PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=511966}
5,8 3,1 tys. ocen
5,8 10 1 3101
6,7 3 krytyków
Grzeszni i bogaci
powrót do forum serialu Grzeszni i bogaci

Co było waszym zdaniem zabawne a co żałosne? Oczywiście większość zapewne uważa, że cały serial jest żałosny (też w pewnym sensie tak uważam) ale jednak kilka elementów było fajnych czy też takich przy których można było się uśmiechnąć.
Moim zdaniem fajne było np. to na początku jak ta ta jego dziewczyna mówiła do służącej uspokój się i walnęła ją w pysk, albo litery przy końcu programu informacyjnego, pomysł był fajny z tym "promocja nie łączy się z innymi" ale myślałem, że będzie to ujęte w innym kontekście, lepszym. Żałosne natomiast moim zdaniem było to z tą lornetką i np. zakończenie. A waszym zdaniem?

spider_807

Mnie najbardziej rozśmieszył wyskok z auta, ale znalazło się też parę innych fajnych momentów jak naprzykład obrazek do zdania "nosiliśmy te same ubrania".

ken_tucky

ups miało być na przykład

ocenił(a) serial na 9
spider_807

Ja akurat uważam, że serial jest genialny i zabawny :D Najbardziej rozbawiły teksty w stylu "To pański brat" "Nie, to telefon" czy jak to tam leciało no i oczywiście cały program informacyjny. Za to skwasiłam minę przy żartach takich jak beknięcie Alfreda w twarz gosposi.

Ale ogółem serial zapowiada się fajnie, czekam na kolejne odcinki, szkoda tylko, że jest ich tak mało. Chociaż z drugiej strony, gdyby mieli zrobić 10 sezonów, tak jak u Niani, to wolałabym już pozostać przy tych czterech.

użytkownik usunięty
magmi

Moje zdanie: dobry komediowy serial który pokazuje prawdę i komdię o innych serialach. Pozdrawiam
Za tydzień odcinek 2 :)

użytkownik usunięty

Niestety będą tylko 4 odcinki. Reszta w <<ciekawostki>>.

Wcale się nie dziwie Tvn-owi -.- ************************

ocenił(a) serial na 9

Przypuszczam, że jak wzrośnie oglądalność to nakręcą następne odcinki, no chyba, że w 4 odcinku uśmiercą wszystkich bohaterów :3

spider_807

Mnie rozśmieszyła ta scena z tajemniczą ręką celującą do Marjon.Ciekawe skąd się wzięła ;D

spider_807

niektóre momenty mi się podobały. jak np. podawanie telefonu :
-to pański brat
-nie, to telefon

albo sama rozmowa
- Alfred
-Manfred
- Alfred

niektóre rzeczy były na siłe robione ale ogólnie serial mnie rozwala. xD