PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118169
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Chcac nie chcac przynajmniej wedlug mnie wszystkie gospodynie domowe pomimo swych lat maja cialo ktore nie powstydzilaby sie nie jedna nastolatka. I ktora z nich wedlug was powina otrzymac miano najsexowniejszej gospodyni?

Wedlug mnie jest to Susan Mayer

ocenił(a) serial na 10
gumis1412

Oczywiście :
Numer 1
Gabriele - Eva longoria Parker
Numer 2
Bree - Marcia Cross
Numer 3
Susan - Teri Hatcher
Numer 4
Edie - Nicollette Sheridan
Numer 5
Lynette - Felicity Huffman
Numer 6
Katherine - Dana Delany

Na mojej stronce Film Web ,, Sobek92''mam zdjęcia .

Sobek92

1. Gabrielle
2. Bree/Edie
3. Susan/Katherine
4. Lynette

ocenił(a) serial na 10
PrzemQ_3

1. Eva Longoria Parker - Gaby
2. Susan - Teri Hatcher/ Edie - Nicolette Sheridan
3. Bree - Marcia Cross
4. Katherine - Dana Delany / Lynette - Felicity Huffman

W sezonach 1-3 i może 4 Susan ustawiłbym na m-scu 3, ale w 4 sezonie i teraz w 5 jest taka "odpicowana", że HEEEJ:)

ocenił(a) serial na 10
gumis1412

1 miejsce zdecydowanie Nicollette Sheridan!!

ocenił(a) serial na 10
gumis1412

1. Gabbi
2. Bree

[[tresc posta jest zdecydowanie za krotka']]

gumis1412

jako męski widz serialu nie mogłbym zrozumieć jeżeli jakiś facet nie podałby na 2 pierwszych miejscach Gabrielle i Edie ;D

1) Edie (figura świetna dla mnie, twarz czasem nie bardzo fajnie wygląda, ale czasem bardzo pięknie) :)
2) Gabrielle (też ma bardzo fajną figurę, ale w odróżnieniu od Edie nie ma tak ,,kształtnej'' figury ;) twarz dla mnie bardzo piękna, ale jedyny minus to wzrost :(

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

To zależy kto co lubi, przynajmniej nie musi odmawiać sobie największych szpilek, żeby nie przerosnąc faceta ;)

ocenił(a) serial na 5
gumis1412

1. Lynette - Piękna i piekielnie inteligentna.
2. Edie - Zdzirowata i niebezpieczna.
3. Bree - Kawał suki; kobieta, w której żyłach płynie woda z lodem zamiast krwi.

ocenił(a) serial na 8
pazoozoo

1. Gaby
2. Edie
3. Susan

Joe_Black1

Susan i Gabrielle.

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

O matko, nie mogę się nadziwić, że niemal wszyscy na jednym z pierwszych miejsc stawiacie tego patyczaka Susan ;O Chyba, że... chodzi nie tylko o ciało...Ona ma wyjątkowo seksowne spojrzenie i hm... po prostu wygląda jakby lubiła seks;)
Gabi jest śliczną hot kokietką, natomiast stojąca po przeciwległym biegunie Bree to typowa 'zimna suka', kobieta o której faceci myślą,zaintrygowani, ale też z obawą... i to ich w niej kręci;]
Ucieleśnieniem męskich fantazji jak na mój gust jest Edie - nieskrępowana, chętna, długonoga blondynka o wysportowanym ciele, celowo seksowna.
Lynette ma fajne ciało,które niestety ukrywa pod tymi wstrętnymi koszulami flanelowymi, cóż ubiera się "na luzie" i nie jest tak seksowna jak była, kiedy pracowała.
Katherine... Jest chyba najbardziej zwykłą, nieprzerysowaną bohaterką. Ona reprezentuje taki seksapil ...subtelny, wysmakowany.

Hm... Możliwe, że mój dystans do typu Suzan jest powodowany tym, że sama jestem w dość podobny sposób "seksowna". Wiecie - urocza i seksowna "przez przypadek". Szczerze nie wiem, którą desperatkę bym wybrała jako tę naj... Jestem chyba typem,który chciałby skruszyć Bree XD

Prawdziwa_Magdalena

skąd wiesz co nas kręci w Bree?? ;)
EDIE, GABRIELLE I SUSAN najpiękniejsze i najseksowniejsze!!!!!
wszystkie są inne i wszystkie pod względem charakteru uwielbiam, oprócz Katherine... nie dlatego, że mi się nie podoba, jest po prostu za nudna na GNW...

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

1.Susan
2.Gabrielle
3.Lynette
4.Bree
Edie i Katherine w ogole mi sie nie podobaja :P

ocenił(a) serial na 8
ArusArczes

A mylę się?;>

ocenił(a) serial na 10
Prawdziwa_Magdalena

GABY JEST NAJBARDZIEJ ZAJEBISTA W 19 ODCINKU 5 SEZONU... JAK JEST W EDIE W TEJ RESTAURACJI...;)

ocenił(a) serial na 6
crazYboY50007

Zdecydowanie Bree jest niesamowicie sexowna i ma piękne włosy. Na drugim miejscu dla mnie Edie za świetne ciało i fajny głos. Gabrielle jak dla mnie najgorsza, twarz ma jakąś taką męską... ma super tyłek ale tylko tyle jak dla mnie przynajmniej.

ocenił(a) serial na 9
Godfather99

`Gabrielle jak dla mnie najgorsza, twarz ma jakąś taką męską`
Męską? Gdzie Ty to zauważyłeś? Hah ;D

pazoozoo

"Bree - Kawał suki; kobieta, w której żyłach płynie woda z lodem zamiast krwi. "

Świetne! Uwielbiam ja za to xD

gumis1412

Najseksowniejsza? Hmmm...
Edie, kiedy myła samochód w odcinku 1x04 i w ogóle najlepiej wyglądała (jako całokształt) w sezonie piątym. Nie mówię, że wcześniej też dobrze nie wyglądała.

Zawsze modna i zawsze na czasie. Drapieżna baba i nie będąca cierpiętnicą jak postacie z polskich seriali. Uwielbiam ją i uwielbiałem.

Nie mogę odżałować jej straty.

Zawsze Cię będę uwielbiał Edie.
Twój wielki fan.

michu1945

michu1945
zgadzam się co do Edie, w GNW była dla mnie boginią ;)
jestem jej WIELKIM FANEM!!!!

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

Najseksowniejszą gospodynią była, jest i będzie EDIE!!!!!!!! :)

ocenił(a) serial na 10
dawcio930

Najseksowniejsze zdecydowanie - Gabi and Edie! I koniec xD

ocenił(a) serial na 10
RratedR

Gabi, Edie i Robin. Święta trójca seksu w tym serialu ;p

gumis1412

1. Moim zdaniem zdecydowanie Bree. Jest taka wyrazista i oryginalna. Piękna, po prostu idealna :)

2. Nastepne miejsce (wg mnie) należny sie Linett. Choc trzeba przyznac, ze tylko czasami jest olsniewajaca to jest piekna.

3. Edie, bo jest zdecydowana i wyrazista.

4. Susan za piekne nogi. Serialowe, bo na czerwonym dywanie wygladaja strasznie :P

5. Ostatnie miejsce dla Gabi, ktora pokazała juz cała siebie przez co stala sie nudna.

gumis1412

Bree & Gabriel nr 1. totalnie 2 rozne typu urody i oba uwielbiam
Kathrin
Lynette
susan
Eddie

ocenił(a) serial na 10
gumis1412

1)Gabrielle Solis
2)Susan Mayer (tylko w trzech pierwszych sezonach)Potem serial zrobił się nudny i tym samym Susan

maryfw

Katherine i Lynette :)

gumis1412

kobiety i faceci całkiem inaczej patrzą na urodę kobiet, to wie już chyba każdy, ale ;)...
wiem, że Katherin, Bree i Lynette nie są brzydkie, ale nie mogą się raczej równać z pozostałą trójką czyli: Edie, Gaby i Susan, które są śliczne...

gumis1412

kobiety i faceci całkiem inaczej patrzą na urodę kobiet, to wie już chyba każdy, ale ;)...
wiem, że Katherin, Bree i Lynette nie są brzydkie, ale nie mogą się raczej równać z pozostałą trójką czyli: Edie, Gaby i Susan, które są śliczne...

ArusArczes

Susan jest brzydka i beznadziejna. nie wiem czy widzieliście jakie Teri
Hatcher ma zmarszczki... brzydka jest i tyle! Katherine rządzi!

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

gdzie wy oczy macie Susan porazka na calej lini, juz dawno powinni ja
usmiercic...najpiekniejsza Katherine i Gabi i nic tego nie zmieni!!

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

Zgadzam się co do Gaby,Susan,Edie. Gaby-jest idealna, Susan-ma ładną twarz ale jest stanowczo za chuda, Edie-jest seksowna za to można zauważyć,że po czwartym sezonie się postarzała(tak samo Mike) Bree-jest zimną perfekcjonistką i to mi się podoba,nosi zawsze eleganckie ciuchy,ma perfekcyjny makijarz,chodzi z podniesioną głową natomiast na zdięciu w gazecie ubrana w zwykłą bluzke i spdnie w dodatku bez gustu wygłąda fatalnie,nie wiem czy ktoś z fanów tej postaci filmowej chciałby wyglądać tak jak gwiazda prywatnie(i nie chodzi mi tylko o brak makijarzu),Lynette-jest nie brzydka,Katherin-zgadzam się,że nudna.Zdecydowanie wygląda na najstarszą z gotowych.

maryfw

Bo jest najstarsza.
Ma 54 lata, ale jak na swój wiek, trzyma się nieźle.
Może już nie jest seksowna, ale na pewno ma klasę.

ocenił(a) serial na 10
Madzia23_ns

I - Oczywiście Gabi : )!
II - Susan
III - Lynette

Nie rozumiem zachwytu nad postacią Edie. Jakoś nigdy za nią nie przepadałem. . .nie chodzi o wygląd, lecz o samą postać.

Madzia23_ns

Katherine nie jest seksowna?? Wy jesteście naprawdę ślepi!! weźcie je
wszystkie bez make-up'u to zobaczycie!! Dana Delany jest boska!! i tyle w
tym temacie!!

SatineNic

Oczywiście, jest seksowna, co do tego nie mam wątpliwości (;
Miałam na myśli to, że może dla niektórych nie jest seksowna, ale muszą przyznać, że ma klasę. O, może tak. Bo widzę, że się nie zrozumiałyśmy (;

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

Gabrielle
Susan
Lynette, Bree, Edie;]

za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 8
SatineNic

Ale my nie mówimy o Danie Dylany tylko o Katherine Mayfair. I nie oceniamy aktorek 'bez makijażu', a z pełną charakteryzacją.
Więc uspokój swój temperament i wycisz się trochę, jak nie potrafisz uszanować gustów innych to po prostu zamilcz zamiast miotać inwektywami.
i tyle w tym temacie.

Prawdziwa_Magdalena

nie Dylany tylko Delany jak już!
skoro mówimy o Katherine, to tym bardziej jest dla mnie najseksowniejszą
bohaterką. :)
poza tym moja droga istnieje takie coś jak wolność słowa, więc mogę wyrażać
nawet niepochlebną opinię na czyjś temat.
ps. nie potrzebuję wyciszenia czy też uspokajania mojego temperamentu. za
to Ty chyba niepotrzebnie odstawiłaś leki. i tyle w tym temacie :P

ocenił(a) serial na 8
SatineNic

Oczywiście - tu internet, a anonimowe machanie piąsteczką to domena takich jak Ty:) Z takim rozumieniem "wolności słowa" życzę powodzenia w przyszłym, dorosłym życiu i odwagi by mężnie stawiać czoła w procesach o publiczną zniewagę:)Buziaczki! :*

Prawdziwa_Magdalena

oczywiście, że bym powiedziała tak samo... z tego słynę, że mówię to co myślę i zawsze dostaję to, czego pragnę. będziesz w moim wieku to też się staniesz taką suką jak ja. :P jeszcze jedno: nie wszyscy muszą mnie kochać, nawet lepiej jak mnie nienawidzą, przynajmniej nikt nie pozostaje wobec mnie obojętny. mam tyle samo wrogów co przyjaciół. i bynajmniej nie zależałoby mi na przyjaźni z kimś takim jak Ty. bez obrazy... nie znam Cię, ale chyba nie chcę poznać. choć przyznam, że konfrontacja z taką osobą bardzo mnie intryguje... lubię wyzwania... i piękne kobiety ;)
'...życzę powodzenia w przyszłym, dorosłym życiu...' - hahaha! świetny dowcip. z tego właśnie słynie internet. nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie...

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

"Zawsze dostaje to,czego pragne"-to Brzmi idiotycznie,musiałabyś być rozpieszczona.Wnioskuje,że jednak życie cię nie rozpieszcza skoro jesteś tak zgożkniała.A Katrine wdlg mnie jest najbrzydsza z gotowych ponieważ wygląda na najstarzej,może dlatego,że jestem młodą osobą nie imponuje mi 54-latka,za to gdybym była jej rówieśniczką napewno byłabym zachwycona tym jak się trzyma dlatego rozumiem twój podziw.

maryfw

rozczaruję Cię. nie byłam rozpieszczana. po prostu potrafię walczyć o swoje
i nigdy nie pozostaję bierna. zastanawiam się teraz czy jest sens wdawać
się dalej w tą dyskusję...
ale powiem tyle, że nie dziwię się, iż w ten sposób patrzysz na Katherine.
nie podoba Ci się, rozumiem. wynika to zapewne z tego na jakim etapie
swojego życia jesteś. wracając do Katherine: wiem ile ma lat i to
absolutnie mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. :) to chyba przychodzi z
wiekiem... dostrzega się w człowieku również inne rzeczy niż duże cycki,
fajny tyłek etc.
ps. zgorzkniała pisze się przez 'rz'
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

"dostrzega się w człowieku również inne rzeczy niż duże cycki,
fajny tyłek etc."
Tutaj mówimy o wyglądzie i to właśnie oceniam.Jeśli chodzi o Susan jest urocza ma ładne rysy twarzy(mimo,że ma wychudzoną twarz a ciało obrzydliwie wychudzone to jest barwną postacią i przymykam oko na jej wady)Głównie oceniam bohaterki na podstawie twarzy i uroku osobistego a nie dużych cycków i fajnego tyłka czego przykładem jest Susan nie ma ani jednego ani drugiego za to Gabi jest drobna i ładna.

ocenił(a) serial na 8
SatineNic

I po co ten wywód? Podejrzewam, że nikogo na tym forum nie interesuje z czego słyniesz, jaką jesteś suką, czy Cię ludzie kochają czy nienawidzą.

"oczywiście, że bym powiedziała tak samo... z tego słynę, że mówię to co myślę" do tego momentu Twoja wypowiedź miała ręce i nogi, bo odnosiła się do komentarza na który odpowiedziałaś. Reszta Twoich wypocin jest całkowicie zbędna :) Znam paru takich ludzi jak Ty, którzy uwielbiają wszem i wobec rozgłaszać jacy są szczerzy do bólu, wredni i mają tyyylu wrogów... tylko zawsze zastanawiam się czemu to służy :)
Pozdrawiam

SatineNic

Użytkownik "Prawdziwa_Magdalena" ma rację. Zanim wygłosimy swoje wolno-słowowe teorie, zastanówmy się, czy powiedzieli byśmy w realu to samo.

ocenił(a) serial na 8
SatineNic

Istnieje takie coś jak wolność słowa i istnieje też coś takiego, jak GUST. Każdy może mieć inne upodobania i to, że nie są one zgodne z Twoimi, nie znaczy, że człowiek jest ślepy.

Dana (oraz postać, którą gra) jest niewątpliwie bardzo atrakcyjną kobietą, z klasą, ale w moim odczuciu nie jest ani trochę seksowna. Każdy inaczej postrzega seksualność, dla mnie niesamowicie seksowne są np. Megan Fox, Monica Bellucci czy Scarlett Johansson (każda w inny sposób). Po prostu seksualność nie zawsze idzie w parze z urodą... Kobieta seksowna nie musi być piękna i na odwrót. Ale powtarzam, każdy postrzega to inaczej i gdyby każdy z nas uważał swoje upodobania jako jedyne poprawne, to wszyscy bylibyśmy ślepcami :)

gumis1412

Najseksowniejsza? Hmmm...
Edie, kiedy myła samochód w odcinku 1x04 i w ogóle najlepiej wyglądała (jako całokształt) w sezonie piątym. Nie mówię, że wcześniej też dobrze nie wyglądała.

Zawsze modna i zawsze na czasie. Drapieżna baba i nie będąca cierpiętnicą jak postacie z polskich seriali. Uwielbiam ją i uwielbiałem.

Nie mogę odżałować jej straty.

Zawsze Cię będę uwielbiał Edie.
Twój wielki fan.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

1. Gaby - bo jest po prostu idealna, nawet jako zmęczona kura domowa wyglądała bosko
2. Lynette - bo to moja ulubiona postać, jest silna i seksowna, prawdziwa kobieta

ocenił(a) serial na 8
aiello

a wiec moja list

Miejsce 6
Lynette Scavo - Felicity Huffman

lubie ja, i moim zdaniem jest najlepsza aktorka z wszystkich, natomiast nie ma moim zdaniem tyle sex-appealu lub tego czegos co mnie do niej przyciaga..jest swietna osoba, kocham ja za to jaka jest ale nie jest ona tak seksowna jak inna. Lecz to jest tylko moje zdanie

Miejsce 5
Katherine Mayfair - Dana Delany

Katherine jest naprawde dbajaca o siebie osoba, lecz w rudych wlosach trzeba gustowac, jej to definitywnie pasuje, natomiast u Bree widza mi sie zdecydowanie bardziej. Patrzac na wiek to Delany jest naprawde w znakomitej formie, jestem pod wielkim wrazeniem. Biorac pod uwage wszystkich to Delany u mnie ma miejsce 5-te, 4 pozostale maja "to cos" wiecej ;)

Miejsce 4
Gabrielle Mayfair - Eva Longoria Parker

Trudno mi bylo wybrac miedzy miejscem 3-cim a 4-tym. Natomiast u Evy drazni mnie to, ze jest taka malutka (tylko 1,57 m wzrostu). Ja osobiscie nie gustuje w malych kobietach, wole wieksze. Eva ma piekna urode, wlosy i kolor skory, natomiast jej figura przez wzrost nigdy nie dorowna innej kobiecie o podobnych ksztaltach, ktora jest 10cm wyzsza. Nie zmienia to jednak faktu, ze uwazam ja za bardzo seksowna i przyciagajaca, ale jest to cos co mnie w porownaniu do TOP3 drazni, dlatego miejsce 4!

Miejsce 3
Bree Hodge - Marcia Cross

Marcia jest naprawde kobieta z klasa. Jej rude wlosy dodaje jej w tym przypadku duzo elegancji. Jej styl, jej fryzra i jej jezyk (jako Bree) jest bardzo wyniosly i dodaje jej w moich oczach duzo sex-appealu, dojrzalosci i wlasnie tego "czegos". Jest bardzo przyciagajaca i naprawde piekna, lecz na moj gust i na moj wiek zbyt dojrzala i malo szalona!

Miejsce 2
Angie Bolen - Drea de Matteo

Nie zapomne Drea de Matteo jako Adriana La Cerva w serialu "Rodzina Soprano" byla fenomenalna nie tylko w aktorstwie ale rownierz w przedstawieniu kobiety "moich" marzen :] Ta kobieta ma to cos, strasznie mi sie podobala jako La Cerva, ten "niewyparzony pysk", ten akcent, ta klasa, ta mlodosc - moj gust! Zajela by nawet miejsce pierwsze,natomiast tutaj mam oceniac rownierz postac z serialu Desperate Housewives a Angie Bolen jest rownierz bardzo seksowna, ale definitywnie mniej odwazna, jezeli chodzi o fryzury, ubior itp. dlatego miejsce 2.

Miejsce 1
Edie Britt - Nicollette Sheridan

No kto inny mogl by dostac pierwsze miejsce. Sheridan i Britt sa prawdziwe seksbomby, uwielbiam kobiety odwazne, jezeli chodzi o ubior, lubie duzo cialka, piekne blond wlosy a jeszcze bardziej - wielka gebe :D Jej sceny z myciem samochodow - boskie, jej klutnie z Susan - jej zarozumialosc, szczerosc dodaja jej w moich oczach sam sex-appeal - Nicollette Sheridan to dwoma slowami "czysty SEX" i moje miejsce pierwsze! !!!!