PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118169
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Chcac nie chcac przynajmniej wedlug mnie wszystkie gospodynie domowe pomimo swych lat maja cialo ktore nie powstydzilaby sie nie jedna nastolatka. I ktora z nich wedlug was powina otrzymac miano najsexowniejszej gospodyni?

Wedlug mnie jest to Susan Mayer

ocenił(a) serial na 8
M_Weaver

oczywiscie nazwisko Gabrielle jest Solis, nie Mayfair, zwracam honor, popieprzylo mi sie cos ;P pozdrawiam

M_Weaver

Mam pytanie, które odc lecą dziś na foxlife? Chodzi mi o numery odcinków.

M_Weaver

Bez namysłu to Edie i Gabi

a wyżej powinno byc Gabrielle SOLIS

gumis1412

po 1 żadna nie jest brzydka, ale też nie wszystkie są przepiękne

mój ranking:

miejsce 7:
Lynette Scavo
jak napisałem we wstępie, nie jest brzydka, ale żeby była piękna i seksowna to raczej nie...
zwykła kobieta po 40 o przeciętnej urodzie, która się nieźle trzyma
uwielbiam jej postać, ale tutaj oceniam wygląd

miejsce 6:
Katherine Mayfair
może trochę nudna w swoim wizerunku, ale jednak "to coś" w sobie ma...
jak na swój wiek jest niesamowita i trzyma się rewelacyjnie! ma w oczach taką fajną "drapieżność" ;)

miejsce 5:
Bree Van De Kamp
Bree jest bez wątpienia piękną kobietą, ma specyficzny typ urody, do którego w największym stopniu przyczyniają się jej długie ogniste włosy... ona bez wątpienia ma "TO COŚ" czym przyciąga do siebie uwagę - to w jaki sposób mówi czy chodzi, Bree o kobieta posiadająca wielką klasę...

miejsce 4:
Angie Bolen
myślę, że jest to pierwsza z desperatek za którą obejrzałbym się na ulicy ;)
jest piękna, ma bez wątpienia wyrazisty typ urody (taki egzotyczny trochę), również sposób w jaki się ubiera przyciąga uwagę...
jest pewną siebie, bardzo seksowną kobietą
i te długie blond włosy... :)

miejsce 3:
Susan Mayer
na forum sporo użytkowników wypowiadało się na temat jej urody negatywnie i z tego co zauważyłem w większości były to kobiety... więc moja teoria, że mężczyźni i kobiety inaczej oceniają urodę kobiet chyba się sprawdza...
nie bardzo kojarzę jak Teri Hatcher wygląda w realu, ale oceniam serialową Susan i uważam, że jest ona śliczna, ma ładną twarz,
jak na swój wiek wygląda bardzo młodo, jest dziewczęca i roztrzepana, co dodaje jej uroku,
jest bez wątpienia bardzo piękną i seksowną kobietą

miejsce 2:
Gabrielle Solis
za taką kobietą nie tyle bym się obejrzał na ulicy, co szedłbym za nią spory kawałek :D
chyba nie muszę się rozpisywać i udowadniać, że Gaby Solis jest najpiękniejszą mieszkanką Wisteria Lane,
mimo, iż nie ma figury seksbomby, jest prześliczna i bardzo seksowna, szczególnie w sezonach 1-4... Gabrielle jest może trochę za niska, ale i tak uważam ją za ideał kobiety
jej charakterek też jest genialny :)
samą Evę Longorię uważam za jedną z najpiękniejszych kobiet w show-biznesie...

miejsce 1:
Edie Britt
Gabrielle jest naładniejszą bohaterką serialu, ale Edie jest bez wątpienia najseksowniejszą!!!
po 1 jej cały wizerunek i styl bycia powoduje to, że jest niebywale seksowna...
po 2 jak to sama kiedyś ujeła w serialu: ,,ja mam po prostu więcej tego, czego pragną faceci'' i rzeczywiście ciało ma idealne!
uwielbiam piękne, odważne, pewne siebie długowłose blondynki...
jeżeli mam wybierać, która desperatka jest najpiękniejszą i najseksowniejszą kobietą na Wisteria Lane to Edie jest bez wątpienia numerem 1!!!!!
cała jest fantastyczna, po prostu jak ktoś już to ujął: "czysty sex"

bardzo żałuję, że zgineła :/
jestem jej wielkim fanem; była najoryginalniejszą desperatką, jej postać zawsze wprowadzała wiele do serialu wiele intryg, gierek, a przecież właśnie o to w nim chodzi ;)
o niej naprawdę można było powiedzieć: GOTOWA NA WSZYSTKO

ArusArczes

Właśnie to jest fajne w desperatkach, że każda z nich prezentuje zupełnie odmienny typ urody i charakteru i dlatego każdy widz DH może wybrac ,,coś dla siebie".

Jak dla mnie na podium są Angie, Katherine i Gabi ;d

ladymayfair

Gabrielle jest chyba najładniejsza

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

Arus, zgadzam się z tobą co do rankignu depseratek choć jestem kobietą i w dodatku hetero...:P
Chciałabym napisać coś więcej, ale opisałeś świetnie desperatki więc nie mogę nic innego zrobić tylko się z tobą zgodzić. Pzdr. :)

ocenił(a) serial na 10
gumis1412

Susan !!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
gumis1412

Moim zdaniem najładniejsza jest Bree. Ma śliczną twarz, zgrabne ciało i przepiękne włosy! Uwielbiam jej elegancję, wyniosłość, zimne spojrzenie i to, że zawsze stara się być taka idealna.
Na drugim miejscu postawiłabym Gabrielle za świetnie ukłądające się włosy, łądną twarz i filigranową figurę. Udowadnia, że kobieta nie musi mieć krągłych kształtów aby być seksowną.
Trzecie miejsce Susan, ma urocze duże oczy.
Lynette bardzo lubie, ale niespecjalnie podoba mi się jej aparycja, Katherine natomiast jest zwyczajnie ładna (chciałabym tak wyglądać w jej wieku, ale nie ma w sobie nic, co jakoś szczególnie przykółoby uwagę).
Pozostaje jeszcze Eddie - długonoga, blond seksbomba, nosząca wydekoltowane bluzki i superkrótkie spódniczki. Nie przemawia do mnie taki typ urody. Z pewnością przykówa uwagę wieu mężczyzn, ale moim zdaniem jest zbyt wyuzdana i perwersyjna.

Vivien17

1. Gabrielle - sexowna i zadziorna
2. Susan - powala swoją niezaradnością, co dodaje jej uroku
3. Bree - dziewczyna klasa, zawsze elegancka i zadbana
4. Lynette - chłopczyca, ale ma ładny uśmiech
5. Eddie - ładne nogi, ale troszkę razi mnie jej "wulgarna" uroda
6. Katherine - nie w moim typie;p

użytkownik usunięty
gumis1412

Susan zdecydowanie :P

1. Gabrielle - słodka i sexowna
2. Angie - gdyby nie Gabi nr.1
3. Katherine & Eddie - pierwsza bardziej kobiece kształty , ale Eddie dłuugie nogi
5. Suzan - te oczy
6. Bree - trochę taka wampirza uroda ale mimo to interesująca
7. Mary Alice - taka sobie
8. Lynette - bo musi tu być ale w ogóle mi się nie podoba , koniowata chłopczyca

ocenił(a) serial na 10
gumis1412

1) Gabrielle / Edie
2) Susan / Angie
3) Bree / Mary - Alice
4) Lynette
5) Katherine

Wszystkie mi się podobają prócz Katherine, nie wiem czemu. A Mary - Alice czasami tak olśniewająco wyglądała, że ah.

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

1. Bree zdecydowanie i powyżej napisano na ten temat wszystko, to ideał piękna i seksapilu
2. Eddie jest najseksowniejsza, chociaż czasami miała widoczne zmarszczki na twarzy to ciało i styl bogini!
3. Gabi/Susan są ładne, zgrabne i tyle, kiedyś Gabi była bardziej "wredna" i wtedy miała w sobie więcej uroku
4. Angie- bo jest śliczną pyskatką(mój własny neologizm:D),uwielbiam jej włosy i Lynette, która jest piękna, niestety w serialu za rzadko pokazują jej seksowną stronę, zwykle chodzi ubrana w koszule i ma spięte włosy, ale w sukience i z burza blond włosów daje czadu