Jak poznałem waszą matkę (2005-2014)
Jak poznałem waszą matkę: Sezon 9 Jak poznałem waszą matkę sezon 9, odcinek 15

Jak poznałem waszą matkę | Koniec przerwy

Unpause 22m
8,1 1,7 tys. ocen
8,1 10 1 1685
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum s9e15

S9E15

ocenił(a) serial na 7

Dobry odcin. Śmieszny i wzruszający naraz, jak stare HIMYM. Fajny motyw Barneya, kto by nie chciał takiej pracy? Gdyby tylko nie irytująca do bólu Robin no to nawet byłby poziom dawnych sezonów. A tak to znowu, "I love you" do porzygu. Ktoś w ogóle wie, czemu B&R są w ogóle razem? Bo w tym sezonie to poza wyznawaniem sobie miłości, wyglądają jak kumple a nie jak para.

ocenił(a) serial na 10
anneczkag

Mi się wydaję , że to jednak był Ranjit , bo on jest na miejscu. Gdyby to była matka to Lily wsiadła by z przodu , a poza tym matka nie ma samochodu. Co do jakiegoś faceta to też naciągane. Niby jaki facet mógłby tak szybko przybyć na wezwanie Lily? I należy zwrócić uwagę , że Lily wsiadła z tyłu , a ze znajomym jechała by z przodu. Zapewne wszystko okaże się w odcinku 17 , bo 16 będzie z perspektywy matki

ocenił(a) serial na 10
feliks35

Po Lily na pewno nie przyjechała Matka - kierowca nie miał rękawiczek
Nie sądzę, żeby to był Kapitan - nie powiedziała do telefonu czegoś w stylu "Kapitanie" czy "Ahoj"... wręcz przeciwnie, mówiła do tej osoby jak do bliskiej.
Czy ktoś słyszał o tym, że mają wprowadzić nowa postać? :) Jeśli nie.. to pewnie był Ranjit.
Czy ktoś z jej krewnych mógł być zaproszony na ślub?

ocenił(a) serial na 10
duska007

Nic nie słyszałem o żadnej nowej postaci. I nikt z krewnych Lily nie był zaproszony na ślub. To na 90 procent był Ranjit:)

HankMoody

na krótko po mojemu -

- Barney jest pewien swoich uczuć i chęci zawarcia małżeństwa do Robin na 100%, Robin nie, stąd te całe 'I love you' co chwilę, skoro Barney jej tak mówi to mu odpowiada tak samo, ale targają ją niepewności, mimo wszystko

- Marshall i Lily to moje ulubione postacie w serialu, może Aldrin nawet bardziej ale tutaj Marshall ma rację, w całym tym konflikcie i trzymam jego stronę

-mam nadzieję, że to Ranjit, czesto pojawia się w kluczowych momentach i zna całą 5 praktycznie najbardziej, (tyle lat ich wozi i słyszy i widzi co się między nimi wszystkim dzieje), jesli to on przyjechał po Lily to jej przemówi do rozsądku :-)

ocenił(a) serial na 10
Tommy_DeVito

To teraz pojawiają się następne pytania... Gdzie pojechała i kiedy wróci? :)