W jednym z wywiadów Mads powiedział, że grana przez Niego postać będzie miała nieoczekiwany romans - z kim
według Was? Czy w książkach był wogóle taki wątek?
Ja w ten weekend mam zajęcia na uczelni, potem w tygodniu zapracowana... Ale na pewno obejrzę "Polowanie" :) Oglądałaś? :)
Nie, ale próbowałam obejrzeć tego Charliego coś tam. Znaczy się skupić na fabule i takie tam. Ale nie mogłam. Widziałam z góry, że to będzie "impra w Europie" bo to taki "dziki KRAJ".
Więc co ja? No przewijałam na Madsa, jak Pan Bóg przykazał xD
Też tak robię jak jest nudnawy film ale gra w nim mój ulubiony aktor :D Nie przepadam za rozpoczynaniem czegoś i nie kończeniem tego... stąd przewijanie :D
Na dzisiaj dam sobie chyba to "Polowanie" :)
A ta koszulka w jamniki hahaha :D Chcę taką :)
http://indavideo.hu/video/Hannibal_Season_2_Wrap_Reel
szybko oglądać bo NBC blokuje, z yt usuneli
Nie wierzę, że Wy tu wszystkie dalej drążycie temat.... Macie fioła na serio.... :D Co nie zajrzę na filmweb, to powiadomienia z forum Hannibala.
Odstawiłam Madsa na tydzień i czuję, że mogę zająć się sprawami przyziemnymi :D To już obsesja i ja się do tego przyznaję bez bicia :D Jakiś progres w temacie Hanniego? Masz jakieś newsy? :D
Dziewczyny, ale poza tym forum też jest życie! Na serio, wystarczy się wylogować i zejść na ziemię, tyle dobrych filmów jest do zobaczenia.
Przecież będzie 3 sezon, świat się jeszcze nie skończył :D jeszcze długo będziemy okupować ten teren.
Melduję posłusznie, że przez kilka dni nie widziałam nic z Madsem :) Odbiór xD
shit, me too :D ale dziś nadrobię, zamierzam obejrzeć kilka filmów z nim :) przed wypłatą i tak nigdzie nie wyjdę xD
hahah znam ten ból! hajs się nie zgadza, to nic się nie zgadza xD a najlepiej uciec w filmy co by pożyć trochę innym życiem...
Ja przed ciężkim tygodniem chciałam obejrzeć "The hunt" ale mi nie odpalał a teraz wszystko cacy... Jak na złość teraz gdy nie mam czasu :( Ale spoko! Wieczorami przeglądam instagram z fotkami Madsa :D
btw. http://static.tumblr.com/12a78d7f3c31b66b8be1f9bba0e7b162/tntwvxx/dFjmmrcj4/tumb lr_static_1.jpg niesamowicie mnie to bawi :D
ale po co schodzić na ziemię skoro jest Mads :D
nie no żartiii, wystarczająco stąpam po ziemi by sobie pozwolić na te fantazje :D
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/s526x395/10414920_342919 155860711_2336583033800343735_n.jpg
xD
Nie znowu ta miłość. Nawet Hanibala(musiał zjeść kogoś kto mu zaszkodził;-)) ta zaraza nie omija. Jakby miłość do ,,dobrej kuchni,, nie wystarczyła;-).
Booooożeeee, fiolet/wrzos mój fejwryt kolor <3 dzięki! Mogę iść spokojnie śnić o Madsie :D
Oj, co mnie podkusiło, ale polubić AXN Korea xD
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/q71/s720x720/10430896_34 7063395446287_4006633579688573350_n.jpg
Rety, ale ckliwy temat:673 wypowiedzi zakochanych w postaci fikcyjnej kobiet(?), kobiety któż ją zrozumie...
https://www.facebook.com/MiloVentimigliaA/photos/a.204921266217621.50125.1363492 46408157/547231638653247/?type=1&theater jak dla mnie fajniejszy Will by był :D
http://www.gettyimages.co.jp/detail/%E3%83%8B%E3%83%A5%E3%83%BC%E3%82%B9%E5%86%9 9%E7%9C%9F/actors-jonathan-tucker-and-milo-ventimiglia-attend-super-bowl-%E3%83% 8B%E3%83%A5%E3%83%BC%E3%82%B9%E5%86%99%E7%9C%9F/160619759 poprzedni link nie działa, może teraz się uda
680 postów i dalej nie ma oficjalnej informacji, że Hannibala będzie miał romans z Grahamkiem! Moja cierpliwość się kończy!
Powiem tyle - kiedy miałam na myśli uściski i coś Hannibalowego w BARDZO INTYMNYM kontakcie z Grahamem, to nie miałam na myśli jego noża :3
wiecie co, tak dziś rozkiminiam i doszłam do wniosku, że ten serial zmienia ludzi (oczywiście tych, którym się podoba). Ja byłam trochę zła na końcowe odcinki 2 sezonu, ale od kiedy się skończył, czegoś mi brak.... jak narkoman chodzę i szukam, czegokolwiek, co da mi choć namiastkę serialu i wrażeń z nim związanych. Już nie wspomnę ile seriali próbowałam obejrzeć w czasie oczekiwania na 3 sezon, ale nic człowieka nie wciąga aż tak. Codziennie tu wchodzę po kilka razy i czekam aż ktoś się odezwie, żeby móc poczytać...
Haha :) Ja też jakoś się nie mogę odnaleźć :) A tyle rozkmin mam, nawet polubiłam loki Willa. Jedną z moich klucozwych rozkmin jest fakt, że gdyby twórcami były inne osoby byłoby o wiele lepiej. Tak to mamy serialik ze scenariuszem, który nawet nie ma genialny momentów (dialogi). Dodatkowo brak logiki jako choroba przewlekła, zapominanie o szczegółach.
Ale miłość jest:-). A to podstawowa sprawa by zdobyć serca kobiecej części publiczności;-). A do tego ten serial niezła to książka kucharska;-).
Ja również nie mogę się odnaleźć... Szczególnie, że zaczęły się wakacje i straciłam pracę. To może skuszę się aby obejrzeć Hannibala jeszcze raz od początku! :D
Wczoraj WRESZCIE obejrzałam "Polowanie" i jestem pod mega wrażeniem Madsa, ale to żadna nowość :D I jeszcze Mads wtargnął do mojego snu dzisiejszej nocy obsadzony w roli głównej :D
Boże, co oglądać?! Mi tak samo żaden serial w tym momencie nie podchodzi... Dziwna sprawa. Cóż, jesteśmy Hannibalomaniakami :) Albo... Madsomaniakami :D
Chyba Madso-maniaczkami :D
Mi w zasadzie tylko "Detektyw" się podobał, ale to inna para kaloszy, nawet już nie porównuję z "Hannibalem".
Ja dziś obejrzę sobie Madsa w roli Nigela, jeszcze raz.... :)
Sama w domu, więc maraton filmowy.
Madso-maniaczki tak bardzo :D Nie sądziłam, że można mieć taką obsesję na punkcie jakiegoś aktora. Myślę, że to zasługa Hannibala i całej fabuły. Jest na tyle uzależniająca, że nie sposób się oderwać i iść spokojnie spać. Jako, że serial ma dwa dna to jutro biorę się za ponowne oglądanie. Albo najpierw obejrzę filmy z Lecterem. Oglądałam kiedyś Milczenie Owiec ale to było lata temu i nic poza tym. A potem biorę się za całą filmografię Madsa :D
Ja ostatnio widziałam "Otwarte serca" :) Urocze, że w Dani tak jak w Polsce dyżurni aktorzy na podorędziu. Ale ogólnie padam na mordę mą i nie pod wpływem uroku boskiego Madsa, także trzymajcie się :D
Jocisko, będziesz wiedziała! Wiesz wszystko! Szukam tych pięknych słów o stłuczonej filiżance, które wypowiedział Hanni w ostatnim odcinku. Mówił je jakoś na początku a w końcowej scenie powtórzył.