Powoli się rozkręca, bo powoli , ale końcówka wymiata. Fajnie się rozwija "miłość" Margaery do Joffreya, Theon wkońcu we właściwym miejscu, no i 3 konfrontacje: za murem, Dog vs Lord of Light i na deser Astapor :) Czekam na następny odcinek
mnie w sumie zastanawialo kiedy sie okaze ze Dany doskonale rozumie co ten handlarz o niej mowi :D ale na takie zakonczenie jakie bylo- tj, spalenie go przez smoka i wyrzniecie wszystkich panow przez armie nieskalanych jakos nie wpadla - raczej pomyslalam ze nie dowiary ze Danearys odda swoje 'dziecko' czyli smoka takiemu draniowi.
W sumie tak, ale wyglądała(oddając smoka) bardzo przekonująco ;) Świetnie zagrana scena. I na doprawienie jeszcze "uwolniła" swoją armię. Jak dla mnie bomba :)
prawda jest taka ze tak samo jak i w ksiazce denerys była najciekawszym watkiem po krwawych godach, na 2 msc krolewska przystan. reszta tylko z ciekawosci mozna obejrzeć
Czy ja wiem.. oczywiście, że jest jednym z najbardziej interesujących wątków <i KP>, ALE strasznie wciągnęły mnie również np. 'przygody' Brienne, Aryi i 'Nie Ma Twarzy', i rodu Martellów, a to tylko po lekturze połowy UdW <podejrzewam, że w TzS Davosa też będzie interesująco poczytać>. Może to kwestia gustu, o którym się ponoć nie dyskutuje..