PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46528
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Możecie potraktować ten temat jako miejsce gdzie można zgłaszać swoje propozycje. Ale bardziej mnie interesuje czy ktoś słyszał może aby twórcy serialu planowali zapytać widzów, zorganizować głosowanie, w który, my sami moglibyśmy wybrać cover który chcielibyśmy usłyszeć ??

ocenił(a) serial na 10
juve_fan_sebek

Ja bardzo chciałbym usłyszeć Britney Spears - Hold in againts me ;D

ocenił(a) serial na 9
kololok

a ja Queen- show must go on albo we are the champions

ocenił(a) serial na 7
Ophra122

mi się marzy Show me heaven w wykonaniu Rachel, po prostu widzę ją w tej piosence

ocenił(a) serial na 10
juve_fan_sebek

nie sadze zeby cos takiego bylo i mysle ze raczej nie bedzie. fajnie by bylo np uslyszec jakas piosenke leony lewis np, bleeding love lub better in time :)

ocenił(a) serial na 9
juve_fan_sebek

ja bym chciała usłyszec 'Don't Stop 'Til You Get Enough' M. Jacksona, 'Not Afraid' Eminema, 'Seasons of Love' z Rent albo 'Don't Stop Believen' ' ze Spring Awakening : )

ocenił(a) serial na 9
little_emm

no , ale ja tylko mowie co chciałabym usłyszeć a nie ze to ma być i koniec kropka-,-

ocenił(a) serial na 9
Ophra122

not afraid też ciekawa opcja

Ophra122

cos Coldplay,Snow patrol,Placebo,Keane :D

ocenił(a) serial na 9
Brejk23

było by świetnie gdyby zaśpiewali coś Coldplay : >

ocenił(a) serial na 9
little_emm

tu też się zgodze

Ophra122

Coldplay nie zgodził się na coverowanie ich piosenek w Glee, więc zonk. :)

cyanidex

A jednak miłe zaskoczenie nas czeka:D

ocenił(a) serial na 8
cyanidex

A Fix you było;>

ocenił(a) serial na 10
little_emm

don't stop till you get enough pojawi się z okazji odc poświęconego jacko. artie ją zaśpiewa

juve_fan_sebek

Ja osobiście czekam na Abbę (duże prawdopodobieństwo, że się pojawi :P )
Bitelsów chyba był tylko jeden utwór więc pewnie można oczekiwać więcej :P
I jeszcze chciałbym usłyszeć coś The Eagles, Eltona Johna, Eminema

ocenił(a) serial na 9
juve_fan_sebek

haha no cóż szkoda , czyli Coldplay musimy sobie sami wyobrazic xd

juve_fan_sebek

Beatlesów były dwie: Blackbird i Hold your hand ;D

ocenił(a) serial na 10
juve_fan_sebek

Więcej Kiss i coś Jessie J;D

ocenił(a) serial na 9
milakunis

Maryla Rodowicz - Małgośka

ocenił(a) serial na 9
milakunis

zgadzam się co do Jessie J.
ja jeszcze bym chciała usłyszeć Fuc*ing Perfect - Pink, sądzę, że ten utwór dało by się dobrze wpasować w któryś odcinek
i, tak jak ktoś już wspomniał, jeszcze jakieś utwory Queen, o i jeszcze Bruce Springteen, np. Born to Run

ocenił(a) serial na 10
urszulankaa

"Fuc*king Perfct"!!! czekałam na to cały odcinek "Born This Way" byłam pewna, że ktoś to zaśpiewa, niestety się pomyliłam, ale czekam ciągle z nadzieją ;)

Ja bym chciała też usłyszczec Aerosmith - I don't want to miss a thing

ocenił(a) serial na 10
mishiranu

też chciałabym usłyszeć Aerosmith-I don't want to miss a thing tylko żeby mi nie zepsuli tej piosenki jak Michał Szpak
ale też Mamma mia Abby tak jakoś mi sie wydaje że by im pasowało

juve_fan_sebek

Dancing Queen Abby już oficjalnie zapowiedziane, może w samym finale się z tym zmierzą. :)

juve_fan_sebek

"earth song" Michael Jackson

comedy

O też bym chciała piosenkę The Eagles, szczególnie Hotel California ;)
Co do ABBY to będzie już w odcinku za tydzień (odc. 20 z balem). I czytałam, że Coldplay już odwołało swoją "niezgodę" na wykonywanie ich piosenek, w końcu żona wokalisty (Gwyneth) występowała gościnnie ;p
Z chęcią usłyszałabym coś 30 seconds to mars, może This Is War? I jeszcze Shanie Twain - Man! I Feel Like a Woman ;) No i Eminema z Rihanną - Love The Way You Lie ;p
Marzy mi się jakiś duet Quinn i Pucka, obojętni co by zaśpiewali, choć może dobra byłaby piosenka Nelly Furtado i Jamesa Morrisona "Broken Strings" ;)

ocenił(a) serial na 9
Nugathy

Nelly Furtado i Jamesa Morrisona "Broken Strings" genialny pomysł !

ocenił(a) serial na 7
Ophra122

zgadzam się! poza tym: Abba, "I can't help falling in love with you", "Love the way you lie", "We will rock you", "Show must go on", "Love story", "Waka waka", "Hallelujah", "This is the life", "Tears in heaven", i chce odcinek z piosenkami z bajek xD

ocenił(a) serial na 9
Nugathy

gdyby zaśpiewali cover Coldplay byłoby bosko! a co do 30STM to miło by było usłyszec 'Hurrincane', 'Closer To the Edge' albo 'This Is War'. 'Broken Strings' też ciekawy pomysł : )

ocenił(a) serial na 9
little_emm

Tak sobie słucham teraz Ellie Goulding i fajnie byłoby usłyszeć jakiś cover jej piosenki w Glee

ocenił(a) serial na 9
Mistral_2

szczerze mówiac to waka waka nawet bym sie spodziewała ;D

juve_fan_sebek

coś Queen najlepiej w wykonaniu Jessego St. Jamesa :D, marzy mi sie 'Show Must Go On' w jego wykonaniu.. moze kiedys ;]
ale wlasciwie obojetnie co ale w jego wykonaniu, uwielbiam po prostu jego glos ;)

ocenił(a) serial na 9
juve_fan_sebek

Z chęcią usłyszałam piosenkę Rihanny z ostatniej płyty, Shakiry np. w wykonaniu Santany, Goo Goo Dolls "Iris", coś Coldplay, Adele "Someone like you" w wykonaniu Rachel.

ocenił(a) serial na 9
radziecka84

a jaką gwiazde chcielibyście zobaczyć gościnnie w Glee ;D?

ocenił(a) serial na 9
Ophra122

OneRepublic :D:D Tak w ogóle to w Glee chciałabym usłyszeć 'All The Right Moves', byłoby genialnie...no i Kings Of Leon 'Fans' i może coś The Fray : )

juve_fan_sebek

coś z repertuaru Rihanny - dla przekory najchętniej w wykonaniu Quinn

ocenił(a) serial na 9
juve_fan_sebek

a ja chciałbym usłyszeć piosenki z filmu CRYBABY. najchętniej "King Cry-Baby", "Sh Boom", "Doin´ Time For Bein´ Young", "Please, Mr. Jailer", "Mister Sandman", "Highschool Hellcats".
druga propozycja to z filmu FOOTLOOSE. najchętniej piosenkę "Footloose", "Never".

użytkownik usunięty
GREGPOLI

The Fray - Heartless.... któryś z chłopaków, najlepiej Finn!

ocenił(a) serial na 10

Mi się marzy już od 2 sezonu "Come what may" z Moulin rouge, najlepiej Kurt i Blaine:) albo "Maria" z West side story w wykonaniu Blaina

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka123_2

A ja liczyłam na to, że skoro w serialu mamy aż 2 Azjatów to może usłyszymy coś z k-popu :)

ocenił(a) serial na 8
gwiazdka123_2

Zgadzam się, "Come what may" z Moulin Rouge byłoby świetne :D

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka123_2

chris colfer powiedział, że come what may to jedna z jego ulubionych piosenek i bardzo chętnie wykonałby ją w serialu. oczywiście zastrzegł sobie partie nicole kidman.
dodał, że inne piosenki, które chciałby zaspiewać najbardziej to sm rihanny oraz sexy back justina timberlake'a

juve_fan_sebek

Eminem ft Rihanna-Love The Way You Lie,Adam Lambert-Whataya want from me,Eminem-Not Afraid,Panic at the disco-The ballad of mona lisa,Pink-Who Knew,Backstreet Boys-Show me the meaning of being lonely

ocenił(a) serial na 10
juve_fan_sebek

Z góry przepraszam jeśli coś było już w serialu(dopiero zaczynam 2 sezon). Zgadzam się z większością wyżej wymienionych propzycji.
Barbra Streisand ft. Celine Dion- Tell him (Quinn&Reachel), Amy Winehouse ft. Mutya Buena- B boy baby (Brittany)
Bobby Valentino- Slow down (Puck), Rihanna&K.West&Jay-z -Run this town (Artie, Finn, Tina)
Dante Thomas- Miss California (Puck), Beyonce- Best Thing I never have (Mercedes) ,King Cross- Jump (faceci)
Rihanna- California King bed (Quinn), Sinead O'connor- Nothing compares 2U (Reachel)
Miley Cyrus- When I look at You (Reachel), Miley Cyrus- Party in the USA (Brittany)
Christina Aguilera- Cant hold us down (Santana), Justin Timberlake- Dance with me ( Puck)
Katy Perry- Last Friday night (Brittany), Enrique Iglesias- Hero (Puck), Sandra- Maria Magdalena (Quinn)

johanna09

Katy Perry- Last Friday night

Nie przeczytałem wszystkich Twoich propozycji, ale ta mi wpadła w oko. W najbliższym odcinku (3x04) piosenka się pojawi. Tyle, że nie Brittany będzie ją wykonywać... i nie piszę kto, żeby nie spoilerować : )

Smurfed

chciałbym usłyszec więcej rocku np. Jakiś utwór Linkina Park może "Breaking the habit" , "Numb", "Iridescent" coś z The Fray - "you found me" , "How to save a life". Coldplay. Oraz utwór Anny Nalick "Breathe 2am"

ocenił(a) serial na 10
michal141292

Też bym chciał, aby więcej współczesnego rocka było. Ale jestem też fanem musicali i mogli by coś zaśpiewać z Sweeny Tood - Demoniczny golibroda z fleet street, szczególnie jakby zrobili jakiś odcinek np. o Halloween.

ocenił(a) serial na 8
XxXzywy92

Britney Spears- Til the world Ends

Byłaby miazga :D

ocenił(a) serial na 10
paczu666

Ja bym chciała usłyszeć m.in takie kawałki jak :
Greend Day - American Idiot, Holiday.
Rihanna - Only Girl.
Taylor Swift - You Belong With Me, Love Story.
Avril Lavigne - Wish You Were Here, Smile.
Kings Of Leon - Use Somebody.
Bruno Mars - Grenade.
Kelly Clarkson - Mr.Know It All, Already Gone, Because Of You.
Lady Antebellum - Just A Kiss.
Maroon 5 ft. Christina Aquillera - Moves Like Jagger.

i wiele innych ;)) ale te najbardziej.

ocenił(a) serial na 8
kindziek

Zdecydowanie się zgadzam co do "Only girl..."! Mogliby z tej piosenki zrobić naprawdę dobry cover.

ocenił(a) serial na 9
juve_fan_sebek

Nelly Furtado, James Morrison - Broken Strings,
Maroon 5, Rihanna - If I Never See Your Face Again
Beyonce - Flaws and All
lub może jakaś piosenka Fall Out Boy czy Kings of Leon :D
mam dość już Katy Perry czy różnych takich podobnych, naprawdę...