PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Film jest Cięki nie podoba mi sie ten serial... Oglądałem "Zbuntowany Anioł" i do tego nic nie miałęm... ALe ten serial jest poprostu cięki... Moja ocena 1 ale bedzie 3 za Natalie :)

Archie_de_Fuego

nie znasz sie ten film jest super ale no wiesz kazdy ma swoje zdanie my lubimy takie filmy a ty pewnie ogladasz złotopolskich dlatego uwazasz ze ten film jest cienki

Archie_de_Fuego

ten fim jest wspaniały i zabawny zbuntek tez byl ok ale byl calkiem innym filmem... nie musiales pogarszac mu sredniej ocen :(( film jescze sie rozkreci :D:D ogladaj dzungle w 216, 218 odcinku :PP nie wiem w ktorym wiele sie bedzie dzialo!!! polecam aby ogladac!!! ZMIEN GLOS NA 10!!! :P

ocenił(a) serial na 10
linds20

W sumie to zaloze sie, ze ogladales kilka odc i juz mowisz, ze cienki... A kazdy serial ma slabe odc, nie ma chyba takiego serialu, zeby kazdy odc byl swietny. Chociaz ja uwazam, ze smv jest super i trzyma poziom i kazdy odc wnosi cos nowego i jest ciekawy.

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Zgadzam sie z Monika, dopiero sie rozwija akcja wbrew pozorom, po slubie Martina beda sie dzialy ciekawe rzeczy, a film jest smieszny i fajny:)) ale wiadomo kazdy ma swoj gust:))

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

No racja, kazdy ma swoj gust... Tylko po co wchodzic na forum i jechac po tym serialu i mowic ze dalo sie '3', nie widze w tym sensu. To forum jest dla fanow aby o nim pogadali, a nie bronili serilu tlumaczac komus, ze jest fajny.
Pozdro dla fanow

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Dokladnie wyjelas mi to z ust Monia:)))

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

he he :)

Archie_de_Fuego

Forum jest dla wszystkich, zarówno fanów, jak i antyfanów i z racji wolności słowa, każdy może pisać co mu się żywnie podoba.
To tak w ramach przypomnienia, bo ja owy serial bardzo lubię, z racji wesołości, barwności i mojej ulubionej "telenowelowatej" pary.
Pozdrawiam wszystkich ;)