PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

dzlaczego nie powie MOnicie prawdy,ze Nieves pomagala uciekac Coni z Monity pokoju jak sie zabawiala z Kike?Wyjdzie to w jakims odcinku?

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

Z tego co wiem, to Turka nie poznala Constansy widziala tylko, ze to jakas kobieta, ale nie domyslila sie, ze to Contu... W sumie ja tez bym sama na to nie wpadla na miejscu Turki ;-)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

ja wiem,ze ona nie poznala coni,ale dlaczego nie powie monicie ze kike zabawial sie z jakals laska u niej w pokoju.i jak ona to odkryla to nieves pomagala tamtej uciec.

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

bo chodzilo o to, zeby miala na niego haka..przeciez jakby jej powiedziala, to ona i tak by mu wybaczyla, a tak to slub sie kike zgodzil odwlec.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

no tak.to juz nawet bylo jak mu to powiedziala.zaraz po tym calym zamieszaniu.ale i tak turki nie rozumiem..powinna powiedzic nieves,zeby uwazala bo wszystko powie monicie

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

ale w sumie powiedziala, ze jezeli kike nie przelozy slubu i nieves bedzie go namawiac do tego slubu, to powie Mono:)))) moze wydawac sie, ze turca nie jest przyjaciolka jak trzeba, ale przekonamy sie pozniej, ze jednak to prawdziwa, szczera przyjaciolka. kazdy o takiej marzy...