PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 406497
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Obejrzałem i moim skromnym zdaniem bardzo dobry odcinek, nic nie przynudzało poza sceną z tą gadaniną między królem a byłą królową(jego matką) poza tym było bardzo fajnie a w szczególności scena ze smokami i ożywienie John'a Snowa :D

ocenił(a) serial na 2
Venedet

Jak zwykle głupoty gadasz. To juz norma u Cb :)

mateuszz27

O, widzę, że naczelny troll z "Walking dead" zawitał i tutaj .... niestety.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mateuszz27

hmmm, nie wiem czy tylko ja tak mam, ale za każdym razem jak czytam jakąś twoją wypowiedź mam ochotę umrzeć z zażenowania...
Jestem jedyna?

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 2
nutria_00

Przykre to co piszesz. Jak tu bedzie pokoj na swiecie jak nawet Polak Polakowi wydłubałby oczy. Jakbyś niezuwazyla to ten typ mnie zaatakował ,ale co tam ty urosłaś sobie ze to Ja jestem ten baaaaad.

ocenił(a) serial na 2
pomsta1350

Błędy w serialu ? Cos ci sie pomyliło.

ocenił(a) serial na 2
TyrionLanister

Kto by pomyślał ze awet ty bedziesz wyzywać.

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Która konkretnie część mojej wypowiedzi jest głupotą?
Skoro "u mnie to norma" to rozwiń swoją wypowiedź i podaj jakieś argumenty.

ocenił(a) serial na 2
Venedet

Ta powyższa wypowiedz oraz cały dialog jaki prowadziłeś z ILN na temat brienne i akcji z sansa. To wszystko to twoje wyssane z palca brednie. Kolega ILN ma tu 100% racji.

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Wszystko co napisałem w dyskusji z ILN było zgodne z logicznym myśleniem tak samo i teraz.
Zresztą dla Ciebie nie jest istotny sens wypowiedzi ważne żeby zawierała hejt na Grę o Tron ponieważ wtedy możesz się z tym utożsamić.

ocenił(a) serial na 10
xUmcyk

Dokładnie wilkor po prostu wyczuł, że jego pan żyje i tyle : )

ocenił(a) serial na 8
xUmcyk

Już dawno można było wywnioskować że Jon jest tak jak jego "rodzeństwo" jest wargiem.

użytkownik usunięty
xUmcyk

Ja też uważam, że nie ma to związku z wilkorem. Każdego Starka łączyła specjalna więź ze swoimi Wilkorami, on po prostu wyczuł, że John wraca do życia.

Venedet

Tez tak mysle. Bez powodu nie pokazywali wilkora co i rusz gdy Melisandre próbuje ozywic Jona i pozniej gdy wszyscy wyszli.

mania19

Jakie co chwile? Lezal sobie i tyle... jak wyczul, ze jego pan zyje to zareagowal.

Gorzej z czerwoną bo teraz ja spala za przywolanie potwora..

PabloB

Mi sie wydaje ze dusza Jona byla w Ghoscie. I ta magia Melisandry otworzyla cialo Jona zeby dusza spowrotem do niego weszla, za duzo bylo rzutów kamera na Ghosta.

FastSmith7

Łee to zaraz ucieknie bo w nim wiecej dziur niz w Titanicu...

ocenił(a) serial na 5
FastSmith7

Zgadzam się z Tobą. Jon żył w Duchu. I to imię, które mu nadał! Teraz mi zaczyna wszystko pasować.

ocenił(a) serial na 10
FastSmith7

też uważam, że to prawdopodobne
ostatnie co powiedział Jon przed śmiercią to imię Ducha, więc jakieś powiązanie między nim a wilkorem jest możliwe

mania19

Psy mają milion razy lepsze zmysły od człowieka. Nie trzeba być Sherlockiem, żeby wiedzieć, że po prostu wyczuł oddech Jona.

Sugetzu

To nie jest pies tylko wilkor :D

mania19

To tylko bardziej potwierdza to co piszę. :P

Sugetzu

Nie dla mnie :) skoro pisales, ze psy to psy, a nie wilkory :) jakbys uzyl slowa wilkor to bym sie nie czepiala

mania19

Trollujesz czy po prostu tak mało wiesz? Wilki są bardziej przystosowane do życia w dziczy, a więc logicznie mają lepiej rozwinięte zmysły. Nie kłóć się ze mną, bo to nie ma najmniejszego sensu.

Sugetzu

Nie kłoce sie :) ja musze miec napisane tak jak ma byc, ja pisze o wilkorach a ty mi z psami :)

mania19

oświecę Cię - Wilkory nie istnieją naprawdę:) Kolega podał za przykład psy/wilki bo zapewne na tych stworzeniach były wzorowane te kreatury i jeżeli wysilimy się na odrobinę logicznego myślenia, dodamy 2+2 to pokryje nam się to z tezą kolegi.
PS. "musze mieć napisane jak ma być" z takim rozumowaniem ciężko CI będzie w życiu:)

Madness0086

Wiem, ze nie ma wilkorów hehe. Zapewne na wilkach lub psach byly wzorowane wilkory, ale nic mi na ten temat nie wiadomo, nie slyszalam aby Martin sie na ten temat wypowiadal. :)

ps w sumie jak sie zastanowic to z moimi pogladami w zyciu czasem ciezko :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

Wilkory istniały ,były to największe wilki jakie kiedykolwiek istniały. Żyły w obu amerykach ok 10 tys. lat temu;)

Christopher_filmweb

Jakos nigdy nie interesowalam sie historia wilków :) a inny uzytkownik napisal, ze one nie istnieja. :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

http://dinoanimals.pl/zwierzeta/wilk-straszny-canis-dirus/

Christopher_filmweb

dzieki :) a jak po odcinku?

ocenił(a) serial na 10
mania19

Jak dla mnie odcinek 9/10, byłoby 10/10 gdyby wątek w KP nie przynudzał:P
Ps; kurde tak przyglądam tą stronę którą podałem i trochę smutno, tyle wspaniałych zwierząt wymarło;(

Christopher_filmweb

Mi szkoda dinozaurow, ale co poradzic.

ocenił(a) serial na 10
mania19

Gdyby nie wymarły prawdopodobnie nie było by człowieka, a co za tym idzie GoT:D

Christopher_filmweb

Bóg by dal rade pomiescic wszystkich hahaha :) zarcik :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

Taa, relacja człowiek ze dinozaurami jak Tyriona ze smokami

Christopher_filmweb

Wszystko jest mozliwe ;) wierze, ze znalazloby sie rozwiazanie dla ludzi i dinozaurow razem :) No i dla mnie Tyrion moglby sie pozbyc tej brody.

ocenił(a) serial na 10
mania19

Z brodą wygląda poważniej:P

Christopher_filmweb

A mi sie nie podoba :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

Hmm po zastanowieniu mi obojętnie czy z brodą czy bez. A co Ty na to że Jon ma teraz krótsze włosy, wiem że niektóre użytkowniczki uwielbiają jego loki:P

Christopher_filmweb

A ma krótsze? :) ja nic o tym nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
mania19

Coś mu Melisandre obcieła, ale niewiele pewnie:P Ale mam skojarzenia że coś mu obcieła i wrzuciła do ognia:D

ocenił(a) serial na 10
mania19

Kuśke mu skróciła i wrzuciła do ognia:P

Christopher_filmweb

haha :) no w sumie jak tak lezal i Melisandre myla mu rany to jak Jezus wygladal haha :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

Mesjasz powstał:P