Czy ktoś oglądał ostatni sezon i ostatni odcinek JAG. Była tam scena rzutu monetą ( ktoś miał ustąpić Harm lub Sara) wiecie kto? Ja nie wiem co tej monety było rewersem a co awersem :/. Czy jakaś stacja polska nadała wszystkie sezony?
Nie wiadomo, jak się skończyło, ponieważ moneta nie zdążyła upaść. Widać tylko jak Bud ją podrzuca, moneta okręca się w powietrzu i w tym momencie jest zakończenie odcinka. Jeśli się nie mylę, to w Polsce wyemitowano sezony 1-8, bez 9 i 10.
a czy jest w ogóle dvd -ale polski lektor? Bo z tego co wiem to są tylko angielskie
ja myślę, że bylo takie zakończenie, bo zostawili sobie otwartą furtkę, że zrobią kontynuację albo coś w tym stylu :)
to jak już wiedzieli,że już nie będzie kontynuacji to mogli oficjalną notkę dać;))). Bo nie wiadomo gdzie spędzą resztę życia Mac i Harm. Pytanie inne czy po tylu "przejściach" uda im się stworzyć udany związek czy może jakaś terapia ;)))
Wg opisu z Wiki:
Wynik rzutu monetą został ostatecznie ujawniony w finale dziesiątego sezonu NCIS : Los Angeles w 2019 roku , „ False Flag ” , w którym wystąpili zarówno David James Elliott, jak i Catherine Bell. Mac wygrał rzut monetą, a Harm zrezygnował ze służby i przeniósł się z nią do San Diego, ale później wspólnie zakończyli swój związek, a Harm ponownie dołączył do marynarki wojennej i obecnie służy jako XO (fikcyjnego) lotniskowca USS Allegiance . Mac opuścił piechotę morską, aby służyć jako łącznik USMC z Sekretarzem Stanu , obejmując stanowisko cywilne w Departamencie Stanu USA. Harm i Mac nie widzieli się od 9 lat, dopóki nie odbyli ze sobą wideokonferencji na temat swoich nowych ról. W premierze jedenastego sezonu Harm i Mac ponownie spotykają się osobiście, obejmują się, a później wznawiają dyskusję na temat ich związku, po raz kolejny bez dochodzenia do żadnych wniosków.
To było idealne zakończenie serialu. Mac i Harm zdecydowali wreszcie, że będą razem i pobiorą się. Ponieważ są odsyłani przez wojsko w dwie różne strony świata (Mac do San Diego, a Harm do Londynu), jedno z nich zrezygnuje z dalszej kariery dla drugiego, a rzut monetą rzuconej przez Buda zdecyduje, które z tej dwójki zrezygnuje z armi dla drugiego. No perfekcyjne, otwarte. Niestety, producenci połakomili się i 14 lat później wszystko zniszczyli... Dalej czytacie na własną odpowiedzialność.
W spin-offie, "Agentach NCIS Los Angeles" Mac i Harm wracają na kilka odcinków (w 2019). Okazuje się, że rzut monetą wygrała Mac, para przeniosła się do San Diego. Jednak parę miesięcy później Harm wrócił do wojska, żeby latać swoimi ukochanymi "efami" (chyba hobbystycznie) i jest chyba dowódcą lotniskowca. Natomiast Mac też odeszła z wojska i pracuje w cywilu w służbach. No dramat, k... Kocham ten serial i podobnie jak część fanów odmawiam przyjęcia do wiadomości tego ciągu dalszego napisanego po prawie 15 latach.