PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Gorąca prosba

ocenił(a) serial na 10

Mam prosbe do pewnej osoby, niestety nie znam nicka, wiem tylko, ze osoba ta nazywa siebie Motylkiem...
Otoz na Twoim blogu http://kachorra-munecabrava.blog.onet.pl
dodalas sobie, bez uprzedniego spytania, streszcenia odcinkow, ktore ja pisalam tutaj...
Nie zebym byla chamicą, czy cos teges, ale zaciekawilo mnie iz na koncu strony widnieje napis: Motylek : tresc i ilustracje. Masz 14 lat, z tego wnioskuję, ze rozumiesz pojecie plagiat...
Streszcenia, ktore ja tu piszę mogą po częsci mijac sie z prawda, gdyz jak wspominalam nie znam dobrze hiszpanskiego, po drugie zajelo mi chwilke ich opisanie, gdyz jak wiemy na stronie www.sosmivida.net kazdy odcinek ma przynajmniej 4 strony opisow i zeby wyciagnac najwazniejsze rzeczy trzeba przejzec kazda z nich, a jak sie nie rozumie wszystkiego to tymbadziej tzreba uwazniej czytac... jesli prowadzisz blog i nie podpiszesz tam skad masz te streszczenia to jest napisane tam jak to sie skonczy.
Ciesze sie bardzo, ze wykorzystujesz moje streszcenia, ale skoro je tam umieszczasz, to napisz tam to o co prosze. albo je usuwaj.
Na jedym z blogow przeczytalam informacje niedawno: kopiowanie bez zgody autora zabronione...hmmm u Ciebie na blogu Twoje szczescie nie bylo tego napisanego, albo ja nie zauwazylam, ale mimo tego chyba dziala to tesh w druga strone, kopiowanie wypowiedzi innych to chyba nie najlepszy pomysl??

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Jak mozna bez uprzedzenia przywlaszczyc sobie czyjas prace?! Przeciez ona siedziala nad tym, zeby to strescic a ty tak sobie to wzielas i jeszcze sama sie podpisujesz!
No bez przesady, troche szacunku i rozumu.
Moglas sie chcociaz Eweliny zapytac, ona na pewno by ci pozwolila, bo w przeciwienstwie do ciebie jest rozsadna i mila, ale ty poszlas w ta druga prosta i chamska strone!

Monia_41

popieram, popieram... troche szacunku prosze dla czyjesc pracy i wysilku!

ocenił(a) serial na 10
mefista81

Mam nadzieje, ze osoba o ktorej mowa raczy napisac kim jest!!! wkurwilam sie !!

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

nie dziwię się! troszkę kultury;/jak można sobie wziążć czyjś wysiłek? chamstwo~!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Przesunął mi sie temat na 2 strone;pp