PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=511966}
5,8 3,1 tys. ocen
5,8 10 1 3101
6,7 3 krytyków
Grzeszni i bogaci
powrót do forum serialu Grzeszni i bogaci

Jakie jest wasze zdanie?

mnich141091

Dokladnie to samo pomyślalam :)

Ale chyba jednak bardziej głupie :P

ocenił(a) serial na 1
Doris_8

Ten serial jest beznadziejny! Ani nie jest śmieszny, ani niema fabuły. Ten
serial jest po prostu o niczym.

dziabal13

Tak jak każde telenowele, a ten serial ukazuje własnie głupoty związane z wymienionym gatunkiem :)

mnich141091

starsi mowia ,,glupie" mlodsi ,,glupie ze az smieszne!" to nasza wina ze od taki durnych tekstow mozna dostac glupawe? ja dostalam ataku smiechu od tej poscieli poryczalam sie ze smiechu. to jest glupie ale nie zenujace! jesli wam tak trudno zlapac glupawe (nie wiem czy wiecie wgl co to znaczy) to nie obwiniajcie seriali i filmow! to nie ich wina ze na starosc jestescie dretwi!

mnich141091

jest to głupie. ale mnie niektóre momenty rozśmieszyły. i o to im chodzi.

ocenił(a) serial na 2
hellomaja

ja jestem młody, ale dla mnie niestety i tak serial jest bardzo słaby,'Głupie, że aż śmieszne' ale bardziej głupie , większość gagów jest robiona na siłę ,albo jest po prostu żałosna, jest parę momentów na których się uśmiechnąłem (nie zaśmiałem) ,ale nic poza tym . Wiem że ich gra jest specjalnie tak udawana ,mnie to niestety nie śmieszy . Myślę że tvn chciał zrobić coś na kształt 'spadkobierców' niestety nie wyszło , oni tam jadą na żywca ,atchok bez scenariuszu ,a tu to wcześniej kręcą ,ale tak chaotycznie ze szkoda gadać. Spadkobiercy już są dość długo przez co się już wypalili i nie są śmieszni ,tak tutaj się chyba zjarali na początku dlatego moja ocena 2/10 na zachętę ;) .

ocenił(a) serial na 7
mnich141091

Mnie się podoba. Poza tym, on nie jest do oglądania DOSŁOWNIE, Ci co tak go traktują muszą być naprawdę nudni, przepraszam, takie moje zdanie :)

ocenił(a) serial na 4
pearleaf

ten serial jest specjalne kręcony w sposób tak nieudolny, ludzie trochę dystansu, on jest głupi z założenia, sama gra aktorów(w miarę dobrych) jest na poziomie przedszkolaka, a wiemy że jest to zrobione specjalnie :P

ocenił(a) serial na 2
Vampire19

to jest jasne że tak go kręcą ,o to chodzi żeby nie był dosłowny ,ale w przenośni .Niestety te ich gagi są niezbyt śmieszne i udane , nie chodzi ot że ktoś nie ma poczucia humoru , jak ich przyrównać do klasków takiego gatunku ,czyli filmów w których grali tacy aktorzy jak np.Leslie Nielsen,Charlie Sheen albo cos w stylu Monty Pythona to to bladnie w tempie smażenia jajka na słońcu , porostu w swoim gatunku jest marne bardzo : )

mnich141091

Ten serial jest tak głupi ze nawet nie warto o nim pisac ja zrobiłam ten błąd i o nim napisałam :):):):)Scenariusz nie trzyma sie ani kupy ani dupy wiem ze to ma byc parodia innych seriali ale ten serial do parodii zaliczyc nie można

scully1981

Jak dla mnie humor strasznie wymuszony. Owszem zdarzają się gagi, które powodują uśmiech na twarzy, ale głównie z uwagi na ich koncepcję, a nie wykonanie. Widać, że aktorzy i scenarzyści dobrze się bawili przy produkcji serialu, ale chyba zapomnieli o tym, że jest to produkt dla szerszej widowni. Niestety po raz kolejny udowodniono, że wcale nie tak łatwo jest nakręcić śmieszną parodię. Totalnym nieporozumieniem według mnie jest puszczanie w takiej produkcji śmiechu z taśmy. W końcu jest to parodia, puszczanie oka do widza, gra konwencją którą odbiorca powinien dostrzec sam bez nachalnego wskazywania paluchem. Dla mnie ten sztuczny śmiech zabija resztki przyjemności z oglądania tego serialu.

mnich141091

Zgodzę się z tym, że gra jest przejaskrawiona, ale wydaje mi się, że taki był zamiar. Nie ma w tym filmie głębszych wartości, ale oglądając ten serial wcale się na to nie nastawiałam, a liczyłam na śmieszne teksty, przy których nie będę musiała myśleć, tylko się zrelaksuję. Na czas serialu "wyłączyłam mózg" i popłakałam się ze śmiechu, co nie zdaża mi się często.