PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Czesc. Czy ktos moze wie jak dojdzie do tego ze wyjdzie na jaw to ze to Kike jest ojcem dziecka Constansy a nie Martin?? I czy bedzie pokazany w serialu slub Kike i Constansy?? Bylabym bardzo wdzieczna za odpowiedz na moje pytania.
Pozdrawiam!!

ocenił(a) serial na 7
agatka_slaba

Witam jak dobrze się orientuje to Martin odnajdzie lekarza któremu Costansa zapłaciła za sfałszowanie dokumentów o jej rzekomej ciąży z Martinem i wszytko się wyjaśni że to Kike będzie ojcem dziecka.A ślubu Kike z Constansą nie będzie niestety:)

ocenił(a) serial na 9
agatka_slaba

ale Kike sie dowie jakies 7 odcinkow przed koncem ze to on jest ojcem i sie pogodza z Constanza i ona z nim zamieszka

agatka_slaba

A Martin z Monita kiedy sie dowiedza ze to nie jego dziecko tylko kike?

ocenił(a) serial na 10
agatka_slaba

z tego co wiem to contu powie na ślubie monu i martina że spodziewa sie dziecka martina, monita wyjdzie ze slubu już jako pani Quesada

Kike i Contu zamieszkają razem w czynszówce

ocenił(a) serial na 10
agatka_slaba

Po niudanej próbie sfałszowania testu DNA Constanza podda się i postanowi wyjść za Quiquee, więc powie mu prawdę. To będzie parę odcinków po powrocie Martina i Monity z dżungli.

italia93

Na stronie Robika sa juz sterszczenia do odcinak 225, wiec zagladnijcie tam :) Monita nakryje Qique i Contu w swoim pokoju w czynszowce i tak sie dowie o tym romansie