 8
The_Slayer

a możecie mi powiedzieć, czy to dużo kosztuje. chciałabym taki autograf, ale nie rozumiem za bardzo jak wysłać. napisać w liście coś w stylu "Hey, Cory! I want your autograph"? proszę o pomoc :)

kropkaaa

Kosztują tylko znaczki i koperta :)
A napisać możesz co chcesz. Najpierw przedstaw się i napisz coś osobie, następnie napisz, że go lubisz za np. jak gra i śpiewa, a na kociecu listu poproś o autograf ;) Mam nadzieję, że pomogłam ;]

użytkownik usunięty
Kasjopeja69

tylko jesli uda wam się zdobyć ukażcie waszą zdobycz tu na forum filmwebu. Ja jak na razie mogę z chęcią udostępnić zdjęcie/link do zdjęcia Mark'a z podpisem :D

No to daj linka! Z chęcią oblukam Marak'a ;D

ocenił(a) serial na 10
The_Slayer

Ja znalazłam taki:

Naya Rivera
Lexicon Public Relations
1901 Avenue Of The Stars
2nd Floor
Los Angeles, CA 90067
USA

ocenił(a) serial na 7
Kelly_Jones

Jest Kanadyjczykiem, ale obecnie mieszka w Los Angeles.