Możecie potraktować ten temat jako miejsce gdzie można zgłaszać swoje propozycje. Ale bardziej mnie interesuje czy ktoś słyszał może aby twórcy serialu planowali zapytać widzów, zorganizować głosowanie, w który, my sami moglibyśmy wybrać cover który chcielibyśmy usłyszeć ??
mi się marzy Show me heaven w wykonaniu Rachel, po prostu widzę ją w tej piosence
nie sadze zeby cos takiego bylo i mysle ze raczej nie bedzie. fajnie by bylo np uslyszec jakas piosenke leony lewis np, bleeding love lub better in time :)
ja bym chciała usłyszec 'Don't Stop 'Til You Get Enough' M. Jacksona, 'Not Afraid' Eminema, 'Seasons of Love' z Rent albo 'Don't Stop Believen' ' ze Spring Awakening : )
no , ale ja tylko mowie co chciałabym usłyszeć a nie ze to ma być i koniec kropka-,-
don't stop till you get enough pojawi się z okazji odc poświęconego jacko. artie ją zaśpiewa
Ja osobiście czekam na Abbę (duże prawdopodobieństwo, że się pojawi :P )
Bitelsów chyba był tylko jeden utwór więc pewnie można oczekiwać więcej :P
I jeszcze chciałbym usłyszeć coś The Eagles, Eltona Johna, Eminema
zgadzam się co do Jessie J.
ja jeszcze bym chciała usłyszeć Fuc*ing Perfect - Pink, sądzę, że ten utwór dało by się dobrze wpasować w któryś odcinek
i, tak jak ktoś już wspomniał, jeszcze jakieś utwory Queen, o i jeszcze Bruce Springteen, np. Born to Run
"Fuc*king Perfct"!!! czekałam na to cały odcinek "Born This Way" byłam pewna, że ktoś to zaśpiewa, niestety się pomyliłam, ale czekam ciągle z nadzieją ;)
Ja bym chciała też usłyszczec Aerosmith - I don't want to miss a thing
też chciałabym usłyszeć Aerosmith-I don't want to miss a thing tylko żeby mi nie zepsuli tej piosenki jak Michał Szpak
ale też Mamma mia Abby tak jakoś mi sie wydaje że by im pasowało
O też bym chciała piosenkę The Eagles, szczególnie Hotel California ;)
Co do ABBY to będzie już w odcinku za tydzień (odc. 20 z balem). I czytałam, że Coldplay już odwołało swoją "niezgodę" na wykonywanie ich piosenek, w końcu żona wokalisty (Gwyneth) występowała gościnnie ;p
Z chęcią usłyszałabym coś 30 seconds to mars, może This Is War? I jeszcze Shanie Twain - Man! I Feel Like a Woman ;) No i Eminema z Rihanną - Love The Way You Lie ;p
Marzy mi się jakiś duet Quinn i Pucka, obojętni co by zaśpiewali, choć może dobra byłaby piosenka Nelly Furtado i Jamesa Morrisona "Broken Strings" ;)
zgadzam się! poza tym: Abba, "I can't help falling in love with you", "Love the way you lie", "We will rock you", "Show must go on", "Love story", "Waka waka", "Hallelujah", "This is the life", "Tears in heaven", i chce odcinek z piosenkami z bajek xD
gdyby zaśpiewali cover Coldplay byłoby bosko! a co do 30STM to miło by było usłyszec 'Hurrincane', 'Closer To the Edge' albo 'This Is War'. 'Broken Strings' też ciekawy pomysł : )
Tak sobie słucham teraz Ellie Goulding i fajnie byłoby usłyszeć jakiś cover jej piosenki w Glee
coś Queen najlepiej w wykonaniu Jessego St. Jamesa :D, marzy mi sie 'Show Must Go On' w jego wykonaniu.. moze kiedys ;]
ale wlasciwie obojetnie co ale w jego wykonaniu, uwielbiam po prostu jego glos ;)
Z chęcią usłyszałam piosenkę Rihanny z ostatniej płyty, Shakiry np. w wykonaniu Santany, Goo Goo Dolls "Iris", coś Coldplay, Adele "Someone like you" w wykonaniu Rachel.
OneRepublic :D:D Tak w ogóle to w Glee chciałabym usłyszeć 'All The Right Moves', byłoby genialnie...no i Kings Of Leon 'Fans' i może coś The Fray : )
a ja chciałbym usłyszeć piosenki z filmu CRYBABY. najchętniej "King Cry-Baby", "Sh Boom", "Doin´ Time For Bein´ Young", "Please, Mr. Jailer", "Mister Sandman", "Highschool Hellcats".
druga propozycja to z filmu FOOTLOOSE. najchętniej piosenkę "Footloose", "Never".
Mi się marzy już od 2 sezonu "Come what may" z Moulin rouge, najlepiej Kurt i Blaine:) albo "Maria" z West side story w wykonaniu Blaina
A ja liczyłam na to, że skoro w serialu mamy aż 2 Azjatów to może usłyszymy coś z k-popu :)
chris colfer powiedział, że come what may to jedna z jego ulubionych piosenek i bardzo chętnie wykonałby ją w serialu. oczywiście zastrzegł sobie partie nicole kidman.
dodał, że inne piosenki, które chciałby zaspiewać najbardziej to sm rihanny oraz sexy back justina timberlake'a
Eminem ft Rihanna-Love The Way You Lie,Adam Lambert-Whataya want from me,Eminem-Not Afraid,Panic at the disco-The ballad of mona lisa,Pink-Who Knew,Backstreet Boys-Show me the meaning of being lonely
Z góry przepraszam jeśli coś było już w serialu(dopiero zaczynam 2 sezon). Zgadzam się z większością wyżej wymienionych propzycji.
Barbra Streisand ft. Celine Dion- Tell him (Quinn&Reachel), Amy Winehouse ft. Mutya Buena- B boy baby (Brittany)
Bobby Valentino- Slow down (Puck), Rihanna&K.West&Jay-z -Run this town (Artie, Finn, Tina)
Dante Thomas- Miss California (Puck), Beyonce- Best Thing I never have (Mercedes) ,King Cross- Jump (faceci)
Rihanna- California King bed (Quinn), Sinead O'connor- Nothing compares 2U (Reachel)
Miley Cyrus- When I look at You (Reachel), Miley Cyrus- Party in the USA (Brittany)
Christina Aguilera- Cant hold us down (Santana), Justin Timberlake- Dance with me ( Puck)
Katy Perry- Last Friday night (Brittany), Enrique Iglesias- Hero (Puck), Sandra- Maria Magdalena (Quinn)
Katy Perry- Last Friday night
Nie przeczytałem wszystkich Twoich propozycji, ale ta mi wpadła w oko. W najbliższym odcinku (3x04) piosenka się pojawi. Tyle, że nie Brittany będzie ją wykonywać... i nie piszę kto, żeby nie spoilerować : )
chciałbym usłyszec więcej rocku np. Jakiś utwór Linkina Park może "Breaking the habit" , "Numb", "Iridescent" coś z The Fray - "you found me" , "How to save a life". Coldplay. Oraz utwór Anny Nalick "Breathe 2am"
Też bym chciał, aby więcej współczesnego rocka było. Ale jestem też fanem musicali i mogli by coś zaśpiewać z Sweeny Tood - Demoniczny golibroda z fleet street, szczególnie jakby zrobili jakiś odcinek np. o Halloween.
Ja bym chciała usłyszeć m.in takie kawałki jak :
Greend Day - American Idiot, Holiday.
Rihanna - Only Girl.
Taylor Swift - You Belong With Me, Love Story.
Avril Lavigne - Wish You Were Here, Smile.
Kings Of Leon - Use Somebody.
Bruno Mars - Grenade.
Kelly Clarkson - Mr.Know It All, Already Gone, Because Of You.
Lady Antebellum - Just A Kiss.
Maroon 5 ft. Christina Aquillera - Moves Like Jagger.
i wiele innych ;)) ale te najbardziej.
Zdecydowanie się zgadzam co do "Only girl..."! Mogliby z tej piosenki zrobić naprawdę dobry cover.