Co było waszym zdaniem zabawne a co żałosne? Oczywiście większość zapewne uważa, że cały serial jest żałosny (też w pewnym sensie tak uważam) ale jednak kilka elementów było fajnych czy też takich przy których można było się uśmiechnąć.
Moim zdaniem fajne było np. to na początku jak ta ta jego dziewczyna mówiła do służącej uspokój się i walnęła ją w pysk, albo litery przy końcu programu informacyjnego, pomysł był fajny z tym "promocja nie łączy się z innymi" ale myślałem, że będzie to ujęte w innym kontekście, lepszym. Żałosne natomiast moim zdaniem było to z tą lornetką i np. zakończenie. A waszym zdaniem?
Mnie najbardziej rozśmieszył wyskok z auta, ale znalazło się też parę innych fajnych momentów jak naprzykład obrazek do zdania "nosiliśmy te same ubrania".
Ja akurat uważam, że serial jest genialny i zabawny :D Najbardziej rozbawiły teksty w stylu "To pański brat" "Nie, to telefon" czy jak to tam leciało no i oczywiście cały program informacyjny. Za to skwasiłam minę przy żartach takich jak beknięcie Alfreda w twarz gosposi.
Ale ogółem serial zapowiada się fajnie, czekam na kolejne odcinki, szkoda tylko, że jest ich tak mało. Chociaż z drugiej strony, gdyby mieli zrobić 10 sezonów, tak jak u Niani, to wolałabym już pozostać przy tych czterech.
Moje zdanie: dobry komediowy serial który pokazuje prawdę i komdię o innych serialach. Pozdrawiam
Za tydzień odcinek 2 :)
Przypuszczam, że jak wzrośnie oglądalność to nakręcą następne odcinki, no chyba, że w 4 odcinku uśmiercą wszystkich bohaterów :3