Fajne, ładne, często nagie, babki... i to tyle. Fabuły brak. Strata czasu.
Pewnie widziałeś tylko pierwszy odcinek... bo faktycznie pierwszy odcinek jest kiepską wizytówką tego serialu.... Ale w pewnym momencie się rozkręca, a druga seria jest jeszcze lepsza...
Pierwszy jest na HBO GO w Polskiej wersji lektorskiej, Drugi i trzeci (a raczej początek trzeciego) można znaleźć w sieci z angielskimi napisami (i ja własnie w takiej formie go oglądam)
Podaj, proszę, namiary, gdzie oglądałeś Interes z angielskimi napisami? Błądzę od kilku dni po Internecie i szukam miejsca, gdzie mogę obejrzeć ;)
widziałem 3.. z oczywistych powodów. I już starczy. Walory to jedno... a brak fabuły to drugie.
Fabuła może i nie jest najlepsza, ale ma w sobie coś ten serial że oglądam go z wielkim zainteresowaniem
Jeśli przyłożymy tu miarę najlepszych seriali ostatnich lat to może tak, ale nie o to w tym chodzi, serial nie ma takich ambicji, jest rozrywką, jak kiedyś Hotel Babilon i albo kupujemy tą formułę, albo nie. Trudno byłoby mi na dziś wskazać polski serial emitowany w TV, który jest lepszy ? Fabuła wbrew temu co piszesz jest całkiem sensowna, realizacyjnie, także nie jest źle, a Rafaela Mandelli ciągnie to na inny poziom, nie tylko kapitalnie wygląda nago, ale ma to coś. Mamy tu grę na pikanterii, humor i całkiem fajne postacie.