I to nie jest żadna ironia z mojej strony. Wiele jest filmów zabawnych, wiele śmiesznych ale ten to morze łez wylanych ze śmiechu. Jestem pełen podziwu dla twórców, że w końcu udało się w Polsce zrobić coś naprawdę śmiesznego po wielu dennych komedyjkach. To jest prawdziwy humor! Mimika twarzy aktorów - genialna. Absolutne 10/10.
Najgorszych serial jaki widziałem. To że dałeś mu 10/10 Świadczy że jesteś kompletnym idiotą albo to że jesteś z Tvn-u i piszesz takie opinie żeby ktoś zainteresował sie takim gównem! nara i Prosze nie udzielaj sie wiecej na tym portalu.
Nie ma to jak nazwać kogoś idiotą, bo lubi to, czego my nie lubimy. :)
To sobie chłopczyna ulżył.
Zgadzam się. Prześwietny!
Ja uważam również że serial jest świetny:) specyficzna dawka humoru robi naprawde dobre wrażenie dałem 8/10
i tu się zgodzę mój ulubiony serial. Gra aktorska, żarty i ogólnie to poczucie humoru pierwsza klasa :) Szkoda tylko, że tak mało ludzi rozumie tą inteligentną parodię i widzi tylko debilizm...
Genialne poczucie humoru. Serial bardzo dobrze zrealizowany. Nie wiem czemu ludzie porównują ten serial do serialu "Dylematu 5", który nie ma nic wspólnego z tego typu humorem. Dylematu 5 to była fatalnie zrealizowana kontynuacja wyśmienitego i kultowego serialu z lat 80-tych. Pozdrawiam miłośników GiB :]
Zgadzam się ,genialny serial :D Ten absurd i genialna parodia i tak już idiotycznych seriali balansuje na granicy kiczu i debilizmu ,a jednak bawi swoją niezaprzeczalną głupotą ;)
Genialny serial, genialna parodia - NIE. Kicz i Debilizm- ZDECYDOWANIE TAK. Jeżeli chcecie zobaczyć świetna parodie obejrzyjcie "Latający Cyrk Monty Pythona" dzieciaki, wtedy zastanówcie sie który zasługuje za 10/10.
Noo ja popieram wiekszosc "postowiczów" i rowniez uwazam ze tan sarial jest genailny !
. Nie banalne teksty, świetna dawka humoru a co najważniejsze humor jest przedstawiony gruntownie słowem i mimiką twarzy a nie jakimiś efektami specjalnymi czy pierdzeniem i bekaniem !
. Odemnie jak najbaradzej 10/10 !
. Szkoda tylko ze zeszlo z anteny x
Kolego, a która z oper mydlanych nie jest kiczem i debilizmem? Moda na sukces? Inne tego typu yntelygentne tasiemce?
Wg mnie genialny pastisz tych wszystkich badziewi którymi nas karmi telewizja pokroju MNS, SŻ, MjMatoł, Barwy Szczęścia czy jakieś inne wierutne bzdury.
Ja bym chciał, żeby jeszcze tylko sparodiowali te wszystkie beznadzieje od TVP- Klan, Plebanie, Na dobre i na złe, M jak Miłość... Chyba bym się wił ze śmiechu ;D
W pełni się zgadzam. Te seriale typu Moda na sukces, Klan, Plebania M jak miłość itd. są tak głupie że aż żal ich nie parodiować. Szokada że juz nie robią tego serialu bo jestem bardzo ciekawy co by dalej wymyślili
Rewelacyjny serial;dd potrafi bawić do łez a bohaterowie mają świetne imiona;d jedna z nielicznych naprawdę dobrych polskich komedii
Świetny serial. Szkoda tylko, że tak mało osób go rozume
nadal nie straciłam nadziei na jego powrót, czekam!
A jak! (te teksty mnie powalają)